Basariya doydu mu? Hirsi bitti mi? Messi, 28 yasindan itibaren böyle bitik halde, yeni bir sey degil yani bu. Messi PSGye geldiginde beri ligde kücük takimlara istatistik kasmak disinda Messiden Psgye bir hayir geldi mi? Gelmedi. Bos yere senelik 60 milyon avro ödedik. Messi basindan itibaren yanlis bir transferdi PSG icin. Verratti DM degil. Bu takima Manu Kone lazim. Koneyi alip Verrattiyi Vitinha/Warren Emeryle öne at, ileriye de Osimhen/Kolo Muaniyi koy, sag kanada da tempolu, iyi adam eksilten bir kanat. O zaman Verratti ve Mbappeyi gör. |
Paris Saint-Germain Taraftarları l DUNYA KUPASİ WP GRUBU (395. sayfa)
-
-
quote:
Verratti DM degil. Bu takima Manu Kone lazim. Koneyi alip Verrattiyi Vitinha/Warren Emeryle öne at, ileriye de Osimhen/Kolo Muaniyi koy, sag kanada da tempolu, iyi adam eksilten bir kanat. O zaman Verratti ve Mbappeyi gör.
Modric-Kroos olayı gibi diyosun yani. Zidane gelmeden önce Real orta sahası Modric-JamesRodriguez-Kroos şeklindeydi. 4-2-3-1'in "2" kısmını oluşturan Modric-Kroos ikisili sürekli defans işiyle muhatap olmak zorunda kalıyolardı, yani kitleniyolardı.
Zidane geldikten sonra ilk iş James'i kovup onun yerine Casemiro'yu koydu. Casemiro sayesinde Modric-Kroos ikilisinin performansı katlanarak arttı çünkü artık rahat şekilde hünerlerini sergileme fırsatı buldular.
JamesRodriguez'in PSG'deki karşılığı olarak Messi'yi göstermek çok da yanlış olmaz. sen diyosun ki Messi gitsin, orta sahaya iyi bi DM gelsin, böylece Veratti hücum yönündeki hünerlerini rahatça sergileyebilsin.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Meğer ne çok canını yakmışım ben senin zamanında. 3 ay boyunca bilendin mi bakayım sen bana? Hayırdır blok falan da kalkmış. Ah benim zavallı Braveheartım ah.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Rothen'Messiyi istemiyoruz. PSGyle alakasi yok. 18 gol ve 16 assisti Angers ve Clermont gibilere karsi yapti. Büyük maclarda hayalete dönüyor, saka gibi'
-
Aynen öyle.
ilerde de Mbappeden maksimum verim alacak bir oyun yapisi kurulmasini istiyorum.
-
valla ben de benzer görüşlere sahibim yani bana göre Messi ile Neymar'ın aynı takımda bulunması bile saçma. Barcelona da birlikte oynadılar ama orda Neymar'ın hareket alanı çok dar idi, forvet oynuyodu, böyle açılan ortalara kafa vurmak zorunda falan kalıyodu, çok saçmaydı. PSG'ye gelince Neymar'ın performans bi anda artmıştı çünkü serbest kalmıştı. şimdi bakıyorum, takımda Neymar gibi serbest oynamaktan vazgeçmeyecek bi oyuncu var, yine Messi gibi relaks bi adam var, bunların arkasında Modric bile rahat şekilde söz sahibi olamaz. Sneijder geldiğinde Selçuk İnan'ın saha içindeki oyun alanını nasıl zorla daraltmıştı hatırlayalım.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
3 5 aydir gs haric futbol konularina bakmiyordum. bi gireyim dedim messinin rezil olup elenmesinde bile cr7 ye salliyor ayni tipler cunku bilinc altinda gercegi biliyor. harbiden de tarihin en iyisisin cr7. messinin cevresindekiler rezil oldugunun farkinda. bu sezon sonu avrupa futbolundan cekilecektir. kac sene önce daha 3 0 dan 4 0 yenilip rezil oldugunda soyledik. tartisma bitti diye. savrulup duruyor garibim. bunlarda orta sahada oyun kuruyor diye kendini avutuyor :d
Oğlum maden gibi mekan lan. Yenileri geliyor. Asla bitmiyorlar.
Aga bunlar neyin kafası la. Adam bu sene 8. Ballon Dor'u alacak hala daha Ronaldo en iyisi falan diyebiliyorlar. Takıntı mıdır hastalık mıdır, nedir bu? Kim sallar oğlum Ronaldo'yu. Biz sizin gibi tiplemeler ile alay etmek için bu kadar sündürüyoruz bu meseleyi. Kuduruyorsunuz. Yoksa dünyada Messi vs Ronaldo diye bir tartışma yok. Hiçbir yerde yok. Dünya Kupası olan adamla olmayan adam karşılaştırılmaz! Eee bizi de anlayın ülke stresli biraz eğlenmeye ihtiyacımız var. Ar*p değiliz dansöz veya soytarı ;) çağırıp oynatamıyoruz para yok o yüzden sizlerle eğleniyoruz işte.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Honolulu Kaymakamı -- 12 Mart 2023; 13:7:58 > -
malum troller konuların içine etmeye devam ediyor.
neyse, seneye muhtemelen mbappe ve neymar ayrılır takımdan. psg kimseyi çekemezse messi tek başına kalacak. onun için büyük bir meydan okuma. bu sene dünya kupası hariç büyük maçlarda zortladı, seneye toparlayabilecek mi bakalım. ronaldo'nun tam düşüşe geçtiği yaşa gelecek seneye. o da önemli.
-
Ronaldo AL NASR ile çıktığı 8 maçın 6'sında gol atamamış. Arabistan Ligi de ağır geldi adama. En iyisi Mozambik veya Kamboçya Ligi...
tr.wikipedia.orgMozambik millî futbol takımı - Vikipedihttps://tr.wikipedia.org/wiki/Mozambik_mill%C3%AE_futbol_tak%C4%B1m%C4%B1 -
PSG ile Ronaldo'nun alakası nedir? veya Al Nasr'ın?
-
PSG'de Ronaldo'nun kocası oynuyor. Al Nasr'da da tasmasını tutanlar var işte.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-386561231 -- 12 Mart 2023; 21:59:39 >
Messi PSG ile çıktığı 65 maçta skora 62 defa katkıda bulunmuş. Üstelik neredeyse hiç penaltı kullanmamış. Bu büyüklük şaka mı ? Adam her yerde kral.
Ronaldo'nun rezil olduğu Juventus'ta 100 golünün 30 tanesi penaltı.
Real Madrid olmadan Ronaldo bir hiçmiş....
-
Dedi Real Madrid. İtinayla şikayet edildi.
Boş çarsın. Dikkate almam.
-
Küfür edip en ufak bir ceza almaman bu forumun yöneticilerinin kalitesini gösteriyor.
Bu bebelerin ne büyük kompleksi varmış ya. Yazık oğlum harbiden.
Pessi Sali günü antremani birakip evine kaçmiş. PSG yönetiminden sözleşme yenilemek için Mbappenin maaşina yakin maaş istemiş. Vermemişler ki sinirlenmiş küçük enişte Pessi.
PSGye bir faydasi dokunmasi Pessiden önce finaller yari finaller oynayan takim Pessiyle 2.turda elenmeye başladi o kadar transfere rağmen.
-
Donnaruma ile yaz. Bu hesap paslanmıştır.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X