Bildirim
Paribu güvenilir midir?
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Ben de yarin kullanıcam bakalım burayı...50k cok değil mi hocam baslangic icin?1000 tl ile fln baslasaydin. -
Valla şu güne kadar Türk borsalarından hiç işlem yapmadım. Makası ve işlem hızına güvendiğim için cex.io dan yapıyorum
not: belge yüklemek gerekiyo ama yanlış hatırlamıyorsam 15 dakika falan alıyordu -
Cex.io üye alimini durdurdu maalesef üye olamiyoruz. Kredi kartiyla almak için üye olmak istemiştim ancak olmadi.paribudan göndermeyi denicem o da 50 kusur işlem parasi alacak -
Güvenilirdir.
para çok hızlı hesaba geçiyor, transfer hızları da gayet iyi. -
Güvenli -
paribu'da her şekilde para döndürdüm ve sıkıntı olmadı.. -
50.000tl yatırım yapıp bu soruyu soruyorsan zaten girme ha kendi fikrim 50 değildir 55 tir o -
Paribuda hiç sıkıntı yok ,çok işlem yaptım. -
Sorunu yok, ama yinede icinde btc birakmam hicbi borsanin. Aldigim gibi ledger'a atiyorum. Sizde birakmayin. -
Para yatırmam 5 dk sürmedi
Para çekmem 18 dk sürdü
Global piyasa ile çok paralel değil.
Başlangıç için kredi kartıyla bitcoin alıp binance borsasında işlem yapmak daha iyi olabilir.
Paribu.com u anlatan video:
-
Paribu'da bozulan kolay al-sat sistemi dışında sıkıntı verecek ağır bir sorun yok bence. -
Kredi kartı ile nereden alıyorsunuz? -
Paribu'da kimlik numarası, nüfus cüzdanı seri ve numarası, doğum tarihi bilgilerini istiyor. Güvenilir midir acaba bilemedim. -
Paribu'nun mobil uygulaması var mıdır? Kolayca al sat yapabileceğimiz :) -
Daha önce para yatırdım ve sıkınıtı yaşamadım. Ancak küresel piyasayı geriden takip ediyor ve altcoin çeşitliliği yok. Buradan TL ile Bitcoin alıp Binance gibi büyük borsalarda işlem yapabilirsiniz. -
konuyla ilgili konu ve video linktedir.
https://forum.donanimhaber.com/kredi-kartiyla-bitcoin-alimi-bitit--130869470#130899895 -
Bu akşam yaşadığım olaydan sonra Paribu'ya zerre kadar güvenim kalmadı. -
Ne yaşadınız hocam? -
Hocam binance te olan bitcoinleri banka hesabirniza nasıl tl çevirip aktarıyorsunuz?quote:
Orijinalden alıntı: toady
Valla şu güne kadar Türk borsalarından hiç işlem yapmadım. Makası ve işlem hızına güvendiğim için cex.io dan yapıyorum
not: belge yüklemek gerekiyo ama yanlış hatırlamıyorsam 15 dakika falan alıyordu
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X