Şimdi Ara

Rochas Man Nasıl Bir Koku ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
3
Favori
72.216
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar parfüm alıcam karar veremedim bi türlü. Rochas Man i çok öneriyorlar. Sözlüklerde parfümlerin ilahı vb. gibi yorumlar var. Nasıl acaba bu koku?

Rochas Man mi? 212 Men - Sexy Men mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gang Starr -- 21 Nisan 2010; 12:15:32 >

• Rochas 2000 Senesinden 2007 Senesi Arası Aralıksız Kullandığım Ve 2008 Yılında Çoğu Kişi Tarafından Duyularak En Çok Sattığım Parfümlerden Birisi Olan Kullanan Ve Beğenen Kişinin Kolay Kolay Değiştiremediği Yaz Ve Kız Fark Etmeyen Her Dönem Kullanılabilen Ama Artık Neredeyse Herkesin Kullandığı Bir Parfüm.
  • Rochas Man nasılbir parfüm?

Mükemmel.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1299

Rochas Man nasılbir parfüm?

Mükemmel.

beyaz tenlilere gidermi bu rochas?
  • quote:

Orijinalden alıntı: _METALLICA_

quote:

Mükemmel.

Hiçbir parfümde esmerler için, sarışınlar için diye bir bilgi yokki. Ne sitede nede parfüm kutularında böyle bişey yazdığını görmedim hiç. Ya satışları engellememek için yazılmıyordur yada bu ten rengi olayı yalan...
  • ben beyaz tenliyim, yaklaşık 7 yıldır rochas kullanıyorum, ama çakma alma derim, orjinal al, ben turkiyede çakma kullanarak başladım rochas a, 2007 de amerikaya gittim 4 tane 100ml lik aldım (39 dolar tanesi) hala onları kullanıyorum
    mukemmel bi kokusu var tek kotu yanı çok kişinin kullanması
  • quote:

Orijinalden alıntı: MajestiC

quote:

Orijinalden alıntı: _METALLICA_

quote:

Mükemmel.

Hiçbir parfümde esmerler için, sarışınlar için diye bir bilgi yokki. Ne sitede nede parfüm kutularında böyle bişey yazdığını görmedim hiç. Ya satışları engellememek için yazılmıyordur yada bu ten rengi olayı yalan...

ten renginin koku seçiminde önemli kıstas olduğunu duymuştum.belki doğru belkide yanlış bir uzmandan duymadan bilemeyiz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: huso_2002

ben beyaz tenliyim, yaklaşık 7 yıldır rochas kullanıyorum, ama çakma alma derim, orjinal al, ben turkiyede çakma kullanarak başladım rochas a, 2007 de amerikaya gittim 4 tane 100ml lik aldım (39 dolar tanesi) hala onları kullanıyorum
    mukemmel bi kokusu var tek kotu yanı çok kişinin kullanması

Gio gibi bişeymi oldu yani?

Birde ben hangi parfümü alırsam alayım başkarlarındaki gibi kokmuyor. Artık psikolojik midir nedir bilmiyorum ama bana başkalarında kokladığım kadar güzel gelmiyo.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gang Starr -- 21 Nisan 2010; 12:42:47 >
  • dostum şu sıcaklarda hiç gitmeyecek bir parfüm.

dp-ixora gibi yerlerden açığını alabilirsin. orjinale o kadar para vermeye gerek yok.

ama çok sık bulunabilen bir parfümdür.
  • Hiç kalıcı olmayan bir parfüm.En azından bende durum böyle, o kadar para vermeseydim diyorum keşke

Bu arada 212 man tavsiye ederim hem yaz kokusudur, rochas artık ağır kaçar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Murat_5320 -- 21 Nisan 2010; 12:48:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: murat_5320

Hiç kalıcı olmayan bir parfüm.En azından bende durum böyle, o kadar para vermeseydim diyorum keşke

hocam rochasa kalıcı değil deyip 212 öneriyorsan sorun sendedir yada aldıgın parfüm baya sahte. açık rochas bile 212den daha kalıcıdır
  • roschas kullanmaktan fenalık geldi artık kokusu midemi bulandırır oldu. şuan elimde mevcut ama kullanmıyacağım eski parfümüme geri döneceğim sanada tavsiye ederim kızların çoğu beğeniyor, ve parfümün adını soruyor.

aromel bir kokusu var ağır değil. orjinali zaten ucuz açığı satılmıyor marketlerde bulursun
  • quote:

Orijinalden alıntı: celalcaner2

quote:

Orijinalden alıntı: murat_5320

Hiç kalıcı olmayan bir parfüm.En azından bende durum böyle, o kadar para vermeseydim diyorum keşke

hocam rochasa kalıcı değil deyip 212 öneriyorsan sorun sendedir yada aldıgın parfüm baya sahte. açık rochas bile 212den daha kalıcıdır

Çok daha iyi bence. Rochas ağır gider yaz aylarında.

• beyler ben armoni gio doldurtucam bugun dogru bi kararmı sizce?
  • şuana kadar sıktığım en güzel parfüm.Benim için parfüm , eğer beraber takıldığım insanlar aa ne güzel parfüm diyorsa güzeldir.Ve çevremdeki kız arkadaşlarımdan 1 tanesi bile yıllardır parfümlerimi farketmezken , o kokuya hayran kaldılar. Tavsiye ederim şiddetle.
  • hocam şuan ben rochas kullanıyorum ama kalıcılığı pek yok bende . . hem yazda geliyor bence yaz için ağır bi koku ben 212 men öneririm yaz için daha iyi olacağı kanatindeyim
  • 212 men mi daha iyi 212 sey men mi ?
  • böyle şekerli bi koku

yazın gitmez.
  • bende bu kokuyu çok merak ediyorum. denemek gerekir

212 men veya sexy men - bulgari aqua

hangisi sizce ? mevsimide göz önüne alarak
  • Bende 2 defa rochas kullandım.Kız arkadaşlarım ilk kez kokumu beğendi yani fark ettiler.Taviye ederim.Ancak yaz geldiği için ağır kaçar artık.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.