Şimdi Ara

Park cezası kesilmiş tebligat yok 13 gündür,beyanlı ödeme nasıl olacak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.941
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar yalova'da park cezası kesilmiş bilgi notu sıkıştırılmış cama ama 13 gündür tebligat yok,internette sitesinden de ceza görünmüyor,araç ankara yeğenbey vergi dairesine kayıtlı, internetten beyanlı ödeyeceğim ,düzenleme tarhi 10 temmuz 2012 ,tebliğ tarihinide bugün yatıracağım için 23 temmuz 2012 olarak girip ceza tutarına 72 tl yazıyorum ve %25 indirimle 54 tl olarak hesaplanıyor,seri/sıra no bölümünde harf istiyor kağıtta seri no:3551 yazıyor harf olarak ne giriyoruz?
    Yada beklesem eve tebligat gelir mi sonuçta cama sıkıştırılmış bir kağıt ben onu görmesem ne olacaktı cezadan haberim yok yinede süre işlemeye devam mı edecek bu 15 günlük indirimli ödeme düzenleme tarihiiyle mi başlıyor?

Park cezası kesilmiş tebligat yok 13 gündür,beyanlı ödeme nasıl olacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sherlock_holmes_77 -- 23 Temmuz 2012; 15:29:07 >

• Teblig edilmesini bekle. 15 gunluk sure teblig tarihinde basliyor.

Adrese dayali nufus kayit sistemindeki adresine gelecektir. Seni evde bulamazlarsa not birakip muhtara birakirlar.
  • aynen, insan başına gelmeden bilmiyor, daha tebliğ süresi başlamadı ... adresine gelmesini bekle ..
  • Ramazanın ilk günü benim de arabamı çekmişler. 70 TL bayılıp arabayı aldım. Daha sonra da 66 TL gelecekmiş. Şimdi baktımwww.gib.gov.tr ye. Ceza yansımamış. sanırım ben de aynı durumdayım. tebliğ edilene kadar bekleyeceğim. Değil mi?
  • Merhabalar, bende cumartesi günü park cezası aldım ve aracımı çekmişlerdi. Parkta 75TL ödeyip aldım aracımı, ama arabanın camında ceza makbuzu vardı park cezası olduğuna ait. Ceza 1 hafta içerisinde adrese gelir dedi polis ama ne MTV sitesinde var nede eve gelen bişey. Acaba bu %25lik indirim için, o makbuzdaki Seri No ile MTVden yatırsam cezayı ne olur? Eve gelecek cezanın seri numarası ile makbuzdaki aynı mıdır? Bilgilendirirseniz sevinirim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.