Şimdi Ara

Paris Saint-Germain Taraftarları l DUNYA KUPASİ WP GRUBU (389. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8.189
Cevap
7
Favori
258.453
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 387388389390391
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Maçtan önce İnstangram'da '' Umarım Donnarumma saçmalamaz. Bu kaleci yine PSG'yi yakabilir.'' demiştim. Ben gerçekten futbol konusunda uzman sayılırım.

• Where is pessi? Yine Bayern'den tokadı yemiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -BraveHeart- -- 15 Şubat 2023; 1:2:20 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Messi'nin dünya kupası almasi ve Ronaldo'nun rezil olup Arabistan ligine gitmesi sonucu tartışma bitti ve ben artık sıkılıyorum.

Ronaldoculara artık cevap veresim gelmiyor çünkü tartışma çoktan bitti ve heyecan kalmadı . Messi ezdi geçti .

Futbol bölümünü bırakıyorum . Her şey için teşekkürler. İyi günler .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • duygularımı hapse girmeyecek şekilde ifade edemiyorum

• adamlar mülleri gbanbry'i alıyor yedekten oyuna. biz de Neymar'ın 20 top kaybını çekiyoruz

• İstersen Messi Neymar Mbappe yanına De Bruyne Bellingham ekle geninde büyük takım olmak yok asla da olamayacaksın hiçbir zaman ŞL kazanamayacaksın o yüzden

• Brave horozu yine erken ötüyor.

• Yurtsever1453 kullanıcısına yanıt

Vermene gerek yok zaten hocam. Messi'nin ülkemizdeki depremzedelere fiili bir şekilde yardım etmesi asla unutulmayacak. Bunlar yıllarca Filistin falan diye kafa ütülemişlerdi. Gerçekler çok daha farklı her zamanki gibi. Siyasal İslam kafaları bunlar hep işte. Ronaldocuların çoğu malum partililer ile aynı zihin ve karakter yapısına sahip. Ha ben İsrail'i destekliyorum o ayrı. Çok da umrumdaydı Filistin. Arap'tan ne kardeş olur ne de dost. Neyse kariyerlerinin son günlerinde anyalar konyalar net bir şekilde belli oldu. Bu Brave gibi kayış suratlıları pek sallamamak lazım. Sallayınca adamdan sayıyorlar kendilerini.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-386561231 -- 15 Şubat 2023; 15:22:53 >
  • PSG 2020 ve 2021de yarı final ve final oynadıktan sonra yanlış transferler yaptı. İki yıl üst üste çeyrek final görmeden elenmenin eşiğine geldi. Düzgün bir santrforlari yok, iki tane 10 numarayla oynuyorlar. Dun 75 dakka rakip kaleye gidemediler. Boyle bir duzenle ne olur. Sene sonu showu birakip duzgun bir yapilanmaya gitmesi lazim

• Neymar takimin el freni

• -BraveHeart- kullanıcısına yanıt

olm sen hala pessi falan mı yazıyosun, en son messi en büyük olduğunu kanıtladı diyodun dünya kupasını alınca Paris Saint-Germain Taraftarları l DUNYA KUPASİ WP GRUBU 

O değil de messi dünya kupasını alırsa tartışma biter diyolardı bu penaldo fanları, sözlerinde durmadılar.

Messi 10 dünya kupası alsa da sonuç değişmeyecekmiş demek ki, haarp a inanan komplocu dayılara nasıl laf anlatılmıyorsa bunlara da anlatılmaz. İnsan inanmak istediğinden vazgeçmiyor, gerçekler önemli değil.

Adam dünya kupasını almış, CL muhabbeti yapılıyor hahaha.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GeraltofRiviaCiri16 -- 17 Şubat 2023; 1:38:19 >
  • GeraltofRiviaCiri16 kullanıcısına yanıt

Şunu adam yerine koymayın ya. Paris Saint-Germain Taraftarları l DUNYA KUPASİ WP GRUBU Tartışma falan yok ortada zaten. Kendi kendilerini rahatlatıyorlar işte böyle saldırarak. Kimse de sallamıyor zaten bunları. Arap Ligi'ne kadar düşmüş oyuncu nere, Dünya Kupası'nı takımını taşıyarak almış oyuncu nere ki Messi de doydu zaten Dünya Kupası'dan sonra futbola. Çok belli hal ve hareketlerinden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-386561231 -- 17 Şubat 2023; 12:36:7 >
  • Messi bu takımda neden duruyor hayret ediyorum, ben bile izlerken 0 zevk alıyorum. Sırf para maaş iyi veriyor diye psg gibi ismi cismi belli olmayan takımda oynamak en kötüsü ya. Hiç yakışmıyor Messi gibi oyuncuya.

Psg o kadar kötü ki, bayerne karşı adamlar sahasında 70dk defans yapıyor, takımda hiç birsey yok uzun zamandır böyle Messi hatrina izliyorum sadece. Enerji 0 hızlı hucum mbabe yoksa yok, dikine pas yok 5dk top çevirme var sadece sallana sallana oynuyorlar yatay pas sürekli.
    Şu adamı hoca diye getirdiler lillede 1 2 gol atar üstüne yatardı ne kadar saçma futbol varsa o kadroya rağmen onu oynayan bir takım psg cidden Messi pas verecekte pozisyon ne olcak öyleler.

