Şimdi Ara

Rochas Man Nasıl Bir Koku ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
3
Favori
72.233
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: DH | equ*

Bende 2 defa rochas kullandım.Kız arkadaşlarım ilk kez kokumu beğendi yani fark ettiler.Taviye ederim.Ancak yaz geldiği için ağır kaçar artık.

Alıntıları Göster
    Yaklaşık 8-9 senedir kullanıyorum.Orjinaliyle doldurması arasında dağlar kadar fark var.Değiştirmeyi düşündüm her seferinde ama artık onunlu duygusal bi bağım oluştu sanki.Benimle özdeşleşti o koku

• quote:

Orijinalden alıntı: B4hr1

Yaklaşık 8-9 senedir kullanıyorum.Orjinaliyle doldurması arasında dağlar kadar fark var.Değiştirmeyi düşündüm her seferinde ama artık onunlu duygusal bi bağım oluştu sanki.Benimle özdeşleşti o koku

Alıntıları Göster
    roshas man ama orjinali:)
  • quote:

Hiçbir parfümde esmerler için, sarışınlar için diye bir bilgi yokki. Ne sitede nede parfüm kutularında böyle bişey yazdığını görmedim hiç. Ya satışları engellememek için yazılmıyordur yada bu ten rengi olayı yalan...

Ten Farkı Oldukça Belirgin Bir Fark Beyez Tenli Birisine Sürdüğün Koku İle Esmer Arasında Çok Büyük Fark Olur Ve Şuda Var Sadece Ten Rengi Değil Tenden Tenede Fark Var Çünkü Her Tenin Salgıladığı Kimyasallar Farklı.

quote:

Birde ben hangi parfümü alırsam alayım başkarlarındaki gibi kokmuyor. Artık psikolojik midir nedir bilmiyorum ama bana başkalarında kokladığım kadar güzel gelmiyo.

Bunuda Yukarda Açıkladım İşte Her Tenin Kimyasalları Farklı Psikolojik Değil Doğru Algılıyorsun Çok İyi Hatırlıyorum 2 Bayan Gelmişlerdi Tek Yumurta İkizleri Kış Aylarıyla Hipnotic Poison Bakmışlardı Birisinde Mükemmel Diğerinde Bir O Kadar İtici Kokmuştu İkiside Şaşırıp Kalmışlardı.

quote:

Rochas Man Nasıl Bir Koku ?

Çok daha iyi bence. Rochas ağır gider yaz aylarında.

Önerdiğin Parfüm Baharat İçerikli Dediğimiz Bir Parfüm Bu Tamamen Yaza Aykırı Bunu Sıkıp Sokağa Çık 10 Dakika Güneş Altında Kal Vicut Az Terlesin Hayatında Alıcağın En İğrenç Parfüm Kokusundan Birisini Hissedersin.

quote:

212 men mi daha iyi 212 sey men mi ?

212 Sexy Biraz Daha Yaza Uygundur Tercihin Eğer 212lerden Birisi Olucak İse Sexy Seç.

quote:

böyle şekerli bi koku

yazın gitmez.

Aslında Yaz Döneminde Kullanılıcak Parfüm Tatlı, Hafif Çiçek İçerikli Olmalıdır .

• Rochas'ın dolumunu kullanmıştım, öyle abartacak bişey yok gibi.. Ama orijinali nasıldır bilmiyorum..
    Arada çok mu fark var ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: IwillBe

Rochas'ın dolumunu kullanmıştım, öyle abartacak bişey yok gibi.. Ama orijinali nasıldır bilmiyorum..
    Arada çok mu fark var ?
    Givenchy Pi tek geçerim

Rochas Man Nasıl Bir Koku ?
  • ben bugun gio doldurttm ama rochars axe darktemptationa benziyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: i Am Not Dead

ben bugun gio doldurttm ama rochars axe darktemptationa benziyor
    beni tınlayan yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: celalcaner2

quote:

Orijinalden alıntı: murat_5320

Hiç kalıcı olmayan bir parfüm.En azından bende durum böyle, o kadar para vermeseydim diyorum keşke

Bu arada 212 man tavsiye ederim hem yaz kokusudur, rochas artık ağır kaçar

hocam rochasa kalıcı değil deyip 212 öneriyorsan sorun sendedir yada aldıgın parfüm baya sahte. açık rochas bile 212den daha kalıcıdır

Sorun nasıl benim tenimle alakalı olabilir açıkcası, rochas kalıcı olmadı bende.Aldığım parfümde %100 orjinaldi ;)

212 Kullanmadım açıkcası ama çok hoş bir kokusu var tam bir yaz parfümü o yüzden tavsiye ederim ben.

• quote:

Orijinalden alıntı: Murat_5320

quote:

