Şimdi Ara

60 gün içinde ödenemeyen bedelli ücreti ertelenebilir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
307
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selamlar. ağustosta tecilim bitti bedelliye başvurmuştum, 1 hafta sonra ödemem için verilen 60 günlük süre doluyor. beklediğim ödemeler gelmediği için şuan ödersem zor durumda kalacağım ücreti kasım ayında ödeme gibi bir durumum olabilir mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 60 gün içinde ödemezseniz banka sisteminden bedelli ücreti düşüyor. Tekrar bedelli hizmet tercihi yapmanız gerekecek. Herhangi bir engel falan yok.

Yalnız askerlik durum belgenizde 14 kasım 2024e kadar ilişiği yoktur yazıyorsa 31 ekimde normal askerlik (6 ay er veya 12 ay yedek) birliğiniz belli olur. Bedelli, ücret yatırıldığında aktif oluyor.

31 ekimde ilk grup çıkarsa (14 kasım) ve erteleme hakkınız da kalmadıysa,
    Bakaya kalıp ekstra ücrete tabii olamamak için 14 kasıma kadar ödeme yapmanız lazım.

• Hocam bende bakaya kalmadan 22 Ekim'de başvurmuştum 12 aralıkta bakaya kaldım 22 aralık son gün ödeyemeceğim Ocak ayında toplu para elime geçecek tekrar başvurabilir miyim

• Orcun3594 O kullanıcısına yanıt

Bakaya kaldığınız için hem ek bedel hem de 1 ocak sonrası zamlı bedelli ücreti ödeyeceksiniz. Her türlü işiniz şubelik olacak, hem ödeyeceğiniz bedeli hem de bakaya cezasını hesaplayacaklar. Min 260 bini hazır edin derim.

Bu arada 24-26 günlük kışla maceranız 2026da olacak.

• Hocam yani Ocak ayında askerlik şubesine gidip tekrardan başvurabilirim bir daha başvurmaya hakkım var

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.