Şimdi Ara

Parfum yardımı 'F1'

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
929
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Amouramour parfumunun fiyatını bilen arkadaşlar varmı? bir süpriz yapmayı planlıyorumda tabi önce bana süpriz olmaması için fiyatı bilmem gerekiyor, internette araştırdım fakat bulamadım kısacası F1

• aloha kime diyorum, yokmu bayan üye ya şu parfumun fiyatı nedir Allah aşkına, parfumeride göremedim, nette de yok, reklamı var ama tvlerde ne iş ya birisi yokmu bilen
  • bende fahrenayt ın (erkek parfumu) fiyatını merak ediyorum
  • sorduğum parfumun erkek için olanı varmı bilmiyorum ama ben bayan için olan hakkında bilgi istiyorum, çalıştığım için öğrenme fırsatm yok ykomu parfumeri de çalışan üyelerimiz
  • ben yılbaında 50 ml olanını aldım yanında nemlendirici krem hediyesi vardı. 107 milyon verdim. kokusu çok hoş ama zor hissediliyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: atipasa

ben yılbaında 50 ml olanını aldım yanında nemlendirici krem hediyesi vardı. 107 milyon verdim. kokusu çok hoş ama zor hissediliyor.

bilmiyorum aslında çok kalıcı bir koku sanırım bileğine sıkmıştı bir arkadaşım aradan 4 gün geçti hala kokuyordu ve adıda çok güzel
  • Buradan Bakabilirsiniz...
    http://www.parfumal.com/
  • sağol kardeş , sanırım bir kredi kartına ihtiyacım olacak
  • arkadaş seyyar satıcıdan 20 milyona almış

Not : Originalmiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeathWing -- 20 Şubat 2006 13:17:22 >
  • Arkadaslar Istanßuldaysanız ßenım Kardesım AKMERKEZDE Calısıyor Valla 350 YTL Lık Orgınal Parfumlerı 50 YTl Ye Falan Alıyom İsteyuen Olursa SOlerım Ucuza Getırßılırse Alırız..
  • DeMarco varmı peqi MuratFB ?
  • Valla ßılmıyorum Kı Sız Isımlerı Yazın Aksam Kardesım Gelıcne Sorıyım Fıyatınıda Alıyım Mesela Atıyorum 300 Se YArı Fıyatına Yada Ne ßılım Ne Kadara Getırıyorsa ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: MuratFb

Valla ßılmıyorum Kı Sız Isımlerı Yazın Aksam Kardesım Gelıcne Sorıyım Fıyatınıda Alıyım Mesela Atıyorum 300 Se YArı Fıyatına Yada Ne ßılım Ne Kadara Getırıyorsa ?

tabi kendinede kâr koyacaksın doğal olarak :D

olsun piasadaki fiatından düşük olsunda..

Oriflame - DeMarco

bi soruver abine zahmet olmasa...
  • Yok Vallahı Kar Koymıcam ßızde Hersey Para Değil DOstum.. Sadece Yrdımcı Olmak Istedım Mumkun olursa Dusuk Fıyata Getırcem Sıze Iste.. Sonucta AKMERKEz Orası..
  • quote:

Yok Vallahı Kar Koymıcam ßızde Hersey Para Değil DOstum.. Sadece Yrdımcı Olmak Istedım Mumkun olursa Dusuk Fıyata Getırcem Sıze Iste.. Sonucta AKMERKEz Orası..

eyv.
  • quote:

Valla ßılmıyorum Kı Sız Isımlerı Yazın Aksam Kardesım Gelıcne Sorıyım Fıyatınıda Alıyım Mesela Atıyorum 300 Se YArı Fıyatına Yada Ne ßılım Ne Kadara Getırıyorsa ?

Abi bi sorsana Fahrenayt kaça? (örneğin 100 mil) birde 100 mil Burrberrys weekend kaça? Çok merakediyorum hepsiburada.com da 100 ytl de acaba sizde kaçadır
  • www.gittigidiyor.com
    10 ytl den 30 ytl ye kadar bulabilirsin orjinal ama şişesi kutusu defolu ürünler
  • quote:

Orjinalden alıntı: darkkblack

www.gittigidiyor.com
    10 ytl den 30 ytl ye kadar bulabilirsin orjinal ama şişesi kutusu defolu ürünler

eyvallah abi ama bunun orijinal olup olmadığını nereden anlarız?
  • quote:

Orjinalden alıntı: HipNotyC

Amouramour parfumunun fiyatını bilen arkadaşlar varmı? bir süpriz yapmayı planlıyorumda tabi önce bana süpriz olmaması için fiyatı bilmem gerekiyor, internette araştırdım fakat bulamadım kısacası F1

Niye ki?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Guitarist

quote:

Orjinalden alıntı: darkkblack

www.gittigidiyor.com

eyvallah abi ama bunun orijinal olup olmadığını nereden anlarız?

işlem sayısı 100 ün üstünde olupta 5 yıldızı olan satıcılara bak onların ürünleri orjinal oluyor eğer bulamazasan buraya yaz ben bakar linkleri sana yazarımordan incelersin

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.