Şimdi Ara

Park cezamız hayırlı olsun. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
1
Favori
1.162
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: shadowgeist

quote:

Senede 7000km yapıp 53 bin liraya(krediyle 60) dizel corolla siparişi veren,sonradan benim tarafımdan kavga dövüş vazgeçirilip aynı aracın 12 bin lirası cebinde kalarak 1.33 benzinli modelini alan birisi için çok normal bir cevap tabi.

Forumdaki kardeşlere de şu yaptığım alıntıyı tekrar tekrar okumalarını öneririm.
    Birşey dikkatinizi çektimi son zamanlarda?
    araç alıcaz,kafada şu modeller var ama babam kabul etmüyü
    Ben 30 yaşında 12 senelik şoför adamım,kavga dövüş vazgeçirdim pederi,eleman 17 yaşında ehliyetsiz,gelmiş bana şu şu lazım ama babam kabul etmiyor diyor.
    Biz de velin gelsin diyince vay efendim ağırına gitti ergenin niye böyle yapıyosun
    Forumla dalga geçmek serbest,dalga geçildiğini söylemek suç.
    Hiç nezlelenmeyin arkadaşım,emek veriyoruz burada,emeğimiz paylaşımımız dalga geçmek için değil insanlara yardım etmek için.

abartısız konuşuyorum forumda okuduğum en nacizane en değerli yorumlardan dizel corolladan vazgeçirme olayınız. Teşekkürü borç bilirim hocam.

Peder beyin ellerinden öperim, geçmiş olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: Kaygerya

Shadow gibi evladim olsun, 40 bin tl borcum olsun. 5 senede amorti eder.

buda çok güzelmiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enrique.xs -- 28 Şubat 2013; 21:27:59 >
  • Evlat olsan sevilmezsin örneği gelmedi yine
  • Yahu idare edin gitsin. Geldik gidiyoruz. Şurada bir 15 sene daha yaşarız yada yaşamayız..... Bizim günlerimiz sayılı.
    Bir BABA........
  • hayırlı evlat bu olsa gerek
  • quote:

Orijinalden alıntı: catalyst

Adamin 7000 mesaji var, kac senelik uye, buna ihtiyaci var mi sence?

Yeni yetme trollerle karistirdin heralde.

karıştırması normal,zira en yakışıklı c segmenti araç objektif karşılaştırma diye anket açıp sonra vw forumlarından oy atsın diye adam toplayan,konuyu jetta resimleriyle dolduran vatandaşların karıştırmasından daha doğal bir şey olamaz:)
    Bırakalım yöneticilerimiz ilgilensin muhatap almaya değmez.
  • quote:

Genelde bu tarz konularda polise sataşma,devlete laf aşırma tarzı şeyler okursunuz.
    Ancak benim konuda bunlardan pek yok,bu amaçla gelen arkadaşlar direkt ayrılsınlar:)
    Evvelgün eve posta geldi,plakaya 77lira cezayı itelemişler.(indirimli hali oluyor bu herhalde)
    Bir baktım istiklal caddesi aydınlar ticaret önü yazıyor.(Antakya)
    Düşündüm,memleketin en rezalet yeri,çarşı,trafik arapsaçı orada,hani bırak araba park etmeyi arabayla mecbur kalmadıkça geçmeyeceğim bir yer.
    Sonra bilen bilir bizim Antakya'da bütün otobüsler geçer oradan(ana durak orada).Bizim eve de yürüme mesafesiyle 15 dakika falan.
    Bizim peder aldı cezayı,dedi ben dörtlü yaktım falan(dörtlü yakınca yol babamızın malı oluyor bu zihniyette kendisi).
    Şimdi tabi iş bununla kalmadı,akşam eve geldi.Ben de dersten çıktım geldim.
    Diyaloğu aynen veriyorum:
    -Evlat sen yemişin bu cezayı(hayatımda tek trafik cezam var o da 7 8 sene önce beni kavşakta kavga ede ede son sürat kırmızı ışıkta geçirtti 100 lira kilitlediler)
    -Baba ben oraya araba koymam,girmem.
    -Şeytanlar yedi o zaman!
    Neyse derken valide girdi devreye,
    -Hangi gün yazmışlar bunu?
    -Geçen pazartesi.
    -İyi de babandaydı o gün araba?
    -Derin bir sessizlik
    Sonra babama döndüm,aynen şöyle dedim.
    -Sana bugüne kadar kaç kere çarşıya arabayla girme dedim?
    Cevap: garez için yazmışlardır.(polis işi gücü bıraktı bizim plakayı takip ediyor,nerede yakalasam da kitlesem cezayı diye.)
    Senede 7000km yapıp 53 bin liraya(krediyle 60) dizel corolla siparişi veren,sonradan benim tarafımdan kavga dövüş vazgeçirilip aynı aracın 12 bin lirası cebinde kalarak 1.33 benzinli modelini alan birisi için çok normal bir cevap tabi.
    Şimdi o polis arkadaşa buradan sesleniyorum,eline koluna sağlık arkadaşım,inşallah bir dahaki sefere 200 lira kilitlersin de aklı başına gelir bizim pederin.

NO SS NE GÜVEN

GEÇMİŞ SAHTE MERCEDES TESTİNİ UNUTMADIK ŞİMDİDE BUMU ÇIKTI

FANBOY NELERDE DÜŞÜNÜP YAZARMIŞ BURAYA

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: catalyst

Adamin 7000 mesaji var, kac senelik uye, buna ihtiyaci var mi sence?

Yeni yetme trollerle karistirdin heralde.

karıştırması normal,zira en yakışıklı c segmenti araç objektif karşılaştırma diye anket açıp sonra vw forumlarından oy atsın diye adam toplayan,konuyu jetta resimleriyle dolduran vatandaşların karıştırmasından daha doğal bir şey olamaz:)
    Bırakalım yöneticilerimiz ilgilensin muhatap almaya değmez.

Olu taklidi yap gider diyosun yani

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.