Şimdi Ara

Paris Saint-Germain Taraftarları l DUNYA KUPASİ WP GRUBU (379. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
9 Misafir - 9 Masaüstü
5 sn
8.190
Cevap
7
Favori
258.473
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 377378379380381
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mbappem asla gitmeyecek pessi gitsin kulüpten. Mbappe'yi kovamazsınız. Memnun olmayan gider.

• Mbappe Pessiyi kovdurur. Pessi kapi kapi beni alan yok mu diye daha kulüp arayacak.

• #ManCity, önümüzdeki sene Kylian Mbappe’yi almak istemesi halinde herhangi bir engelle karşılaşmayacak. [via @ManCityMEN

]

• Konu sahibi Todo konu başlığını değiştirip yallahneymar yapmalı

Buzz Sportwitter
    “Mbappé, Neymar'ın disiplinsiz davranışlarından dolayı takımdan ayrılması gerektiğini Paris Saint Germain yönetimine iletti. (El País)”
    https://twitter.com/buzzspor/status/1582792480269176832

PSG'mizin sahibi kaplumbağam Neymar'ın gönderilmesini emretmiş

• Mbap o sozlesme sartlari internete sizdiginda sonradan duruma uyanip ben futbolcuyum otesi olmaya niyetim yok diye durumu sivamaya calisti ama is isten gecmisti. Peygamber yetkileri devralirsan olacak her musibetten insanlar seni sorumlu tutar. Gecen sezon herkes Messi ve Neymari sorumlu tutuyordu, sozlesme sonrasi dunyanin dort bir tarafindan nefret toplamaya baslayan kendisi oldu. Kulupten kim ayrilsa Mbappe gonderdi yazarlar, gelenler kotu oynarsa Mbappe aldirdi yazarlar. Cok itici bir sozlesme cunku. Kendi kendine negatif pr yapti haberi yok, bedelini ödeyecek, iyi oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Paşa Hazretleri -- 20 Ekim 2022; 18:58:7 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yok abi bu adamlar bitmez harbiden

ronaldo-kenshin-messi

bu haftayı 2 asist 1 golle kapadılar, gençlere rahat yok

• ismi gecenlerle rakip bile degiliz

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • chionophile kullanıcısına yanıt

Elleme elleme çok güzel ağlıyorlar.  

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öncelikle biz Messi dedeye ligde istatistik kassin diye senelik 60 milyon avro maas+bonuslar vermiyoruz. Biz ligi hocasiz ve yönetimsiz de kazaniriz. Sanki rakibimiz var. Messi dede SLde büyük maclarda aldigi parayi hakedecek. Yok öyle yatarak bedavadan 60 milyon avro kazanmak. Cikacak SL elemelerinde mac alacak, maclar alacak.

Galtier hoca sonunda 4-3-3e döndü. Dogru yolu bulmasina sevindim. insallah Messi dedeyi kesip Ekitikeye 3-4 mac sürekli ilk11 oynatir da dogru yolu bir kez daha bulur.

Atletico Felixi önerdi lakin zorunlu satin alma opsiyonuyla. Forvette isimizi görebilecek bir topcu. Skriniar transferinin de olmasini bekliyorum. Seyh, Mbappeye Benzemasi ya da Eto'osu olacak bir forvet almak zorunda. Böylece Mbappenin perfonmansi da cok artar. Messi dedenin pres yapmamasi, adamini kovalamasi temposuzlugu büyük maclarda büyük sorun olacak. Durum böyleyken onu kesip pres yapacak, tempolu oynayan, Mbappeye alan acacak, onunla ikili oyunlar oynayacak, top tutacak, Mbappenin perfonmansini artiracak, oyununu komple hale getirecek bir forvet almak bir zorunluluk artik. Moukokoya bile raziyim. Felixte alinabilecek bir risk. Patlama ihtimali de yüksek tabii.

• Verin bir Ajaccio Pessi dedem şov yapacak.   

• < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • MSN Barçası gibi sanki adamlara bak.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Messi'nin önderliğinde neymar ve mbappe mükemmel bir uyum yakalayınca bazı troller yok oldu bir anda.

• AYAGİNİN DİSİ CANİMİZİN İCİ.

• YAPARSİN BENİM ASLAN OGLUM. AİLEN İCİN. AİLEMİZ İCİN LAN.

• Bu sezon Avrupa'nın beş büyük liginde resmi maçlarda hem 10+ gol atan (11) hem de 10+ asist yapan (11) tek isim Lionel Messi.

GOAT.

• Rakip Ortadoğu denen çöp coğrafyadan gelme hatırlatayım dedim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bareveheart uefadan öyle bir şey istedi ki

-manu u21i de clye alın ronaldom oynasın

• -BraveHeart- kullanıcısına yanıt

United konusuna gider misin? United'ın yarından sonra çok önemli bir "Avrupa Ligi" maçı var. Ronaldo ilk 11 oynayacak üstelik. Hadi iyisin. :)

• Kenshin'i bir hafta banlayan admine çok teşekkür ederim. Bugün boş okumayacağız en azından. Gerçi Donnarumma ile gelir şimdi. Messi yerine Ekitite oynamalı falan demeye başlar.  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-386561231 -- 25 Ekim 2022; 23:36:48 >
  • 
Sayfa: önceki 377378379380381
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.