Paris Saint-Germain Taraftarları l DUNYA KUPASİ WP GRUBU (390. sayfa)
-
-
Hz Messi’yi Bayern Münih karşısında da görmek istiyoruz ama 8 senedir CL’de birşey yapamıyor maalesef
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Messi Arjantinde oynadığının yarısını oynasa Psg Cl ni kazanır
-
Dünya kupasinda hakemlerin Arjantini arkadan itekledigi kadar SLde hakemler bizi iteklese SLyi her sene aliriz biz.
Arjantinde Messi dedeyi tasiyan bir kadro vardi. Mesela, Alvarez ve Enzonun PSGde olmalarini cok isterdim.
Neymar yerine Alvarez, Danilo yerine Enzoyla ucardi bu takim.
Maca gelince, Ramos ve Kimpembeyle stopersiz oynadik resmen. Messi frikik golü disinda sahada yoktu desem yeridir. Macin yildizi Mbappe her zamanki gibi. Gercek kral. Dünyanin en iyisi, en büyügü.
Kral, Zaire Emery icin kisiligi var ve biz kisiligi olan topculari cok severiz aciklamasi yapmis.
-
-
Adamın artık ŞL falan umursadığını sanmıyorum. Dünya kupasından sonra başka bir kupa için motive olamaz artık.
-
baba sende azcık utanma olsa Messi vs mbappe kıyasından önce nickini değiştirirdin. PSG'nin yüz karası birini taşımaya utanmıyor musun
kaldı ki mbappe o muazzam frikikten sonra dönüp dönüp messi'ye gerçek goat'a sarıldı. ulan cl'den tut wc'ye kadar her şeyi kazandın, 2-0'dan 3-2'ye geri düştüğümüz maçın son dakikasında kendi kazandırdığın serbest vuruşun başına geçtin ve direğin içine vurup maçı aldın hiç mi dizin titremedi dermişçesine hem de...
o kaplumbağa dua etsin hem td'nin hem de kendisinin onurunu kurtardı bu akşamüstü. biz ittirerek değil böyle frikikten taka taka aldık o wc'yi... en iyisi denilen asistçilerin atamayacağı ara paslarını atarak aldık o wc'yi.
babacım bizim kafamız rahat. biz yaşıyorken tüm zamanların en iyisini izledik. futbolu bitirdik. her anlamda hem de. tüm zamanların en iyisini izlediğimiz için en şanslısı biziz. bundan sonrası sizde. kafanızdan süper kahraman yaratıp messi'yi geçmeye çalışın. iyi eğlenceler size
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Şunu sallamayın Allah aşkına artık. Deli konuşuyor konuş deliden ötesi haram olmalı bu delüzyonel arkadaşa. Devlet Bahçeli dinlermiş gibi okuyorum yazılarını.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-386561231 -- 20 Şubat 2023; 3:17:27 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ulan ne güzel ağlıyor Kenshin fakesi. Haaaağğğğğğğğk puuuuuuuuuh, haaaaaaaaaaaağk puuh. Dövün tekmeleyin.
-
Mourinho konuşuluyormuş hoca adayı
Ronaldocu bazı kimselerin saçma saçma konuşması doğal. Ronaldo perişan olurken Messi muhteşem bir performansla WC aldı. Bunu sindirmek, kabullenmek kolay değil.
Messi'nin kariyerindeki en büyük başarıları:
- Bitik Arjantin'e WC aldırmak.
- Berbat durumdaki Barcelona'yı finalin kapısına getirip yarı finalde Liverpool'a 2 tane atmak... Messi gittikten sonra Barcelona gruplardan bile çıkamıyor. Messi'nin bu başarısı dünya kupası kadar önemli.
-
PSG'nin kadrosunu değerlendiriyorum:
Donnarumma: Tam bir balon. Kağıttan kaplan. En kritik dakikalarda yaptığı hatalar yüzünden PSG eleniyor. Navas'ın çeyreği etmez. Yediği golleri halısaha kalecisi yemez.
Vitinha: Hücuma katkısı çok sınırlı. Bu yüzden takım ileri çıkamıyor.
Verratti: Bence Modric kalitesinde bir orta saha. Mükemmel
Danilo: Defansı iyi ama hücum sıfır.
Soler: Yedek bile olamaz.
Ruiz: PSG'de işi yok. Sıradan bir topçu.
Neymar: Top kayıpları bitmiyor. Her topu eziyor.
Mbappe: Şu an dünyanın en iyi futbolcusu. Gençliğinin verdiği güç muazzam. Kötü yanı hiç defan yapmıyor.
Messi: PSG'nin başarısı umurunda değil. Arjantin'deki Messi'den eser yok. Yine de muhteşem yeteneği maçları kazandırıyor.
Kısacası PSG'nin ön liberosu ve orta sahası çok zayıf. Verratti haricindekiler Manchester City'de asla kadroya giremezler, yedekte bile oturamazlar.
