Şimdi Ara

Park halindeki aracımın dikiz aynasını kırmışlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
21.252
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aracı alalı 10 gün olmadı, geçen hafta biri arkadan dokundu allahtan hasar olmadı ama bugün sabah yaya tarafındaki (kaldırıma bakan) aynam dibinden kırılmış, kasıt mı oldu yoksa ayağı kaydı da düşerken aynayı mı tuttu kim yaptıysa artık bilmiyorum. Oturduğum yer dikmenin merkezi sayılabilecek bir yeri ve ana cadde ama mahrumiyet bölgesi gibi bilen bilir.
    Bir servis 350 lira dedi tek aynaya birisi 450 dedi. Kaskoyu bozmayı düşünüyorum çünkü zaten seneye taş çatlasa o kadar hasarsızlık indirimi alacaktım.
    Araç elantra 2011

• Ayanın tüm fonksiyonları çalışıyor ama şekil şemal bu vaziyette.

• quote:

Orijinalden alıntı: ipo_aga

Ayanın tüm fonksiyonları çalışıyor ama şekil şemal bu vaziyette.

Geçmiş olsun .

İnsanlık öldü maalesef

• quote:

Orijinalden alıntı: Bugrahan27

quote:

Geçmiş olsun .

İnsanlık öldü maalesef

Alıntıları Göster
    Not yazsa bıraksa "yanlışlık oldu kaydım vs" hakkımı helal ederim de, o kadar masraf hastane masrafın olsun dedim içimden. Allah bildiği gibi yapsın ne diyeyim. Çıkması yan sanayisi de yok parçanın , kaskoyu bozacaz mecbur.

• quote:

quote:

Geçmiş olsun .

İnsanlık öldü maalesef

Alıntıları Göster
    Geçmiş olsun, durduk yere masraf çıktı... Park yerinde aynalarınızı kapatmanızı tavsiye ederim, yine de üzücü, yepyeni araba... Nazar boncuğu diyelim

• quote:

quote:

Geçmiş olsun .

İnsanlık öldü maalesef

Alıntıları Göster
    Karda kışta kimsenin gelip kasıtlı olarak ayna kıracağını düşünmüyorum. Dediğiniz gibi muhtemelen birisi düşerken yada düşmemek için aynaya tutunmuş olabilir. Fiyatı da gerçekten pahalıymış. İsterseniz öncelikle çıkmacılar da kırılan parçayı arayın. Bulamazsanız kaskoyu devreye sokun.

• quote:

Orijinalden alıntı: Dr.LiXX

Not yazsa bıraksa "yanlışlık oldu kaydım vs" hakkımı helal ederim de, o kadar masraf hastane masrafın olsun dedim içimden. Allah bildiği gibi yapsın ne diyeyim. Çıkması yan sanayisi de yok parçanın , kaskoyu bozacaz mecbur.

Alıntıları Göster
    işyerinde bile garajın yoksa kaldırıma bıraktığın mersedesin dikiz aynasını söküp götürüyorlar bu ülkede parça fiyatı kaç para bi şahin parası
  • quote:

Hiç sıfır almadığım için bilmem kusura bakmayın ama arabanın garantisi yok mu?? Geçmiş olsun bu arada.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _K_A_İ_N_

quote:

Hiç sıfır almadığım için bilmem kusura bakmayın ama arabanın garantisi yok mu?? Geçmiş olsun bu arada.

Alıntıları Göster
    Garantiye girmez bu tarz durumlar, araç yeni olduğu için pek çıkması yok aradım bir kaç yer, yan sanayisi de yok şu an, özel servis bile yetkili servise yönlendirdi. Park ederken dikkat etmek lazımmış pahalı bir ders ile öğrendik. Allah herkesi kazalardan belalardan emin kılsın inşallah.

• quote:

Orijinalden alıntı: Dr.LiXX

Garantiye girmez bu tarz durumlar, araç yeni olduğu için pek çıkması yok aradım bir kaç yer, yan sanayisi de yok şu an, özel servis bile yetkili servise yönlendirdi. Park ederken dikkat etmek lazımmış pahalı bir ders ile öğrendik. Allah herkesi kazalardan belalardan emin kılsın inşallah.

