Şimdi Ara

Paris Saint-Germain Taraftarları l DUNYA KUPASİ WP GRUBU (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir - 8 Masaüstü
5 sn
8.186
Cevap
7
Favori
257.781
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Herkes aynı şeyi yazmış iddaa takip sayfalarında

Üst mesajlarda adamı sevmedim dedim maçta 4 gol attı

Önemli olan cl
  • 6-0
  • Zlatan gitti takıma birşey oldu. Geçen sene Mart'ın ikinci haftası şampiyon olan takım bu sene başlangıcı pek bir normal değil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dun 2.ci golu gordukten sonra izlemeyi biraktim. 6 at 3 at bu mac 2 ye. Oynanan oyun berbat. Golleri auirer ve t.motta yuzunden yedik 2 gol 2 sorumlu.

• Bu mesaja eklenen görseller:

Paris Saint-Germain Taraftarları l DUNYA KUPASİ WP GRUBU

• 1-0 yenliyoruz. Ama maci kazaniriz. Besiktasin macini izliyorum takim nasil oynuyor ozeti izleyip anlarim artik :)

• Cavaniiii 3 oldu

• Emery kovulur

• quote:

Orijinalden alıntı: PAUL WALKER

Cavaniye kaldık... Nedense hic sevemedim.

Görünce kendisinden özür dileyeceğim... Ben kötü dediğimden beri adam gol atmadan geçmiyor. En kötü hali böyle olsun gole bak İbrahimovic de böyle gol atmıştı

• Cavani yardırıyor
  • Montpeiller'den 3 gol yemek, gol atamamak! Emery hayal kırıklığı yaratıyor. Blanc'ı arıyorlar bence.

• psg-nice maçında nesine de ms2 9 oran var neden
  • Emeryle olmayacagi 2.macta ortaya cikmisti. Emery hoca moca degil. Aldigi adamlar ortada. Ben Arfadan cacik olmayacagi belliydi,kücük takimin büyük topcusu dedik, digerleri de bidon cikti. Jeseye bir dünya para verdirdi.İkone gibi onun 10 kati topcu varken, parayi sacti.

Birde Blanca bir dünya tazminat verdik. Blancin tirnagi olamaz bu Emery.
  • Blanc'a 22 milyon euro tazminat vermiştiniz değil mi

yazık bu paralara
  • Ben arfa fifa da yardırıyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1993Kaan1993

Emeryle olmayacagi 2.macta ortaya cikmisti. Emery hoca moca degil. Aldigi adamlar ortada. Ben Arfadan cacik olmayacagi belliydi,kücük takimin büyük topcusu dedik, digerleri de bidon cikti. Jeseye bir dünya para verdirdi.İkone gibi onun 10 kati topcu varken, parayi sacti.

Birde Blanca bir dünya tazminat verdik. Blancin tirnagi olamaz bu Emery.

o adam sevilla dışında bişey yapamıyor zaten bir ara rusyadaydı gönderildi sonra tekrar sevilla geldi şimdi kupa felan derken psg aldı ama zor psg de başarı felan her yer barça real felan değil :D

• Neymarin pesinde kostuk, alamadik. Gidip gereksizleri topladik.200e saglam 3-4 oyuncu alabilirdik. Takim seviye atlardi.Yerimizde saydik. İkone var. Avrupa futbolundaki en gozde kanatlardan birincisi.Agustin 4-5 tane Jese eder. Kalede sorun yoktu. Trapp iyiydi. Orayi da bozdu. Mautidiyi satmaliydik. Bize ac oyuncu lazim, doymus diil. 80e jamesi de aldiracakti. ikoneden iyi olmayana 80 milyon. Verrattide Munihe mi gidiyor, Barcaya mi gidiyor, gidecekse gitsin, gitmeyecekse de adam gibi topunu oynasin. 200 milyonu verirler gider. Akli oralarda kendi buralarda. Ancelottiyle transfer gorusmesi yaptigini itiraf ediyor birde. Ancelotti demiski, sampiyonlar ligini kazanacagiz, sende gel. Bunu acikliyor birde.PSG birakmamis arkadasi.PSG, 5 buyuk takimdan biri. PSG de sampiyonlar ligini kazanmak istio. PSG niye biraksin? Trapp, Aurier,Meunier, Silva, Marquinhos, Di Maria, Verratti, Rabiot, Cavani, Lucas, İkone, Nkunku, Agustin, Kimpembe, Kurzawa,Callegari disinda herkes gitmeli. Ust duzey bir ortasaha, birde kanat. Onlar disinda Sarr, Cyprien,Lemar, Tolisso, Lacazette Fransada ne kadar iyi oyuncu varsa, toplayalim.Gidecekleri satarsin, yayina 200-250 eklersin, hepsini alirsin.

• quote:

A Grubu

PSG
    Arsenal
    Basel
    Ludogorets

Arsenali yeneriz 1.ci oluruz arsenal 2.ci diğerleri aralarında eğlenir

• quote:

Orijinalden alıntı: D.

quote:

A Grubu

PSG
    Arsenal
    Basel
    Ludogorets

Arsenali yeneriz 1.ci oluruz arsenal 2.ci diğerleri aralarında eğlenir

• 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.