Şimdi Ara

Paris Saint-Germain Taraftarları l DUNYA KUPASİ WP GRUBU (378. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.190
Cevap
7
Favori
258.483
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 376377378379380
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oğlum sen yazdıklarını okuyor musun? Harbi merak ediyorum. Paris Saint-Germain Taraftarları l DUNYA KUPASİ WP GRUBU Böyle troll yemin ediyorum görmedim hayatım boyunca. Paris Saint-Germain Taraftarları l DUNYA KUPASİ WP GRUBU 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arada Donnarumma ile de yaz. Hep Kenshin Kenshin olmuyor ama böyle. Ekitite'yi Messi'nin yerine koy falan. Renk gelsin konuya.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-386561231 -- 12 Ekim 2022; 10:56:16 >
  • Paris Saint-Germain Taraftarları l DUNYA KUPASİ WP GRUBUOfficer Barca Shortsyoutube
    The GOAT effect 🇵🇹
    https://www.youtube.com/shorts/r-LjeVQVcSw?feature=share

Ufak bir bilgi. Paris Saint-Germain Taraftarları l DUNYA KUPASİ WP GRUBU 

• Geçen yıllarda mbabbe diyordum haland önünde felan ama mbabbe çok fena düşüş yaşıyor bu son kontrat ile bir haller oldu. Hız dışında birşey göremiyorum ne pasları düzgün, ne gol atabiliyor, ne bencilliği bırakıyor full zarar gibi duruyor sahada. Psg saçma sapan iş yaptı yine kendi ayağına sıktı,çok büyük sorun olacak olmaya başladı.

Bu psg cl felan kazanması imkansiz o kadar saçma oyunları var ki messi bile köreldi bu takımda. Bakmayın %50 ile oynayabiliyor adam. Orta saha felan rezil ne şut atmayı biliyor ne hucumda yeterlilikleri var takım ile.

Anca boş pas yapıyor kendi aralarında takım ne şut atabiliyor ne hucum edebiliyor bom boş izlerken sıkılıyorsun, birde neymar diye şebek var her fualde yerde kıvranıyor ayağından top çıkarmıyor 5dk, o kadar yatırım var neymar gibi birinden medet umuyorlar ya, neymar 2 maç iyi oynar 5 maç kendine oynar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gladyo38 -- 13 Ekim 2022; 14:33:13 >
  • Klopp hoca finansal acidan her istedigini yapabilecek 3 takim var, City, PSG ve Newcastle demis. Lakin, bu dogru degil. Görülecegi gibi gecen yaz parasizliktan Mbappenin istedigi 3 büyük transferi bile yapamadik. Klopp hoca farkli bir dünyada yasiyor demek ki. Klopp hoca bos yapmasin. Korona zamani SL sampiyonu Munih bütceyi denklestirmek icin Thiagoyu satarken kendisi 70 milyon poundluk transfer yapiyordu. Kadroyu yenilemekte ve sorunlari cözmekte gec kaldi. Simdi de Citynin parasi bahane oldu. Yanlarina bir de bizi eklemis. Abi, Fransada takimlara para aktarmak yasal degilken Katar bize nasil para aktarsin? En önemli topcumuzu kaybetmek üzereyken bile istedigi 3 topcuyu alamadi Katar. Yaptigimiz transferleri de Ligue 1 yurt disi haklarinin bir bölümünü satti, 3 yillik taksitle 200 milyon geldi oradan, onunla yaptik. O para olmasa onu da yapamazdik.

Top tutan, sirti dönük oynayabilen, Mbappe ve Neymara alan acacak bir forvet olmadan Mbappenin de perfonmansi düsüyor. Galtier hoca ya Ekitikeyi kazanacak ya da devre arasindan Moukokoyu bari alacagiz. Baska cagresi yok. PSG, Mbappenin Benzemasini, Eto'sounu, Suarezini bulmak zorunda. Mbappeyi rahatlatip perfonmansin yukari cekmesi ancak böyle saglanabilir. Mbappenin PSGye sinirlendigi konulardan birisi de Messi dedenin kontratinin 2 yillik uzatilacagi haberleri. Ciddi bir rakiple oynamadan Eylül ayinda Messi dedenin menajeri bu haberleri basina servis etti. Senelik 60 milyon avro tatli para tabii. Yatarak 60 milyon avroyu kim istemez. Güya SLyi kazanip goat Ronaldoyu gecmeye calisacak. Güzel saka. Messi dedenin Ronaldo kompleksi yüzünden su güzelim kadro heba oluyor ya, gel de sinirlenme. Baksana 2 sene daha kalmak istiyor.

Biz zaten Galtier hocanin sistemi ve Messi dedeyle SLyi kazanamayiz. Ben bunu haftalardir söylüyorum. Galtier hoca 4-3-3e gecip Messi dedeyi ilk 11den kesmek zorunda. Pres yapmaz, adamini kovalamaz, temposuz oynar. Bir mac biraz tempo yapip, dikine calim atti, vucudu dayanamadi sakatlandi. Messi dede bu. Bitik topcu. Su kadro Skriniar, Kone ve Moukoko transferleriyle bile yürüyerek SLyi kazanacakken biz Messi dedeyi cekiyoruz. Messi dede transferi Seyhin yaptigi en büyük hata. Yasi gelmis 35e, bitik topcu. Ne diye alirsin ki? Katar Emirine karsi gelmeliydi. Maasi 60 milyon avro. 3 tane üst düzey topcu oynar o paraya. Mbappe sayesinde Messi dededen kurtulacagiz insallah. Kaymagini Barca yedi, cefasini da biz cekiyoruz Katar Emiri yüzünden.

