el suudlardan 2 yiyen takımın 10 numarası ile karşılaştırmıştım ama ... < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pskillercheto -- 9 Mart 2023; 11:20:49 > |
Paris Saint-Germain Taraftarları l DUNYA KUPASİ WP GRUBU (393. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
google yazdım
"did you mean Qatar Foundation G" sonucunu çıkarı.
-
Hahaha yine hüsran.
-
Oğlum ne alakası var? Sizler iyice üşüttünüz kafayı he. Bir doktora falan görünün. Ne kuyruk acısıymış la bu. Gerçekleri çarpıtamayacağınızın neden farkına varamıyorsunuz? Messi Dünya Kupası'nı kazandı mı abi? Evet, kazandı. E susun artık. Bitti tartışma, sündürmeyin daha fazla. Milletin dalga malzemesi oluyorsunuz. Messi bugün futbolu bıraksa bile dünyanın %90'ı tarafından GOAT olarak anılacak. Bir tane daha ŞL'ye ihtiyacı yok. Her şeyi fazla fazla kazandı adam. Bir Dünya Kupası eksikti işte. Onu da kazandı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Honolulu Kaymakamı -- 9 Mart 2023; 12:49:57 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
psg 2 yıl ust uste final yarı final oynadiktan sonra iki yıldır son 16'da eleniyor. dususun nedenleri iyi irdelenip transfer döneminde ona göre hareket edilirse tekrar o döneme dönebilir
-
Yalan yok psg son zamanlarda gayet iyiydi de ne zaman malum şahıs geldi son 16’da tokat yiyip geri dönüyorlar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -BraveHeart- -- 9 Mart 2023; 14:3:55 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Oil St.Germain mi?
Adamlarin PSGye aktardigi parayi geldiklerinden beri 500-600 milyon avroyu zor bulur. Chelseade Boehly o parayi 1 senede aktardi. Paranin degerli oldugu dönemde 1.5 milyar aktraran Abramovichten hic bahsetmiyorum. Bir Chelsealinin PSGye Oil St.Germain demesi kadar trajikomik bir sey de yok.
PSGnin elenmesi de sürpriz degildi. 3 büyük transfer gelecek dediler, hicbiri gelmedi. PSG o zaman zaten elenmisti.
Ligue 1in CVC anlasmasindan gelen para 3 senede ödeniyor, oradan gelecek para var. Lakin, o para yetmez. Artik yüzde 10 hisse satip, gelecek 600-700 milyonla adam gibi transferler yapmaktan baska cagreleri yok. Manu Kone,Muani vs hepsini almak zorundalar.
-
Senin profilindeki Manu avatarina ne oldu? 7 yiyince utancindan matrixe donmusuz bakiyorum :))
-
Beyler yavaş olun ya. Alıştıra alıştıra söyleyin. Sonra kuyruk acıları bir asır geçmiyor böyle tiplerin.
-
Uzattıkça uzatıyorlar. Erdemli insan kaybettiğini kabullenen insandır. Ronaldocuların erdemli olmadığını biliyordum ama bu kadar da ruh hastası olmalarını beklemiyordum. Nöbete yatmışlar PSG elensin de gelip Messi aşağılayayım diye. Yok artık ya.
Yıllarca Dünya Kupası Dünya Kupası dediler adam tek başına gruptan çıkamayacak takımı aldı ve taşıyarak Dünya Kupası'na kadar uzandı. Şimdi hala daha ŞL muhabbeti yapıyorlar. Bir Dünya Kupası 10 ŞL'ye bedel farkındalar mı harbiden bilmiyorum. Dünyadaki 10 futbolcudan 9'u 10 tane ŞL kazanmak yerine 1 tane Dünya Kupası'nı kazanmayı tercih eder. Hele hele o Arjantin milli takımı ile Dünya Kupası'nı almak apayrı bir mevzuydu. Adam Acuna, Molina, Otamendi falan gibi tiplerle kazandı bu kupayı. Her kulvarda goller, asistler, maçın adamı ödülleri... Hollanda maçında yaptığı asisti 50 tane Ronaldo getirseler biri bile yapamaz. Hala daha Ronaldo diyorlar. Ne doncuymuş arkadaş. Yalaya yalaya bitiremediler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Honolulu Kaymakamı -- 9 Mart 2023; 17:25:59 >
-
Ronaldocular Real Madrid'in gücünü Ronaldo'nun gücü sandılar. Real ayrılığı sonrası tüm dünya gerçekleri gördü. Real MADRİD olmadan Ronaldo bir hiçmiş. Real ise hala makine gibi...
