Şimdi Ara

Paris Saint-Germain Taraftarları l DUNYA KUPASİ WP GRUBU (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.187
Cevap
7
Favori
257.834
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Önce Emery'nin kovulması lazım. Emery Sevilla'dayken deplasmanda maç kazanamıyordu. Bu yıl da bizim deplasman maçları 1-0 çifte şans banko olmaya başladı. İkinci yarı bu deplasman karnesi devam ederse şampiyon olamayız zaten adam gibi seri yakalamamız gerek. Monaco önüne gelene 3 fark atıyor. Nasılsa CL'de ilk turdan eleneceğiz, bu vasıfsız yüzünden lig de elden gidecek. Monaco ve Nice bugün yenecek fark 7'ye çıkacak. Blanc'ın yardımcısı bile bundan daha fazla puan toplayıp CL'de lider bitirirdi. Trapp'i de bozdu sevimsiz.

Matuidi çok kötü. Ne defansta var ne ofansta. Koşu mesafesi kasmak için ileri-geri orta tempoyla yalandan koşuyor.

Motta da leş. O kadar ağır ki hiçbir pozisyonda savunma yapamıyor.

Verratti yine bunlardan iyi. Nice maçı 2-0dan döndüyse Verratti sayesinde. O maçta Verratti oyundan çıktı(burada da emery'ye iyi sövdüm) ileri pas atamaz olduk, kalan orta saha oyuncuları futbolcu falan değil dümdüz insan resmen.

Takımda Cavani dışında gole yakın kimse yok o da attığından fazlasını kaçırıyor ama bu kadar eksik varken çok eleştirilmiyor bu yüzden. Lucas ve Di Maria sadece getirmede var, skordan çok uzak oynuyorlar.

Dünya yıldızı skora yatkın kanat lazım. Payet/Reus/Griezmann'dan en az ikisi banko alınmalı.

Draxler'in adı geçiyor, Pastore'yi Ben Arfa'yı Çin'e falan sat direkt getir Draxler'i.

Orta sahaya hem ileri oynayabilen hem sağlam defans yapabilen bi 8 numara lazım. Marchisio cuk oturur bence hem Verratti ile de iyi anlaşır ama sakatlık problemi korkutuyor beni, aynı şekilde Reus için de bu şüphe var. Aklıma Marchisio dışında biri gelmedi, büyük liglerde oynayan her 8 numara Matuidi'den iyi oynar muhtemelen.

Silva'ya da adam gibi bir partner lazım ama yukarıdakiler daha acil.

Sonradan Ekleme: Hazard, Alexis Sanchez, Hamsik, Nainggolan ve William Carvalho da olması gereken diğer alternatifler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QUA7ESMA -- 18 Aralık 2016; 9:22:2 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Reus bırakmaz bizi dostum. Griezmann zaten demişti gidersem PL'ye giderim. En yüksek ihtimalli Payet. Kendisi de Fransız zaten, iyi bi teklife gelebilir. Ama onun da yaş sorunu olabilir.

8 numara için de benim PSG'ye önerim Saul Niguez. Hem sadece çakılı 8 değil. İlerde sağda solda da oynar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • EMERY İSTİFA
  • Draxler PSG'de gibi.

• Paris Saint-Germain Taraftarları l DUNYA KUPASİ WP GRUBU

tam bizlik adamı ya o değilde nereye sokacaklar ya bi ton oyuncu var o mevkide gerçi ben arfa yalan oldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: yusei

Paris Saint-Germain Taraftarları l DUNYA KUPASİ WP GRUBU

tam bizlik adamı ya o değilde nereye sokacaklar ya bi ton oyuncu var o mevkide gerçi ben arfa yalan oldu

Üzülme boş yere overrated

• D. kullanıcısına yanıt
    yok be , zırt pırt sakatlanmasa aşırı yetenekli gs schalke maçından beri takip ediyorum stilinin hastasıyım
  • Şu an Atletico da , Chelsea de sizden iyi durumda. Hazard , Griezmann takımlarını bırakıp gelmez.

Alexis de Epl yi bırakmaz.

Arkadaşların yazdığı gibi size gelecek isimler Payet , Draxler tarzı ya da kendi takımında yedek olan oyuncular gelir ( barca , real , bayern )

• quote:

Orijinalden alıntı: D.

quote:

Üzülme boş yere overrated

overrated değil sadece 2 kere lifi yırtıldı , 1 kere tendono koptu . Onun dışında ciddi ciddi yaşadığı bel ve uyluk problemleri var . Ne zaman kendini toplasa büyük sakatlıklar yaşadı buna rağmen mental olarak hiç bir sıkıntısı yok . Belki de Eu16 da Almanya adına iyi oynayan tek kişiydi . Tekrardan sakatlık yaşamazsa hem PSG hem de kendisi seviye atlar .