Orijinalden alıntı: celalcaner2

quote:

Orijinalden alıntı: murat_5320

Hiç kalıcı olmayan bir parfüm.En azından bende durum böyle, o kadar para vermeseydim diyorum keşke

Bu arada 212 man tavsiye ederim hem yaz kokusudur, rochas artık ağır kaçar

hocam rochasa kalıcı değil deyip 212 öneriyorsan sorun sendedir yada aldıgın parfüm baya sahte. açık rochas bile 212den daha kalıcıdır

Sorun nasıl benim tenimle alakalı olabilir açıkcası, rochas kalıcı olmadı bende.Aldığım parfümde %100 orjinaldi ;)

212 Kullanmadım açıkcası ama çok hoş bir kokusu var tam bir yaz parfümü o yüzden tavsiye ederim ben.

Alıntıları Göster
    güzel ama kışın güzel, yazın sıkarsan tereyağlı mısır patlağı gibi kokarsın.. fresh bi koku almanı öneririm, ne de olsa önümüz yaz

• quote:

Orijinalden alıntı: PearBear

güzel ama kışın güzel, yazın sıkarsan tereyağlı mısır patlağı gibi kokarsın.. fresh bi koku almanı öneririm, ne de olsa önümüz yaz

Alıntıları Göster
    tığam ben gidiyo mya
  • quote:

Orijinalden alıntı: i Am Not Dead

tığam ben gidiyo mya

Alıntıları Göster
    Yaz için tavsiyeniz varmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: The MasteR

Alıntıları Göster
    dıps tıs dıps tıs tıp tıs
  • quote:

212
  • quote:

quote:

212

Alıntıları Göster
    var bende ama çakma

• quote:

quote:

212

Alıntıları Göster
    Rochas man isimli parfümü kaliteli bulmuyorum ayrıca kokusundan iğreniyorum diyebilirim ,yaralı stayla tayfası çokça kullanır uzak durunuz hem onlarca kaliteli parfüm üreten şirket varken neden rochas?

• quote:

Orijinalden alıntı: oeste

Rochas man isimli parfümü kaliteli bulmuyorum ayrıca kokusundan iğreniyorum diyebilirim ,yaralı stayla tayfası çokça kullanır uzak durunuz hem onlarca kaliteli parfüm üreten şirket varken neden rochas?

öner bikaç tane, yok öyle hemen sallayıp gitmek :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: MelihFenman

Bende rochas kullanıodum tereyağ falan filan diince midem bulandı

Tavsiye et de güzel bi koku alalım bari yaz için
  • quote:

Orijinalden alıntı: a.Po7

quote:

Orijinalden alıntı: MelihFenman

Bende rochas kullanıodum tereyağ falan filan diince midem bulandı

Tavsiye et de güzel bi koku alalım bari yaz için

Alıntıları Göster
    Parfum konusu öneriyle olcak iş değil ama ya denemek gerek . ap ayrı bir zevk olayı çünkü . ben 2 senedir kullanıyorum rochas gayet memnunum . yani öyle tereyağ gıbı falan kokmuo nasıl bir benzetmeyse yapılanlar bilmiyorum belki orjinal olmıyanları o şekildedir . yaz kış kullanıyorum , çok parfum kullandım aralarından en kalıcısı bu diyebilirim. ama dedıgım gıbı zevk meselesi herkes aynı şeyi beğenmek zorunda değil parfüm alanı üstünde yüksek tahsil yapmadım ama bu her tende farklı durur lafı doğru sanırım kalıclık vs kokunun yoğunluğu farklı oluyo herkesde . rochas hakkında tek olumsuz eleştirim parfüm şişesi saçma bir tasarıma sahip

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dozdoz -- 21 Nisan 2010; 22:17:20 >

• oliym ben oliym o zaman
  • quote:

Orijinalden alıntı: dozdoz

Parfum konusu öneriyle olcak iş değil ama ya denemek gerek . ap ayrı bir zevk olayı çünkü . ben 2 senedir kullanıyorum rochas gayet memnunum . yani öyle tereyağ gıbı falan kokmuo nasıl bir benzetmeyse yapılanlar bilmiyorum belki orjinal olmıyanları o şekildedir . yaz kış kullanıyorum , çok parfum kullandım aralarından en kalıcısı bu diyebilirim. ama dedıgım gıbı zevk meselesi herkes aynı şeyi beğenmek zorunda değil parfüm alanı üstünde yüksek tahsil yapmadım ama bu her tende farklı durur lafı doğru sanırım kalıclık vs kokunun yoğunluğu farklı oluyo herkesde . rochas hakkında tek olumsuz eleştirim parfüm şişesi saçma bir tasarıma sahip

yaz için ağır kaçmazsa alıcam rochas man 100ml lil.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.