-
Dogru, tüm zamanlarin en büyük balonunu izledin. Tarihte hic bu kadar kayrilan bir topcu olmadi. 2015ten beri ŞLye hasret. 35inde dünya kupasi kazandi, o da Fifa iteklemesiyle. Dokunanana penalti caldilar. Kac tane Dünya kupasi oynamis, adam gibi 1 tane dünya kupasi oynamis Mülleri bile gecememis gol sayisinda. Cogu da penalti zaten.
Mbappe acik ara dünyanin en iyisi. Bugün PSGden ayrilmak istese, Realden Munihe Citye kadar tüm takimlar kapisinda yatar. Messi dedeyse MLSye gider ya da Arjantine döner. Messi dedeyi SLdeki büyük maclarda izliyoruz, yürümekten baska bir ise yaradigi yok. Aynen Messi dede kurtardi. Mbappe 2 tane klas gol atti, En iyisiydi sahanin.
Messi dede, kariyerini bile hormonlara borclu. ispanyol lobisi arkalarinda olmasaydi, dopingten futboldan men edilip futbol oynamasina izin bile verilmezdi.
Hata yapmayan kaleci yoktur, önünde Ramos cöpü ve Kimpembe oynuyor. Cok mac aldi tek basina Donnarumma. Henüz cok genc, uzun yillar PSG kalesini koruyacak.
Gecmiste yasamayi birakin. Messi dedenin en iyi oldugu zamanlar cok eskidendi. Fifa ve hakem iteklemesiyle, Alvarez ve Enzolarin aldirdigi dünya kupasiyla Messi dedeyi sisirip, Mbappeden iyi oldugunu söylemek komedinin komedisi.
Bugün dünyanin en iyisi Mbappedir NOKTA
-
Munih macini oynuyoruz, Mbappe girene kadar takimin pozisyonu yok.
Messi dede fanlari 'Messiyi Munihe koy mac 3-0 biter' Abi niye Messi? Mbappeyi koy Munihe en az 5-0 bitsin. Mbappe Messiden kat kat iyi topcu degil mi? Nedir bu 35lik dedeyi sürekli sisirmek.
Messinin kariyerine bakiyorum. 2008-2012 Barcasiyla Munih ve Realin kötü dönemine denk gelmesi sayesinde dünyanin en iyi kadrosuyla 2 tane SLsi var. Ondan sonra, 2015te Neymar ve Suarez sayesinde 1 tane daha almis. O günden beri SLde yasamadigi hezimet kalmamis, hepsini de eli belinde izlemis. SLde büyük maclarda piyasada yok, deplasmanlarda hic yok. Dünya kupasina bakiyorum. Adam gibi 1 tane dünya kupasi oynamis Müllerin daha fazla golü var. Müller zaten 2015ten beri bitik halde. iste, 35inde fifa ve hakem ittirmesiyle Enzolar Alvarezler sayesinde 1 kupa aldi. Enzo ve Alvarezler olmadan Suudi Arabistani yenemiyorlardi. Bu mu tarihin en iyisi? Komik abi. Hem de cok komik. Futbol her devir farklidir. Messiye tarihin en iyisi diyemez kimse. Atiyorum, 15 senede 10 tane SL kazanir, 3 tane dünya kupasi kazanir, EPLde üstüste 10 sene sampiyon olur. Böyle biri hic gelmemisti denir, O zaman denir anlarim da, Messinin öyle tarihin en iyisi denilecek bir kariyeri de yok. Olsa olsa tarihin en büyük balonu denir.
-
PSGhubtwitter“🚨 Luis Campos, for this summer, is after young and successful French players. The list includes: ▫️ Midfielders Youssouf Fofana (Monaco), Khéphren Thuram (Nice) and Manu Kone (Mönchengladbach) ▫️ Strikers Randal Kolo Muani (Frankfurt) and Marcus Thuram (Mönchengladbach). 🇫🇷✔️”https://twitter.com/PSGhub/status/1627712081397940227
Kone ve bedava Thuram sart oglu sart.
Donnarumma
Hakimi Marquinhos Skriniar Mendes
Manu Kone
Zaire Emery/Vitinha Verratti/Vitinha/Ruiz
Büyük transfer 1 Büyük transfer2/Thuram Mbappe
Kone, Thuram, Messi dedenin ayrilmasiyla da büyük bir transfer olacak gibi görünüyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Donnarummathebest -- 21 Şubat 2023; 13:37:54 > -
hocam Gerd Mullerle Thomas Mulleri karıştırdınız galiba
-
Bu kafaya ulaşmak için insanlar servet ödüyor. Harbi şizofren eleman.
karistirmadim, penaltilari cikar yazmayi unutmusum.
Toplamda 5 dünya kupasi oynamis. 13 golü var. Son dünya kupasinda 7 golü var. Kac tanesi penalti zaten. En iyi zamanlarinda 4 tane dünya kupasinda 6 golü var adamin. Yersen tarihin en iyisi. Saka gibi ya.
-
Camposun topun agzinda oldugu haberleri okudum. Cok mutlu oldum. Ligue 1de birkac zayif takima sov yapti diye Messi dedeye 1+1 sözlesme verecekti.
Hedefi SLyi kazanmak olan takima aldigi adamlara bak. 3 büyük transfer dedi, hicbiri gelmedi. Hicbirini almayi beceremedi.
-
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X