• gladyo38 G kullanıcısına yanıt

Messi dede senelerdir bitik zaten abi. Bahane her zaman ayni. Messi dedenin oynadigi kadrolar kötü oluyor.

Tempo yok, pres yok, 3.bölgede dikine calim yok, adamini kovalamak yok, geriye yardimi yok. Barcadayken takimin oyununu acayip agirlastiriyordu.

Bir mac ara ara tempo yapip dikine calim atti, onda da vucudu dayanamadi, sakatlandi Messi dede. Gitsin Katar ligine onun seviyesi Katar Ligi artik. Defolup gitsin artik su takimdan.

Seyh 35lik bitik Messi dede icin Mbappeden vazgecmez. Hormonlu goat bu takimdan defolup gidecek.

• Mbappeye güveniyoruz. Pessiyi kovduracak. Pessi kapi kapi dolaşip beni alan yok mu diye yalvaracaği günler yakindir. Yallahpessi. Paris Saint-Germain Taraftarları l DUNYA KUPASİ WP GRUBU 

• Psg Mbappe için 400 milyon euro istiyormuş. Vinicus varken biz almayiz.Mbappeye Perezden başka bu paralari kimse vermez zaten. Nasser Pessiyi kovup Kane ve Skrriniari alip Mbappesini mutlu eder. Önemli olan Pessinin kovulmasi. Pessi kapi kapi takim arayip beni alin diye yalvaracak daha.

• galtier 4lu savunmaya donmus.

Donnarumma, Hakimi, Marquinhos, Danilo, Bernat, Vitinha, Verratti, Fabian Ruiz, Messi, Neymar, Mbappe.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ronaldo değil miydi ya o kapı kapı takım arayan, hepsinden ret yiyenParis Saint-Germain Taraftarları l DUNYA KUPASİ WP GRUBU 

• takim aramaz. ya psgde kalacak ya barcelonaya gidecek ya amerikaya. piqueyi kovarlarsa messi gelecek muhtemelen. laporta taraftar arasinda popularitesini artirmak icin messiyi alir, messi de barselona sehrine asik, orda yasamayi cok seviyor oraya gider. ama barcelona takimina etkisi negatif olacak muhtemelen. barcelonanin su an kurdugu yapiyi devam ettirmesi lazim, 35'lik messiyle %67 topla oynadigin la liga anadolu maclarinda sov yaparsin ama cl'ye gelince is oyle olmuyor. barcelona bu yil cl'de elense de dogru yolda, intere elenme sebepleri zaten savunma. seneye savunmadaki çöplerin ayiklanmasina devam ederlerse daha da iyi olurlar. ama muhtemelen ihtiyaclar buyken messi alacaklar. messi gitse de mbappe sorun cikaracak bir sey bulur. 23 yasinda bir cocuga, her seyden onemlisi takimin bir oyuncusuna bu kadar taviz verirsen olacagi budur. zaten madride en yakin muhabir real mbappenin hal ve hareketlerini hic begenmiyor, psgye uygun oldugunu dusunuyor yazdi. at sahibine gore kisner, psg kendi ayagina sıkıyor ama adamların para problemi yok zaten, basari acisindan konusuyorum

• messi yine direk.

Paris Saint-Germain Taraftarları l DUNYA KUPASİ WP GRUBU

• NEYMAAAAAAAARRRRRRR

• frikik sonrasi antonella ve mateonun tepkisi.

• Neymar ilk yarıda 12 top kaybı yaptı. Sanırım bu bir rekor.

Messi ise gelmiş geçmiş en iyi frikikçi olduğunu ispatladı.

• Frikiğe bak abi tüm takım kaleye geçti iki cm aşağı vursa

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • İkonik 😍

• Yine bir psg maçı yine pessi takım arkadaşları tarafından taşınmış Paris Saint-Germain Taraftarları l DUNYA KUPASİ WP GRUBU  Fanları da o kadar kişi baraja geçiyor diye kendini tatmin ediyor Paris Saint-Germain Taraftarları l DUNYA KUPASİ WP GRUBU  Yok pessinin önünü açmalılardı ki beleşe gol atsın Paris Saint-Germain Taraftarları l DUNYA KUPASİ WP GRUBU 

• Kylian Mbappé: “Ocak ayında PSG'den ayrılmıyorum ayrılmak asla ayrılmak istemedim. Bu tamamen yalan haber."

(Fabrice Hawkins)

• chionophile kullanıcısına yanıt
    Mbappe niye gitsin ki zaten? Burası Paris Mbappe'nin şehri buranın ağası Mbappe'dir. Gidecek biri varsa o da pepsi denen kan emicidir. Takım onu artık idare edemiyor anca yürüyor başka iş yok 60 milyon maaş yüküde cabası. Pepsi gitmeden PSG için CL hayal. Mbappe bunu bildiği için pepsinin kalmasını istemiyor. Sonuna kadar haklı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 376377378379380
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.