Bayerne karşıda sağlam defans oyuncuları ile iyi direndi adamlar pas hatası yapmadan atak yapamıyor ki inan Messi bile dengesi bozuluyor o bile yanlış pas atıyor.

Neymar zaten futboldan soğumuş 1 ay iyi oynuyor sonra morali bozulunca bırakıyor ve hantal adam artık hiç kendine bakmıyor bu epeydir böyle sonra 100 pas hatası.

Bayern rövanşta daha çok atar, psg açık oynayacak psg bu oyun ile elensin zaten messinin salladigini falanda düşünmüyorum bu saaten sonra.

Şöyle diyim Messi bayernde olsa 3 atmıştı en az bayern sane ve musiela berbat olduğu halde. Ama bayern sistematik takım eveleyip gevelemiyor topu alınca

• Galtier hocanin en büyük hatasi, Zaire Emery ve Soleri ilk 11 baslatip Mbappe oyuna girene kadar Munihi durdurmaya calismasi. Sezon basinda cok dedim. 3 büyük transfer lazim diye stoper, DM ve 9 numara. Messi dede bu takima yük. Bu kadro Neymar ve Messiyi tolere edemez, kaldiramaz abi. Enzo Fernandez PSG ve Verratti hayraniyken adami almadilar. Campos, ortasahalari doldurdu,Ruiz firsat transferiydi de Solere ne gerek vardi? Skriniar geldi, Kone ve Messi-Neymar yerine hucuma 2 yildiz daha lazim.

Kone, Zaire Emery, Verratti, Vitinha, Ruiz bu ortasaha fazlasiyla yeter. Sanches ve Soler gitmeli. Neymari Chelsea istiyor, Messi dedeye de senelik 30 milyon net maas vermeye gerek yok. Mbappe oyuna girdikten sonra takimin oyunu ortada, hala Messi dede diyenler var. Bu takimin en iyisi Mbappedir. Yildizi da Mbappedir. Messiye merakli degiliz, istedigi takima gitsin, lakin Barcadaki halini de biliyoruz abi.

• Donnarummathebest D kullanıcısına yanıt

hocam Zaire, Vitinha, Ruiz topu orta sahadan ileri taşıyamıyorlar. Messi ve Neymar hatta Mbappe bile geriden gelip oyun kuruyorlar. Ne adam akıllı press yapıyorlar ne kendilerine yapılan preste top tuta biliyorlar. Zaire daha çocuk diyelim, diğerleri maks Betis, West Ham, Empoli topçuları. Nasıl bu takımdalar bilmiyorum. Veratti desen hep sakat. Danilo, Solere filan girmiyorum bile. Genel olarak Psg orta sahası çok kopuk. Milyarlik takimda bir ust duzey orta saha oyuncusu yok.

• Verratti DM oynuyor, Vitinha sürekli ilk 11de süre alirken bir anda kesti. ilk yarida gayet iyi kat veriyordu.

Danilo kadrodaki tek capa. Kone, Khepren Thuram gibi bir capa alip, Verrattiyi öne atsalar, böyle bir sorun olmazdi. Ruiz, kaliteli topcu.Zaire Emery de büyük yetenek lakin Sanches, Soler, Ruiz. Rotasyona yapilan 3 tane kumar transfer. 1 tanesini yapmak yeterliydi. Üstelik Daniloyu gönderip, bir tane üst düzey capa da almadilar. Skriniari 1 sene gec aldilar.

Neymar ve Messinin maaslari 120 milyon avro vergiyle. Bu paraya 4-5 tane üst düzey topcu oynatilir. CVCden gelen para 3 senede ödenecek. Oradan gelecek para var. Ramos, icardi vs de gidecek. Yine de yüzde 10luk hisse satip oradan gelecek 600-650 milyonla toptan temizlik yapip, 1-2 senede kadroyu bastan sona yenilemeliyiz.

• Tsu'mun düşündükleri nedense hiç bir psgli yönetici, idareci düşünemiyor. Yine hayal aleminde çeri çöpü övüyor, onu bunu gönderip getiriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jurgen Klopp -- 19 Şubat 2023; 12:27:58 >
  • Mbappe kalitesine ve klasina yakisir bir gol atti. insallah Mendesin ciddi bir seyi yoktur.

• Mendeste ciddi bir sey yokmus Allahtan.

Lillee 3-2 yeniliyoruz. Galtier hocanin kovulup yerine Tuchelin gelecegi konusuluyor. Sahi biz bu adami niye kovmustuk? 35lik Messi dedeyi istemedigi icin? Onu kovduktan beri 1 adim ileri gitmeyi birak geriye gittik.

• LEO GOAT MESSI

son dakika frikik maç 4-3

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PERENAL. -- 19 Şubat 2023; 16:59:7 >
  • 
Sayfa: önceki 387388389390391
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.