Şimdi Ara

ilk 14 gün dolmadan çıkınca cayma bedeli ödenmek zorunlu mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
219
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 13 ekim 2024 te yeniden taahhutlendirilmis annemin aboneligi cıkmak istiyoruz. Yasal 14 gün henüz dolmadı

6502 sayılı kanun sadece sözleşme kısmını ilgilendiriyor.
    Ama yakında Turkcelle gidicez eminim dicekleri şey biz indirimli fiyat üzerinden size hizmet verdik... oyüzden aradaki farkı ödeyin çıkın.

Yani dedikleri bir bakima dogru cayma hakkı kullanirken turkcellin zararını kim karşılayacak? Anlamadim her ne kadar hiçbir bedel ödemeden hiçbir gerekçe göstermeden çıkılabilir yazsa da kanunda.

Vodafone'da da aynı şey yazıyor.

Ben simdi hizbir bedel ödemeden bu taahhütü ve tarifeyi sonlandiramazmiyim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1shot1kill -- 24 Ekim 2024; 12:39:5 >

• ben her yıl rutin olarak turktelekoma gidip geri türkcelle geçiyorum sadece kullandığım gün ücreti çıkıyor ( 3 5 gün kaldığım var sayarak).

TT için ceza ilk fatura kesilene kadar çıkmıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusuf683 -- 24 Ekim 2024; 12:48:32 >
  • yusuf683 Y kullanıcısına yanıt

Sen Türktelekom diyorsun

işin ucunda Turkcell varsa herşey beklenir bunu öğrenin artık

14 gün hikaye onu geçeceksiniz

Turkcell in sağı solu belli olmadığından Fatura çıkarabilir

Senelerdir Forumdan çıkaramaz diyen zatlar ve yöneticiler vardı .

Çıkan Faturaları da ödediler

Ödemeyen olsaydı konusunu açardı

• Abonelik konularında iş biraz değişiyor. O tarifeden 1MB internet veya 1DK konuşma bile kullanıldı ise kullanılan o tarifenin bedelini ödemeniz gerekir. Cayma bedeli alınamaz ama tarifenin kullandığınız süre kadar taahhütsüz ücreti talep edilebilir.

• krkmz1666 kullanıcısına yanıt

o zaman çıksın denesin alt tarafı 130tl ceza çıkacak diyor sistem.

Adam 13 ekimde geçmiş 11 gün olmuş 2 günleri kalmış 14 vırtı zırtını zaten kurtaramıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusuf683 -- 24 Ekim 2024; 13:53:52 >
  • yusuf683 Y kullanıcısına yanıt

BU işlerle ilgilenen biri olacak uğraşacak emsal olacak sonucu da ilk 14 gün dolmadan çıkınca cayma bedeli ödenmek zorunlu mu? 

• krkmz1666 kullanıcısına yanıt

Tam 1 sene önce Türkcell'e online taşıma ile geçtim ve sadece 3 gün kaldım..O zaman tarifenin fiyatı aylık 120 küsür civarı birşeydi..Bana 3 gün için 250 lira cayma bedeli çıkardı..Ama mesela Vodafoneda birkaç gün kaldığım zamanlarda sadece kullandığım gün kadarını ödedim..TT de taahhüdü doldurduğum için durumu bilemiyorum..Ama Türkcell dediğiniz gibi fena kesiyor faturayı...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Cayma bedeli her türlü çıkacak. Abone olurken e postanıza sözleşme gelmiştir. Orada Cayma bedeli bölümü var. Oraya göz atın.
  • gezgin1621 G kullanıcısına yanıt

Alınamaz diyen zatlara Yöneticiye bir örnek daha

keşke 3 gün daha sabretseydiniz ilk 14 gün dolmadan çıkınca cayma bedeli ödenmek zorunlu mu? 

Türktelekom da başka taahhüt yoksa son ay çıkarmıyor

ilk ay da Fatura kesiminden önce taşınman lazım

• gezgin1621 G kullanıcısına yanıt

Normalde olması gereken taahhütsüz ücretin gün bazlı alınmasıdır. Aksini yapmaları saçma ama yaparlarsa da uğraş dur o parayı ödememek veya iade almak için...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.