Şimdi Ara

Parfüm tavsiyesi verecek olan var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1 ay içinde bir parfüm alıcam tavsiyelerinize ihtiyacım var.
    Eskiden chanel blue de,tom ford black orchid,tabocco vanilla issey miyake fahreniht gio gibi parfümler kullandım
    şuan aklımda gio profumo var ama bilmiyorum kokusu çok hoşuma gitti
    kalıcı ve çok baymayan tavsiyelerini beklıyorum edp olması önemli.
    500-700 arası bütcem var

• Dior homme intense yada parfüm versiyonu olabilir , valentino uomo intense olur , Dior sauvage edp versiyonuda iyidir hocam performans sorunu yasamayacağın parfümleri yazdım genelde baya iyi performansa sahipler denemenizi öneririm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mmertkk

Dior homme intense yada parfüm versiyonu olabilir , valentino uomo intense olur , Dior sauvage edp versiyonuda iyidir hocam performans sorunu yasamayacağın parfümleri yazdım genelde baya iyi performansa sahipler denemenizi öneririm
    ok sagolun arasiriricam

• Gucci Rush ya da
    Burberry Classic, ayrıca Tom Ford’tan sonra kullanacağınız parfüm sizi tatmin edebilir mi emin değilim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Burberry Classic, sentetik burnu tırmalayan yoran bir kokudür.. başarılı değildir

Accqa di Gio parfumo beğendiğiniz alabilirsiniz

• Paco Rabanne Invictus kullandım çok memnun kalmıştım, fit, spor giyinen biriysen tam oturur. Tabi şu an fiyatları çok yükseldi, benim bütçemi aşıyor. Bu yüzden şu an Diesel Only the Brave kullanıyorum. Bir Invictus olmasa da iyi bir koku.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ''Battery

Paco Rabanne Invictus kullandım çok memnun kalmıştım, fit, spor giyinen biriysen tam oturur. Tabi şu an fiyatları çok yükseldi, benim bütçemi aşıyor. Bu yüzden şu an Diesel Only the Brave kullanıyorum. Bir Invictus olmasa da iyi bir koku.
    invictus u biliyorum hocam ancak çabuk ucuyor kokusu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Söylediğiniz rakama EDP olarak, bahar ve yaz aylarında kullanabileceğiniz Dior sauvage edp, Prada l homme intense, mancera cedrat boise, bentley azure tavsiye edebilirim. Ama gidip parfümleri deneseniz daha iyi olur, ayrıca tüm parfümleri mağazalarda bi seferde deneyimlemektense parfüm forumlarında dekant veya split olarak alıp belirli süre kullanıp ona göre karar vermeniz daha mantıklı. Tüm saydığım parfumlerden 5ml dekant alıp birer hafta kullansanız daha güzel deneyimlemiş olursunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cem

Söylediğiniz rakama EDP olarak, bahar ve yaz aylarında kullanabileceğiniz Dior sauvage edp, Prada l homme intense, mancera cedrat boise, bentley azure tavsiye edebilirim. Ama gidip parfümleri deneseniz daha iyi olur, ayrıca tüm parfümleri mağazalarda bi seferde deneyimlemektense parfüm forumlarında dekant veya split olarak alıp belirli süre kullanıp ona göre karar vermeniz daha mantıklı. Tüm saydığım parfumlerden 5ml dekant alıp birer hafta kullansanız daha güzel deneyimlemiş olursunuz.
    teşekkür ederim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.