• Bu kadar çok para harcayıp Monaco ve Nice'in arkasında kalmak utanç verici bir durum, zamanında da Montpellier'e şampiyonluk bırakmıştı PSG...Yine olabilir, futbol bu

Draxler'i de almışsınız, hayırlı olsun ciddi sakatlıklar yaşamazsa katkı verir
  • quote:

yok be , zırt pırt sakatlanmasa aşırı yetenekli gs schalke maçından beri takip ediyorum stilinin hastasıyım

Schalke günlerinden beri üstüne hiç koyamadı. O günlerine göre biraz daha yavaşladığını düşünüyorum. Bunda yaşadığı sakatlıklarında etkisi olmuş olabilir. Yazın Slovakya maçında iyi oynadı diye aşırı abartıldı. Wolfsburg 70-80m gibi saçma sapan bir para istiyordu. Wolfsburg kendisini bırakmayınca bu sezon yatışa geçti ve Draxler isteğine ulaşıp, transfer yaptı. Ben fazla iş yapacağını düşünmüyorum. İzleyip görelim
  • Di Maria gidici heralde. Onun yerine monte ederler.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lord Joker.

Bu kadar çok para harcayıp Monaco ve Nice'in arkasında kalmak utanç verici bir durum, zamanında da Montpellier'e şampiyonluk bırakmıştı PSG...Yine olabilir, futbol bu

Draxler'i de almışsınız, hayırlı olsun ciddi sakatlıklar yaşamazsa katkı verir

Vitor Pereira yakismaz mi psg'e?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aykan19o3 -- 25 Aralık 2016; 12:10:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Emery yerine hocam gelsinde seviye atlasa takım.

Fransa'da destekleyecek takım yok hem bahane olur
  • draxleri aldik.iyi topcu da oyle saglam adam da diil. Emery transferleriyle karsilastirildiginda kucuk maclarda yardirir.

jeseyi de reale tekrar iade edelim, paramizi geri versinler.O da olmadi Emerynin parasindan keselim.
  • Sule, teklif 27. opsiyonu 20 milyon. Munih almis.PSG 30 yapar onu.Munih 20ye alirken biz niye 27 verdik, opsiyonu Almanya ici gecerlidir muhtemelen.

Delle Alli teklif 50. Golcu ortasaha, tas gibi adam. En iyi ingiliz topcu.Ondan baska İngilizde istemem.

Rodriguez, Hector iddialari var. Saglam bekler. Faydalari olur.

Silva, Marquinhos, Kimpe ve Kjaer, saglam stoper rotasyonu olur. Keske Kjaeri alsak. 10a aliriz. Marquinhosla efsane ikili olurlar. Kjaer hizli adamla harikalar yaratir.

Lafont, Cyprien ve Lemar olmazsa olmaz transferler. parayi basip alacagiz baska cagresi yok. Seyh gecen seneyi Emery ve copleriyle yedi. Bu sene saglam transferler olmazsa, oyuncular ayrilmak ister. Parisin oyuncusunu alacak guc yok. Sorun olur biraz o kadar.Seyhi zorlarlarsa, sozlesme sonuna kadar kadro disi birakir, futbol hayatlari biter.
  • Kjaer - 10 a alırız derken ?
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1993Kaan1993

Sule, teklif 27. opsiyonu 20 milyon. Munih almis.PSG 30 yapar onu.Munih 20ye alirken biz niye 27 verdik, opsiyonu Almanya ici gecerlidir muhtemelen.

Delle Alli teklif 50. Golcu ortasaha, tas gibi adam. En iyi ingiliz topcu.Ondan baska İngilizde istemem.

Rodriguez, Hector iddialari var. Saglam bekler. Faydalari olur.

Silva, Marquinhos, Kimpe ve Kjaer, saglam stoper rotasyonu olur. Keske Kjaeri alsak. 10a aliriz. Marquinhosla efsane ikili olurlar. Kjaer hizli adamla harikalar yaratir.

Lafont, Cyprien ve Lemar olmazsa olmaz transferler. parayi basip alacagiz baska cagresi yok. Seyh gecen seneyi Emery ve copleriyle yedi. Bu sene saglam transferler olmazsa, oyuncular ayrilmak ister. Parisin oyuncusunu alacak guc yok. Sorun olur biraz o kadar.Seyhi zorlarlarsa, sozlesme sonuna kadar kadro disi birakir, futbol hayatlari biter.

50 milyon öyro

• HAYALLER:

HAYATLAR:

• Kral online

• 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.