Alıntıları Göster
    vallahi bu tarz olaylar okadarçok başıma geldiki vurup kaçan ayna kırıp kaçan....

hastane parası yapsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: nyagiz

vallahi bu tarz olaylar okadarçok başıma geldiki vurup kaçan ayna kırıp kaçan....

hastane parası yapsın

Alıntıları Göster
    memleket öküz dolu.Benimde en çok sinirlerimi bozan şey araca geri döndüğümde aynanın arkaya doğru yamulması oluyor.Yayalar aracın yanından geçerken çarpıyorlar ama zahmet edipte düzeltmiyorlar

• quote:

geçmiş olsun,park ederken ne kadar dikkat etsenizde olacağı varsa oluyor ben de eski kullandığım aracı sokağa parketmiştim, iki arabanın arasında kaldırıma sıfırdı ve sokak geniştir tek sıra parktan sonra bile iki araba yanyana geçer.sizin yine ayna gitmiş ben sabah gittiğimde sağ ön arka kapı paramparça olmuştu ne uğraşmıştım polis tutanakta tutmamıştı bir dünya olay oldu:((( insan bir özür mesajı yazar

• quote:

Orijinalden alıntı: nyagiz

hastane parası yapsın

Alıntıları Göster
    Geçmiş olsun aracınız yeni olmasının size bir devantajı allah beterinden saklasın...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Delgado

Geçmiş olsun aracınız yeni olmasının size bir devantajı allah beterinden saklasın...

Alıntıları Göster
    Öncelikle geçmiş olsun. Günlük hayatta başa gelebilecek olaylardan birini yaşamışsınız. Kasıtlı ya da kasıtsız kırılmış artık aynanız. En iyisi park ettikten sonra aynaları kapatmak ama işin içine kasıt girince kapalı aynayı bile kıran öküzlerin bulunduğu bir dünyada yaşıyoruz maalesef. Bana kalırsa kaskodan yaptırtın. Bu gibi hasarlarda da kaskoyu kullanmazsak ne zaman kullanacağız kaskoyu. Az değil 350-450 TL arası bir meblağ.

• quote:

Orijinalden alıntı: xprtg

Öncelikle geçmiş olsun. Günlük hayatta başa gelebilecek olaylardan birini yaşamışsınız. Kasıtlı ya da kasıtsız kırılmış artık aynanız. En iyisi park ettikten sonra aynaları kapatmak ama işin içine kasıt girince kapalı aynayı bile kıran öküzlerin bulunduğu bir dünyada yaşıyoruz maalesef. Bana kalırsa kaskodan yaptırtın. Bu gibi hasarlarda da kaskoyu kullanmazsak ne zaman kullanacağız kaskoyu. Az değil 350-450 TL arası bir meblağ.

Alıntıları Göster
    Geçmiş olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bangsuui

Geçmiş olsun.

Alıntıları Göster
    kasko bunun için var...zaten seneye alacağınız indirim kadar masraf çıkmış...
  • quote:

kapalı aynayı bile kendi arabasına rahat binmek için senin görmediğini sanıp otopark ta ittirerek zorlayarak kırmaya çalışan ruh hastaları bile var ama kendi arabası oldumu kapısını bile yavaş kapatırlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: unixslax

quote:

kapalı aynayı bile kendi arabasına rahat binmek için senin görmediğini sanıp otopark ta ittirerek zorlayarak kırmaya çalışan ruh hastaları bile var ama kendi arabası oldumu kapısını bile yavaş kapatırlar

Alıntıları Göster
    Ben caddeye çektiğim zaman , hiç olmazsa aynalardan birini kapatırım .

• quote:

Orijinalden alıntı: toz-koparan

kasko bunun için var...zaten seneye alacağınız indirim kadar masraf çıkmış...

Alıntıları Göster
    350-450 az para değil, bozdur kasgoyu yaptır, geçmiş olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: forbidden_man

350-450 az para değil, bozdur kasgoyu yaptır, geçmiş olsun.

Alıntıları Göster
    Geçmiş olsun arkadaşım, bende yeni araç aldım, yılı dolmadan 4 kez hasar oluştu, bir kez kaskoyu bozdurdum ama sonra pişman oldum, çünkü her hasar sende puan kaybına yol açıyor, o yüzden bence sende çıkma parçacılara bir sor derim. Belki bulursun.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.