Şimdi Ara

Park halinde araç cizik

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
757
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugun çok sıkışık bir otoparkta park halindeki bir aracın yanına koydum otoparklar doluydu o da yola koymuştu ben de onun yanına koydum yani yola. Sonra indim baktım baska arabalar çıkamaz diye yerini değiştireyim dedim geri geri çıkarken tekeri duzlemeyi unutmuştum park ettigimde yandaki arabanın kapısını 30 cm çizdim daha sonra sınava yetisiyordum acelem vardı arabayı azcik ileri park edip gittim 30dk sonra arabanın gittigini gördüm arabayı bulamiyorum nasi ulaşabilirim ne yapmam gerekiyor ? Adam beni çarpıp kaçtı sandı muhtemelen numara birakamadigim için ama sınava geç kalıyordum koşarak gittim ? Benim kasko sigorta her şey var öder mi böyle bir durumu ne yapmam gerek? ğ

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Olur öyle şeyler. Çok derin çizik değilse sıkıntı olmaz.

• Hocam yine de karşı taraf için bı zarar olmasını istemiyorum cebinden para çıkacak mı bilmiyorum belki de cila yetmeyecek

• tamponun değdiyse çizik bile yoktur. ben de bir mercedese sürttüm çamurluğuna benim çamurluk değmişti ama ilk bakışta boya gerekir gibiydi sildim hiç iz bile kalmadı onda, benim aracı da yıkayınca temizlendi şimdi görünmüyor bile. ilk bakışta boyanmadan düzelmez sanıyordum.
  • Plaka yok, telefon yok. Şu an için yapılabilecek bir şey yok.
  • Konuyu yeni gördüm, madem çizdiniz arabayı yanından alıp başka bir yere park etmemeniz gerekirdi ya da araca bir not bırakmak. Hem arabaya çarpıp hem de yerini değiştiriyorsanız tabi ki bu eylem vurup kaçmak...
  • Sizin hatanız var. Madem arabaya vurdunuz numaranızı yazıp cama bırakabilirdiniz ya da aracın yerini hiç değişmeyebilirdiniz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.