Şimdi Ara

Parfüm Vücutda Mı Daha Çok Etki Gösterir Kıyafet de Mi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
12.740
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: atroce

Bende birşey sorayım, dp'den alınan parfümle orjinalinin çok farkı olur mu?

kokusuna gore degısır dpnın cogu parfumu orjınalle aynı ama bazı parfumlerı daha kalıcı bıle olabılıyor..burberry clasıc mesala hep tavsıye deıyorum dpnın en ıyı parfumüdür..çok kalıcıdır yoğundur..tavısye ederım alıcaksanız onu alın
  • benim anlamadıgım bişey var kuzenımle aynı parfumu sıkıyoruz ertesi gun kuzenım halen parfum kokuyor bende tık yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: BOOOOOOOOOOO

benim anlamadıgım bişey var kuzenımle aynı parfumu sıkıyoruz ertesi gun kuzenım halen parfum kokuyor bende tık yok

ten meselesıdır yukarıda dediğim gibi olabılır bu tıp sey en kısa surede değiş parfumu..marka nedir?
  • avon full speed
  • quote:

avon full speed

acil değiş
  • quote:

avon full speed

Bende de var avon full speed ama hiç kalıcı değil kokusu sadecebi yarım saat için güzel
  • quote:

Orjinalden alıntı: celalcaner2

tamam en etkin olması için tişort giymeden önce vucuda eşit mi dagıtmak lazım yoksa bazı noktalarda mı toplamak lazım

evet vücudunun cmkare başına düşen parfüm miktarı 0,00.4 dür
  • quote:

Orjinalden alıntı: .:: NEJ@T ::.

quote:

Orjinalden alıntı: celalcaner2

tamam en etkin olması için tişort giymeden önce vucuda eşit mi dagıtmak lazım yoksa bazı noktalarda mı toplamak lazım

evet vücudunun cmkare başına düşen parfüm miktarı 0,00.4 dür

belli bölgeler dedim. mesela 5 fıs sıkıcaksan 2 sini aynı yere 2 sini aynı yere 2 ni farklı yere mi sıkalım yoksa 5 ininde farklı yerlere mi işte benim merak ettigim felsefik konu budur.
  • bu felsefik konuyu sana açıklayayayım sağ sol boyunlara 2şer 3 er fıs sıkın daha çok kalıcaktır koku..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zerzavatçı -- 17 Eylül 2008; 20:26:08 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: gael

el bileklerine ve kulak arkasi daha cok etkili olur
    ama biyerde kiyafette daha etkili diye duymustum,kiyafet pamuklu yunlu..vb oldugu icin kaliciligi daha cok diye okudum,hatta saca sklmali gibi oneriler vardi

bana da bunu doktor arkadaşım söylemişti
  • quote:

Orjinalden alıntı: canss89

quote:

kokusuna gore degısır dpnın cogu parfumu orjınalle aynı ama bazı parfumlerı daha kalıcı bıle olabılıyor..burberry clasıc mesala hep tavsıye deıyorum dpnın en ıyı parfumüdür..çok kalıcıdır yoğundur..tavısye ederım alıcaksanız onu alın

Sağol, Rochas'ıda çok seviyorum, ikisi arasında kaldım şimdi
  • quote:

quote:

quote:

çözümü basit dostum gidersin koluna sürersin iki dolaşıp gelirsin hangisi kalıcıysa yada hoşuna gittiyse onu alırsın

• quote:

quote:

quote:

quote:

çözümü basit dostum gidersin koluna sürersin iki dolaşıp gelirsin hangisi kalıcıysa yada hoşuna gittiyse onu alırsın

diğer konudaki parfümleride not aldım en iyi 10 erkek parfümü, bunlarla beraber hepsini denim birine karar veririm

• diğer konuda benim eski nickimle açtığım önemli konudur
  • beyler hugo boss kullanıyorum kıyafete sıkıyorum genelde boynuma falan sıkarsam havada sıcaksa çok kötü oluyorum ornek klimalı ortamdan dışarı çıkmam lazım boynumda kabarcıklar oluyor her parfümde oluyor nerdeyse hassas mı acaba oyle düşünüyorum bakalım kış geliyo deneyecem aynı şey oluyomu
  • Bende yeni lacostenin orjinl parfümünü almayı düşünüyorum umarım ten uyumu olurAma bileğime sıktım denemek için 1,5-2 gün koku kaldı kolumda
  • quote:

Orjinalden alıntı: emrecelik

vucutta tabiki
    parfümün uçucu olduğundan vücüdun sıcak yerlerine sıkılmasıyla etkisini daha iyi gösterir.
    bu yüzden parfüm alırken bileklere sıkılır çünkü orda atar damar yani sıcak kan vardır

Bu da doğru bir bakış açısı ama terledikçe vs. vücuttaki parfüm yok olabilir , giysinin yakalarına ve bileklere sıkmakta fayda var

• quote:

Orjinalden alıntı: emrcan

Bende yeni lacostenin orjinl parfümünü almayı düşünüyorum umarım ten uyumu olurAma bileğime sıktım denemek için 1,5-2 gün koku kaldı kolumda

daha ne olsun hacı ömürlük degil ki bunlar. bilekte 2 gün kalıyorsa tenin uyuyordur kokuda hoşuna gittiyse tamam
  • ömürlük parfüm olsa bi sıksan daha hiç gitmese
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.