< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1shot1kill -- 24 Ekim 2024; 12:39:5 > |
ilk 14 gün dolmadan çıkınca cayma bedeli ödenmek zorunlu mu?
-
-
ben her yıl rutin olarak turktelekoma gidip geri türkcelle geçiyorum sadece kullandığım gün ücreti çıkıyor ( 3 5 gün kaldığım var sayarak).
TT için ceza ilk fatura kesilene kadar çıkmıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusuf683 -- 24 Ekim 2024; 12:48:32 > -
Sen Türktelekom diyorsun
işin ucunda Turkcell varsa herşey beklenir bunu öğrenin artık
14 gün hikaye onu geçeceksiniz
Turkcell in sağı solu belli olmadığından Fatura çıkarabilir
Senelerdir Forumdan çıkaramaz diyen zatlar ve yöneticiler vardı .
Çıkan Faturaları da ödediler
Ödemeyen olsaydı konusunu açardı
-
Abonelik konularında iş biraz değişiyor. O tarifeden 1MB internet veya 1DK konuşma bile kullanıldı ise kullanılan o tarifenin bedelini ödemeniz gerekir. Cayma bedeli alınamaz ama tarifenin kullandığınız süre kadar taahhütsüz ücreti talep edilebilir.
-
o zaman çıksın denesin alt tarafı 130tl ceza çıkacak diyor sistem.
Adam 13 ekimde geçmiş 11 gün olmuş 2 günleri kalmış 14 vırtı zırtını zaten kurtaramıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusuf683 -- 24 Ekim 2024; 13:53:52 > -
BU işlerle ilgilenen biri olacak uğraşacak emsal olacak sonucu da
-
Tam 1 sene önce Türkcell'e online taşıma ile geçtim ve sadece 3 gün kaldım..O zaman tarifenin fiyatı aylık 120 küsür civarı birşeydi..Bana 3 gün için 250 lira cayma bedeli çıkardı..Ama mesela Vodafoneda birkaç gün kaldığım zamanlarda sadece kullandığım gün kadarını ödedim..TT de taahhüdü doldurduğum için durumu bilemiyorum..Ama Türkcell dediğiniz gibi fena kesiyor faturayı...
-
Cayma bedeli her türlü çıkacak. Abone olurken e postanıza sözleşme gelmiştir. Orada Cayma bedeli bölümü var. Oraya göz atın. -
Alınamaz diyen zatlara Yöneticiye bir örnek daha
keşke 3 gün daha sabretseydiniz
Türktelekom da başka taahhüt yoksa son ay çıkarmıyor
ilk ay da Fatura kesiminden önce taşınman lazım
-
Normalde olması gereken taahhütsüz ücretin gün bazlı alınmasıdır. Aksini yapmaları saçma ama yaparlarsa da uğraş dur o parayı ödememek veya iade almak için...
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X