Paribu Sınırsız Patlamış Mısır-Sadece 1 gün (19.01.2025)
-
-
Gerçek sıcak fırsatçı çuvalını alır da gider
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Hijyenik olmayan kaplara servis yapılmama hakkı saklıdır.
El arabasını yüklenip gidecektim ya vermezler şimdi.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
quote:
Kampanya tüm Paribu Cineverse lokasyonlarında geçerli değildir.
Hangilerinde geçerli biz tahmin edeceğiz.
rafadan tayfa kapodakyoya götürecektim çocukları bu iyi oldu şimdi onlar düşünsün.
-
YANIŞTIRACAM. SİNEMA ÖNÜNDE BEKLİYORUM
-
mısırın kılosu 30 lıra zatenç bır kılo yapsanız 1 ay boyunca her gun yeter size. maksat goturmekse bari evde yapip goturun.
-
AYNI TADI VERMİYOR
-
valla bana direkt sinemaya gitmek sacma geliyor. rahat rahat evinde oturup yayilip, birani, tuzlu fistigini, misirini alip uzanarak yemek varken ki istedigin zaman ara da verebiliyorsun, sinemaya gitmek asiri mantiksiz geliyor bana. tabi ogrenciyseniz vs mantikli ama eviniz varsa 55 65 inch tv varsa, yaninda bir de sistemi koyun sinemadan cok daha iyi.
-
65 inc google TV + Stremio ile evinizi sinema salonuna çevirip cüzdanınıza iyilik edin en son endgame e gitmiştim sinemaya. ondan beridir adım atmadım. zaten ondan sonra da izlenecek güzel film yapmadılar. stremiodan devamke. yeni diziye başladım nekfiliks dizisi. missing you ismi . tavsiye ederim.
-
Stremio hakkında detay var mı hocam ?
-
android tvde işe yaramıyor illa box filan lazım.
-
-
izlenecek adımlar.
1) android telefona stremio indir ( play store da mevcut )
2) uygulamaya girip üyelik oluştur ( ücretsiz )
3) Telefonun taracıyıdan bu linke tıkla
4) sayfanın altıntaki install butonuna tıkla
5) stremio açılacak. açıldıktan sonra ekletiyi yükle
6) TVden ( google tv - mi box vs de olur. önemli olan android olması ) play store a girip stremio yaz. ve yükle
7) uygulamayı açıp, telefondan kayıt olduğun e posta şifre ile giriş yap
KEYİFLİ SEYİRLER. ARTIK BELEŞE TÜM SİNEMA DİZİ FİLM HER ŞEY ELİNİZİN ALTINDA
Uğur Aslanyoutubestremio ile tüm filmleri tek bir platformdan ücretsiz seyredebiliyoruz.https://www.youtube.com/watch?si=_fxJw7rs2NqNZWu5&v=K8zn5upEP1U&feature=youtu.be
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Byblack58 -- 16 Ocak 2025; 17:5:38 >
-
On numara hocam sagolasin. Onerdigin eklenti var ni?
opensubtitles yükleyin hocam altyazı eklentisi oda. birden fazla altyazı seçeneği ile izleyebilirsiniz.
-
Sinema keyfi için 85” tv önerisi de yapın da bakalım
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hocam 3. Adımdaki eklenti yüklenmiyor installa basınca. Nasıl halledebilriz
Bu kafalar bir araya gelip ölücü muhabbeti yapmamız gerekiyor ne .aşak olur ama 🤣
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
izlenecek adımlar. 1) android telefona stremio indir ( play store da mevcut ) 2) uygulamaya girip üyelik oluştur ( ücretsiz ) 3) Telefonun taracıyıdan bu linke tıkla 4) sayfanın altıntaki install butonuna tıkla 5) stremio açılacak. açıldıktan sonra ekletiyi yükle 6) TVden ( google tv - mi box vs de olur. önemli olan android olması ) play store a girip stremio yaz. ve yükle 7) uygulamayı açıp, telefondan kayıt olduğun e posta şifre ile giriş yap KEYİFLİ SEYİRLER. ARTIK BELEŞE TÜM SİNEMA DİZİ FİLM HER ŞEY ELİNİZİN ALTINDA Uğur Aslanyoutube stremio ile tüm filmleri tek bir platformdan ücretsiz seyredebiliyoruz. https://www.youtube.com/watch?si=_fxJw7rs2NqNZWu5&v=K8zn5upEP1U&feature=youtu.be |
Benzer içerikler
- storytel kampanya
- amazon 300 tl üzeri 120 tl indirim
- tod kampanya
- migros yemek 150 tl indirim kodu
- disney 3 ay 45 tl
- n11 çabuk
- letgo da satılan ürünün parası nasıl alınır
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X