Şimdi Ara

Paris Saint-Germain Taraftarları l DUNYA KUPASİ WP GRUBU (397. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8.187
Cevap
7
Favori
257.829
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 395396397398399
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Katar Emiri, Seyhe Messiyle sözlesme yeniletmek icin baski yapiyor. Katar Emirindeki Messi aski da ne büyükmüs abi ya. 2 senede 130 milyon avro maas aldi, takima büyük maclarda katkisi sifir. Faydadan cok zarari oldu, SLde büyük maclarda 10 kisi oynatti. Onun yüzünden Tuchel hoca da kovuldu. Tuchel hocanin kovulup yerine kukla Pochettino cöpünün gelmesi, Messinin alinmasi PSGye en az 2 sene kaybettirdi. Hala Messinin kalmasini istiyor. Messi dede de Mbappeye yakin maas istemis. Paris Saint-Germain Taraftarları l DUNYA KUPASİ WP GRUBU 

• Donnarummathebest D kullanıcısına yanıt

Mbappe Messiden fazla mı maaş alıyormuş?Paris Saint-Germain Taraftarları l DUNYA KUPASİ WP GRUBU 

• Yav şu elemanı ciddiye almayın. Messi fena saplamış buna acısı hala geçmedi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • PSG 0 -1 LYON

PSG 4 net pozisyona girdi ve hepsi Messi'nin sayesinde. 36'lık Messi olmadan pozisyona bile giremeyen bir PSG var... Mbappe kaçırdıkça kaçırıyor.

• Son Dakika: PSG, yıldızlarından birinin gitmesi gerektiğine karar verdi ve bu Messi oldu. Messi ile yollar ayrılacak. (RMCSport)

• Neden sasirdin ki? PSG, Realin teklifini esitledi. 35lik bitik goat Messi dedeye kim 40-45 milyon net maasi verir? Onu birakalim, kim 30 milyon net maas verir? Katar Emiri yüzünden bu bitik goatu bize itelediler.

Taraftar da hic istemedi. Messi yuhlanmayi haketmedi deniyor. Abi, Messi PSGde büyük maclarda top mu oynadi da yuhlanmayi haketmedi oluyor? Yuhlanmayi sonuna kadar haketti. Taraftar, Messiyi istemedigini net bicimde söyledi. Katar Emiri sayesinde az kalsin yine kaliyordu.

• Barcelona yolcusu kalmasın. PSG konusu ölür artık.

• Donnarummathebest D kullanıcısına yanıt

Messi kesinlikle bitik değil, dünya kupası maçlarında gördük. Psg de isteksiz oynadığı konusunda hemfikirim. Ama gecen Lyon maçına baktım, bu isteksiz haliyle, yuhlanmasına rağmen takımın en iyisiydi.

Olaya bir tek performans gözüyle bakılmamalı. Messinin Psg de oluşu takımın ve ligin imajını katlıyor.

Özetle Messi takımın en fazla kazanan oyuncusu olmalı.

Yuhlanası oyuncu varsa o da Mbappe olmalı. Her maç Messinin kaç tane asistini yiyor. Ben artık onun bilerekden yaptığını düşünüyorum. Artı 20 li yaşlardasın ortalama 7km koşuyorsun her oyuna. Neden?

• Psg nin ciddi kadro yapilandirilmasina ihtiyaci var. Kaç defe yazdım, Vitinha, Ruiz gibi çöp ve basiretsiz orta saha ile olacak iş değil. Ramos, Danilo, Soler, Neymar, Mbappe, Messi hepsi gönderilmeli.

• ben Messi'den bir yaş büyüğüm. Messi kendi profesyonel futbolculuk kariyerine başladığında ben üniversitede yazılımla uğraşmaya başlamıştım. deli gibi vakit harcıyodum, yaz tatilinde 2 ay kapaklanıp yazılım yazdığım olmuştu ki kendi yapmaya çabaladığım bi proje için matematik trigonometri kitabı alıp o kitaptan yardım almıştım, o derece istekliydim. ilk yazılım işime başladığımda da öyleydim. evden çalışma diye bi konsept yokken ben sırf zevk altığım için haftasonu gece laptopla yatağıma girip işyerine VPN yapıp projeyle uğraşırdım.

aradan geçen yıllarda birsürü projede çalıştım, kendi bireysel yazılım projelerimi ürettim, evimi arabamı aldım, sonra Corona başladı, o gün bu gündür evden çalışıyom. şuan 37 yaşındayım. Messi nasıl dünya kupasında "ölmedim bakın yeteneğim burda" dediyse ben de ara sıra gaza gelip tekrar deli gibi yazabiliyorum, ama bu istek patlamaları çok kısa süreli oluyo, genel anlamda "isteklilik" seviyem eskiden %99 idi, şuanda ise %10. hatta köydeki evimize tadilat yaptırıyorum yakında oraya taşınıp köy hayatı yaşayacam. çalıştığım işyeri beni sıkmıyo, eğer üzerime stres bindiren bi iş olsaydı işten ayrılırdım hemen.

Messi de kendisini sıkmayan bir kulüpte, üzerinde başarı baskısı olmadan, stressiz şekilde oynuyo. Fransa liginde rakip yok, UCL'de zaten her sene eleniyosun herkes alışık artık. Messi'nin zihninde geçmişe dönük birsürü yaşanmışlık var. onca başarının ardından Messi artık çok ciddi şekilde "doymuş" birisi. hâlâ aç olduğu tek alan dünya kupasıydı, orda kısa süreli bi motivasyon patlaması yakalayıp gerçek sihrini birkez daha gösterdi. ama kulüp bazında bu sihri bir sezon boyunca sürekli sergilemeye çabalaması için onu motive edecek bir gerekçe yok.

herşeyin bi yaşı var. zaten dünya kupasında Messi kendi söyledi: "daha uzun süre futbol oynamaya devam edeceğimi düşünmüyorum" diye.

