< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MJet -- 3 Mart 2012; 17:40:47 > |
Park halindeki aracımın dikiz aynasını kırmışlar (2. sayfa)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: MJet
Geçmiş olsun.
Mini onarımdan yaptırılamıyor mu dikiz aynası?
Nasıl anlarız mini onarım yapılıp yapılmadığını? -
quote:
Orijinalden alıntı: ipo_aga
quote:
Geçmiş olsun.
Nasıl anlarız mini onarım yapılıp yapılmadığını?
Bence kasko poliçenizi iyice bi okuyun bu konuların ayrıntıları orada yazar ve bu durum kasko firmalarına göre değişkenlik gösterir yada kasko firmasını arayıp sorun onlar sizi yönlendirirler. -
Mümkünse yol tarafındaki aynanızı kapatın. -
Hepsini kapadım hocam daha ayna kapamadan araba park etmem. -
quote:
quote:
Geçmiş olsun.
Nasıl anlarız mini onarım yapılıp yapılmadığını?
Bu tip hasarlar mini onarıma girmez...
Mini onarım kapsamı:
Belli ebatta çizik, tampon delinmesi, sigara yanığı v.s gibi durumları kapsar. -
Mekanizma falan her şey sağlam aslında bu ayna kapağı dedikleri değişse yeter mi ki? -
Öncelikle geçmiş olsun, Allah beterinden korusun. 2010 yılında bizimde aracımızın dikiz aynası kırıldı. kasko şirketi kaskomuzu bozmadan hasarı karşılamıştı. iyice araştırmanı kasko şirketine baskı yapmanı tavsiye ederim. ön cam, ön far, dikiz aynası bunlar kaskoyu bozmadan değişebilmeli. -
Arkadaşlar bir sorum olacak benim de aynayla ilgili benim de sağ aynam elektrikle katlanmıyor ayna fiyatı 400-500 TL arasında diyorlar aracı aldığımdan beri böyle sizce kaskodan değiştirmeli miyim yoksa çıkma mı aramalıyım ?
Araç 2007 Honda Jazz. -
quote:
Orijinalden alıntı: Secho97
Arkadaşlar bir sorum olacak benim de aynayla ilgili benim de sağ aynam elektrikle katlanmıyor ayna fiyatı 400-500 TL arasında diyorlar aracı aldığımdan beri böyle sizce kaskodan değiştirmeli miyim yoksa çıkma mı aramalıyım ?
Araç 2007 Honda Jazz.
Honda jazz bayadır piyasada yan sanayisi çıkmıştır ya da piyasada çok olmasından dolayı çıkması boldur diye düşünüyorum. -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Secho97
Araç 2007 Honda Jazz.
Honda jazz bayadır piyasada yan sanayisi çıkmıştır ya da piyasada çok olmasından dolayı çıkması boldur diye düşünüyorum.
Teşekkürler. Ben de öyle düşünüyorum fakat vaktim çok olmadığı için bakamıyorum yaza doğru bakım yaptırırken arayacağım sanayiden bulabilir miyim çıkma parça ya da başka nerelerden temin edebilirim ?
-
Benimde bugün geniş bir yolda nizami park edilmiş arabamın aynasını kırmışlar. Tam bunu gören noktada bir güvenlik kamerası var. Firma ufak bir osgb hizmeti veren bir işletme. Güvenlik kamerasından bakabilir miyiz dedim polis istemeden paylaşamayız dediler. Ben kadın başıma kızımla bu adaletsiz dünyada ayaklarımın üstünde durmaya çalışırken, kendini bilmez biri benim arabamın aynasını kırıyor ve gidiyor bu konuda ben hiçbir şey yapamıyorum öyle mi? Trafik e şikayet etsem bu kamera kayıtlarını alamaz mıyım? Ne yapmam gerekir? Bir özür notu yazar insan. Ama bunu yapan insan olamaz. Herkes bencil, bana dokunmayan yılan bin yıl yaşasın zihniyetinde.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Geçmiş olsun, benim de park halinde bulunan aracıma çarpıp kaçmışlar malesef kamera görüntülerini yakında ki galericiden istememe rağmen benimle paylaşmadı.Polisi aradım defalarca geliyoruz dediler ama gelmediler, kalktım kendim karakola gittim karakolda kapıdan çevrildim.Neymiş efendim onlar bu olaylara bakmıyorlarmış, trafik mahkemesine gidecekmişim şikayetçi olacakmışım dosya masrafıymış şuymuş buymuş derken lafın sonunda polis memuru en iyisi bunca şeyle uğraşıp masraf edene kadar hasarı kendin yaptır vs. dedi.Ben de baktım bu işin oluru yok mecbur kendim yaptırdım, kapalı otoparka bırakıyorum artık aracı yoksa sokakta iki gün sağlam kalmıyor.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X