|
Paribu Token açılışta yatırımcısını sevindirdi
-
-
Yazdığı haberi okumadan yayınlayan editörden lanet ettik artık. 1 dakikada okunabiliyor yani. Bu kadar mı baskı var üzerinizde hız İçin yoksa bireysel tembellik mi?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
quote:
Böylece ön satıştan alıp da zarar eden olması.
Bu cümlede ne anlatılmak isteniyor hiçbir şey anlamadım.
-
Editörleri toplayıp Türkçe kursuna yollamak lazım.
-
*olmadı.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
d yerine s yazılmış bir yazım hatası. Bunu anlamamak ve saatlerce cümleyi anlamaya çalışmak büyük bir sorun sizin için.
-
Bir harf hatasını amma abartıp yaygara yaptınız. Bu kadar imlaya takıntılısınız maden niye kendi mesajınızı bu kadar hatalarla yazıyorsunuz? 5 kişi de bu hatalı mesaja like vermiş demek ki kimsenin imla hataları ile ilgilendiği yok editöre sallamak tek derdi.
Doğru ve anlaşılabilir cümlen şu olmalıydı:
"Yazdığı haberi okumadan yayınlayan editöre lanet ettik. 1 dakika ayırarak okuyabilirdi aslında. Bu kadar mı baskı var üzerinizde hız için, yoksa bireysel bir tembellik mi bu?"
-
Öncelikle olay şöyle idi 9tl den alırsan 1 yıl boyunsa satışına izin vermiyordu tekrar alımları da parça parça kendi belirlediği zamana yayıyor ve yine satışa izin vermiyordu yani sizin paranızı alıyor 1 yıl boyunca elinde tutuyor bir yıl sonra size paranızın altın da da verebilir üstünde de verebilirdi daha o zaman gelmediğimiz için kesin birşey söyleyemeyiz bir de 12tl den satışa çıkarttılar ama yine bir bloke koydular onda'da 12tl den alırsın istediğin zaman satarsın ama benim tokenim pazar'da çıkınca satarsın dediler kısaca yine belirsizlik hakim di olay bundan ibaret şimdi markette yayınlandı diye dün haberi çıktı kimse kusura bakmasın'da şuanlık sevinen birilerini görmedim %33 lük bir artış görünüyor ve sabit seyir ediyor bunun nedeni coinmarketcaps gibi yerler'de yayınlanması ve yeni çıkan coini insanlar şans verip satın alması bu süre zarfında kazandırdı demek yanlış olur bu suni bir artıştır çünkü elinde bu tokeni alıp satamayan 1 yıl boyunca beklemek zorunda kalan yatırımcılar var buna istinaden bu artış suni bir artıştır gerçek zamanı ilk 6 ay da belli olur zaten yükselirse benim canıma minnet 12tl'den satın alan ilk gruptayım ben
-
Dolandırıcilar ön satıştan aldım ilgi görünce geri mileeete parayı iade edip kendileri aldılar gercekten dolandırıcilar paribu güvenmeyin inanmayin
-
Hepsi yalan direk 46 satılar önsatişida yapmadılar tam 2de almaya çalıştım vermediler arkadaşlar da aynısı oldu 46 kitlediler milletin ocani sondurduler yalan haber inanmayın kanmayin
-
tam dolandırıcılar, bi arkadaş bahsetmiş ama benim başıma da geldi, açılıştan 10 sn içinde alım yaptım başarıyla gerçekleşti mesajı geldi beş altı saat sonra parayı iade ettiler, neymiş ayrılan zaman diliminde alamamışım, alamadıysam neyin onayını verdiniz dolandırıcılar, 1 saniye içinde mi 5milyon token tükendi, kimlere peşkeş çektiniz kim bilir
-
Biz editör değiliz, istersek sesli harfleri silip liseli ergenler gibi de mesaj atarız. Editörlerin bu kadar çok yazım hatası yapması işlerine ne kadar saygı duyduklarını(duymadıklarını) gösteriyor.
-
DEJAVUUU. Ben bu hikayeyi daha önce 2 Türk borsa sinda daha okudum. Geçmiş olsun tepeden alanlara. Hikaye söyle başlar on satış açılır ama satıştan kimse alamaz, 100 kişiden 1 kişi aldı ise oda killitlidir satamaz öylece bakar durur arkasından. sonra dilden dile uçtu kaçtı tuh alamadık derler. Biraz haber yayılır hala uçuyor Allah Allah alanlar yaşadı halbuki kimse alamamıştır 😂 Herkes tren kaçmasın diye almaya başlayınca birden o token yükselir yükselir yükselir sonra yallah paraşütsuz aşağıya 😂 Ama Sakkadanan aşağıya 😂😂 Adamın aklını alırlar 😎 Kilitler açıldığında ise 100 TL den almış adam 5 TL nin 100 e çıkmasını bekler durur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shankssan -- 12 Mart 2022; 7:0:8 >
-
Hayır canım, editörün büyük bir yazım hatası olsa anlarım ama bir harf hatasına katlanamayanların da yazdığı mesajın imla hatasız olması gerekir. Hatalı yazıyorsan kusura bakma bu kadar atarlanman sadece kuru gürültü art niyet olarak görülür. Ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi monacomen -- 12 Mart 2022; 15:41:54 > -
Yakında Bitay'da çıkaracak kendi coinini oda güzel proje, NFT vs baya projeleri var Bitay'ın inşallah güzel kar elde ederim bende onu bekliyorum. Ön satış da güzel yaparsa tadından yenmez. İsterseniz bir bakın arkadaşlar BTY adı
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Yazdığı haberi okumadan yayınlayan editörden lanet ettik artık. 1 dakikada okunabiliyor yani. Bu kadar mı baskı var üzerinizde hız İçin yoksa bireysel tembellik mi?
|
Bu cümlede ne anlatılmak isteniyor hiçbir şey anlamadım.
|
Editörleri toplayıp Türkçe kursuna yollamak lazım.
|
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X