FFP engeli aşılabilirse Barcelona'ya dönüp orda bi vateran sezonu ile sezon sonu görkemli bi şekilde emekli olabilir. belki de Katar'a falan gidip emeklilik ikramiyesi alır.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Messi'nin 16 yaşındaki muhteşem performansı. Yıl 2004

Paris Saint-Germain Taraftarları l DUNYA KUPASİ WP GRUBUFC Barcelonayoutube
    ---- FC Barcelona on Social Media Subscribe to our official channel http://www.youtube.com/subscription_center?add_user=fcbarcelona Facebook: http://www.facebook.com/fcbarcelona Twitter: http://twitter.com/FCBarcelona Google+: http://plus.google.com/+FCBarcelona Instagram: http://www.instagram.com/FCBarcelona
    https://www.youtube.com/watch?v=KRu63uHUR-o
  • Messi bu saatten sonra saatli bombadır. Başarıya çoktan doymuş ve 37 yaşından gün almak üzere olan bir adam. Emeklilik yaşı artık geldi.

Barcelona'nın yerinde olsam sezon sonunda Jübile yapmak şartıyla Messi'ye 1 senelik anlaşma teklif ederdim. O da eski günlerin anısına

Doymuş ve yaşlanmış bir futbolcuya da maaş olarak 3 milyon euro bile çok.

• 01001101 kullanıcısına yanıt

Ben de 30 yaşındayım. Senin mesajlarında olgunluk ve mantık nedeniyle yaşının kaç olduğunu seziyordum zaten.

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yurtsever1453 -- 8 Nisan 2023; 15:32:53 >
  • Mbappe mi? Paris Saint-Germain Taraftarları l DUNYA KUPASİ WP GRUBU 

Paris Saint-Germain Taraftarları l DUNYA KUPASİ WP GRUBUPSGhubtwitter
    “(🌕) Luis Campos has 3 priorities this summer: a holding-midfielder (like Thiago Motta), a left-footed right winger, and a striker. @lequipe 📋💥”
    https://twitter.com/PSGhub/status/1644409799256285204

Campos eger önceligi olan 3 pozisyona nokta atisi topcular alirsa, rotasyona da Thuram gibi birkac transferle kadro fazlasiyla yeterli olur. Manu Kone, sağ kanat ve Kolo Muani/Osimhen yeterli olur. Verratti öne atilip, Zaire Emery ve Vitinha dönüsümlü kullanilirsa ortasahada yeterli olur. Ruiz ve Danilo rotasyon icin yeterli topcular.

Donnarumma

Hakimi Marquinhos Skriniar Mendes

Manu Kone

Zaire Emery/Vitinha Verratti

Sağ kanat Mbappe

Osimhen/Kolo Muani

Sonunda Mbappenin verimini artiracak topcular almak istiyoruz. Özellikle gercek bir 9la Mbappenin oyunu daha komple hele gelecekken Mbappeyi göndermek cilginlik olur.

• Psg bedavaya oynayacam dese bile Messi ile yolları ayırmalı yoksa başarı imkansız adamın hiçbir hedefi kalmadı dünya kupasını kazandı en büyük rakibi Arap ligine gitti bu sene de Ballondor’u alacak ve hiçbir zaman kimse bu ballondor sayısını geçemeyecek o da belli ve Psg zaten adamın bağ kurabildiği bir takım değil böyle olunca adam salıyor doğal olarak

• PSG 2 senedir niçin Şampiyonlar Ligi'nde başarısız ?

Geçen seneki Real Madrid maçındaki hatalar: Messi penaltı kaçırdı, Donnarumma Benzema'ya golü hediye etti, Markinyos hata üstüne hata yaptı.

Bu seneki Bayern Münih maçı: Donnarumma üstüne gelen zayıf şutu yedi, Vitinha boş kaleye kaçırdı, Verratti kalenin önünde topu kaptırıp golü yedirdi.

Bu kadar bireysel hatayı amatör küme takımları yapmaz. 2 eşleşmede 6 bireysel hata yapıldı. Manchester City 1 hata bile yapmıyor.

Vitinha, Soler, Ruiz şu anda Manchester CİTY'de yedekte bile oturamazlar. Hücum yetenekleri sıfır.

Nice maçında Messi yine takımı sırtladı, golü attı. Messi yoksa pozisyon bile yok.

Paris Saint-Germain Taraftarları l DUNYA KUPASİ WP GRUBU

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yurtsever1453 -- 8 Nisan 2023; 22:57:23 >

• Paris Saint-Germain Taraftarları l DUNYA KUPASİ WP GRUBU
  • Messi bu sezon PSG ile her 81 dakikada bir skora katkı yapmış. Üstelik hiç penaltı kullanmamış.

Bu büyüklük şaka mı ? Şaka olmalı.

Messi gelmeden önce PSG ligde bile şampiyon değildi.

• Yurtsever1453 kullanıcısına yanıt

Bu adam 36 yaşında.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-386561231 -- 10 Nisan 2023; 16:52:12 >
  • 
Sayfa: önceki 395396397398399
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.