-
Cok ezbere konusuyorsunuz. PSGye Oil Saint Germain diyen üyeyle ayni hesap. Marquinhostan beri büyük bir bonservisle üst düzey bir stoper alinmamis. 10 sene önceydi yanlis hatirlamiyorsam.Motta ayrildigindan beri takimda üst düzey DM yok. Mottanin ne kadar üst düzey oldugu tartisilir. Cavaniden sonra üst düzey bir 9 alinmamis. Gercek bir 9 olmadan oynuyoruz. Mbappenin prime Cavani varken ne kadar etkili oldugu ortada.
Tuchel hocayi sözde goat bitik Messi dedeyi istemedigi icin kovan Katar Emiri yüzünden PSG bu halde. Paredesten bile üst düzey verim almayi beceriyordu. 2020de takim SL finali oynadi. Tuchel hoca, 2-3 tane üst düzey topcu istedi, istedigi topculari almadilar. Kiralik Rudiger ve Jorginhoyu istedi. Onlari bile almadilar. Zaman sizi hakli cikardigina göre, tüm bunlari 2019da gördünüz, gelecegi görebiliyorsunuz demek ki, takdir ediyorum sizi.Akli olan ayrildi buradan derken, ayrilanlar kim merak ettim? Cavani, Silva ve Di Mariayi kastediyorsaniz, sözlesme yenilemek istemeyen PSGydi. PSG istese, seve seve kalirlardi.
Mbappe cin gibi. Realin kadrosunun yasli oldugunu biliyor. Gecen sene SLyi kazanmalarinda yüzde 50 Benzema, gerisi de sans ve Ancelottinin benchini kullanma basarisi. Tüm kirilma anlarinda sans onlarin yanindaydi. Realin hucum gücünün yüzde 60-70i Vinicius. Realin ortasahadaki temposuna ve sertligine cevap veren, Viniciusu hizli ve 1e1de iyi bir topcuyla durduran bir takim Reali eler. Sag kanatlari yok. Bekleri yok. 35lik Benzema gecen seneki gibi bir sezonu bir daha gecirmez. Dinlenerek oynuyor artik. Modric desek, daha ne kadar böyle devam edebilir? Mbappe, bunlari bilmiyor mu? Mbappe soldan baska yerde oynayamaz. Mbappeli bir formasyonda Vinicius olmaz.
-
Seyh, Tuchel hocayi geri getirmek istiyor. Eger gelecekse, hisse satilip , 600-700 milyon avroluk bütce verilmeli.Messi dedenin takimdan ayrilmasi da kesinlesti. Kan emici, sözde goat bitik Messi dededen kurtulduk.
-
Avatarımda hiçbir zaman takımın resmi yoktu kafandan atma
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ah ah. Yapma yapma.
-
City ve PSG bu kupayı kazanırsa diye iddia ya gircez artık durum o kadar vahim.
Messi hiç bir zaman büyük maçlarda rol alamadı alamayacak Ronaldo güzellemesi yapmaya gelmedim ama gerçekler bunlar Ligin sefiri Kralı için CL rekorlarını kıran isimli oyuncudur.
PSG tuhaf yani o kadar iyi oyuncuların var her sene çeyrek finalden öteye gidemiyorsun tuhaf.
-
Football Talktwitter
“🎙️“We don’t want him. He’s not invested in the club. 18G/16A is all well and good against Angers and Clermont, but he disappears in big games. It’s a joke. We’ve seen what he can do [in the World Cup]. He just doesn’t help PSG in the slightest.” #PSG -Jerôme Rothen on Messi”https://twitter.com/FootballTalkHQ/status/1633832543584915458?s=20
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X