Şimdi Ara

Parfümmmm!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
333
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar parfüm önerisi istiyorum.
    Öğrenciyim lisede okuyorum. İş adamlarının kullandıkları parfümler -kısaca o kadar ağır olanları- önermeyin. Çok da pahalı olmayan güzel kokan önerir misiniz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bimegirenadam -- 25 Şubat 2013; 22:05:32 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kullandığım bi parfüm var söylemiyorum kimseye fazla bilindik değil ve çok hoş. Herkeste aynı koku oluyor sonra. Sana tavsiyem burberry al gitsin bi arkadaşa hediye almıştım güzel falan diyodu ama sıradan bi koku herkes bilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dunlop yeşil'İ öneririm çok beğendiğim oturaklı bi koku
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Loney

Dunlop yeşil'İ öneririm çok beğendiğim oturaklı bi koku

Kokusu nasıl hocam ? Buram buram şeker ve baharat kokan kokulardan nefret ediyorum. Daha çok meyve ve odunsu tropik kokular seviyorum, fresh kokular yani. Tavsiye eder misin ? Kalıcılık nasıl ayrıyetten ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: DaY_WaLkeR.

quote:

Kokusu nasıl hocam ? Buram buram şeker ve baharat kokan kokulardan nefret ediyorum. Daha çok meyve ve odunsu tropik kokular seviyorum, fresh kokular yani. Tavsiye eder misin ? Kalıcılık nasıl ayrıyetten ?

tarif edebileceğimi sanmıyorum Eğer yakınlarınızda kipa varsa bakın deodorantını bulabilirsiniz. Bir de adidas fresh impact var önerebileceğim. Buna da kipada bulabilirsiniz gidip bi deneyin isterseniz

Babam benim küçüklüğümden beri kullanırdı bu dunlop'u geçenlerde bir sitede bulup 2 paket aldım. Kokuyu duyunca anılarım depreşiyor

http://forum.donanimhaber.com/m_71153018/mpage_1/f_/key_//tm.htm#71336580

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: DaY_WaLkeR.

quote:

tarif edebileceğimi sanmıyorum Eğer yakınlarınızda kipa varsa bakın deodorantını bulabilirsiniz. Bir de adidas fresh impact var önerebileceğim. Buna da kipada bulabilirsiniz gidip bi deneyin isterseniz

Babam benim küçüklüğümden beri kullanırdı bu dunlop'u geçenlerde bir sitede bulup 2 paket aldım. Kokuyu duyunca anılarım depreşiyor

http://forum.donanimhaber.com/m_71153018/mpage_1/f_/key_//tm.htm#71336580

Neyse yaz gelsin de Bvlgari Aqva Marine alıcam kafaya koydum. Kipa yok malasef yakınımda. Bu parfüm işinde de bu olay çok kötü yav. Şöyle bi mağaza olsa bütün marka parfümler olsa koklayıp baksak tek tek.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Parfüm Önerisi
    7 yıl önce açıldı
    Parfüm Önerisi
    11 ay önce açıldı
    Fresh Parfüm Önerisi
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.