Aracı alalı 10 gün olmadı, geçen hafta biri arkadan dokundu allahtan hasar olmadı ama bugün sabah yaya tarafındaki (kaldırıma bakan) aynam dibinden kırılmış, kasıt mı oldu yoksa ayağı kaydı da düşerken aynayı mı tuttu kim yaptıysa artık bilmiyorum. Oturduğum yer dikmenin merkezi sayılabilecek bir yeri ve ana cadde ama mahrumiyet bölgesi gibi bilen bilir. Bir servis 350 lira dedi tek aynaya birisi 450 dedi. Kaskoyu bozmayı düşünüyorum çünkü zaten seneye taş çatlasa o kadar hasarsızlık indirimi alacaktım. Araç elantra 2011
Ayanın tüm fonksiyonları çalışıyor ama şekil şemal bu vaziyette.
quote:
Orijinalden alıntı: ipo_aga
Geçmiş olsun .
İnsanlık öldü maalesef
quote:
Orijinalden alıntı: Bugrahan27
quote:
Geçmiş olsun .
İnsanlık öldü maalesef
Alıntıları Göster
Not yazsa bıraksa "yanlışlık oldu kaydım vs" hakkımı helal ederim de, o kadar masraf hastane masrafın olsun dedim içimden. Allah bildiği gibi yapsın ne diyeyim. Çıkması yan sanayisi de yok parçanın , kaskoyu bozacaz mecbur.
quote:
quote:
Geçmiş olsun .
İnsanlık öldü maalesef
Alıntıları Göster
Geçmiş olsun, durduk yere masraf çıktı... Park yerinde aynalarınızı kapatmanızı tavsiye ederim, yine de üzücü, yepyeni araba... Nazar boncuğu diyelim
quote:
quote:
Geçmiş olsun .
İnsanlık öldü maalesef
Alıntıları Göster
Karda kışta kimsenin gelip kasıtlı olarak ayna kıracağını düşünmüyorum. Dediğiniz gibi muhtemelen birisi düşerken yada düşmemek için aynaya tutunmuş olabilir. Fiyatı da gerçekten pahalıymış. İsterseniz öncelikle çıkmacılar da kırılan parçayı arayın. Bulamazsanız kaskoyu devreye sokun.
quote:
Orijinalden alıntı: Dr.LiXX
Not yazsa bıraksa "yanlışlık oldu kaydım vs" hakkımı helal ederim de, o kadar masraf hastane masrafın olsun dedim içimden. Allah bildiği gibi yapsın ne diyeyim. Çıkması yan sanayisi de yok parçanın , kaskoyu bozacaz mecbur.
Alıntıları Göster
işyerinde bile garajın yoksa kaldırıma bıraktığın mersedesin dikiz aynasını söküp götürüyorlar bu ülkede parça fiyatı kaç para bi şahin parası
quote:
Hiç sıfır almadığım için bilmem kusura bakmayın ama arabanın garantisi yok mu?? Geçmiş olsun bu arada.
quote:
Orijinalden alıntı: _K_A_İ_N_
quote:
Hiç sıfır almadığım için bilmem kusura bakmayın ama arabanın garantisi yok mu?? Geçmiş olsun bu arada.
Alıntıları Göster
Garantiye girmez bu tarz durumlar, araç yeni olduğu için pek çıkması yok aradım bir kaç yer, yan sanayisi de yok şu an, özel servis bile yetkili servise yönlendirdi. Park ederken dikkat etmek lazımmış pahalı bir ders ile öğrendik. Allah herkesi kazalardan belalardan emin kılsın inşallah.
quote:
Orijinalden alıntı: Dr.LiXX
Garantiye girmez bu tarz durumlar, araç yeni olduğu için pek çıkması yok aradım bir kaç yer, yan sanayisi de yok şu an, özel servis bile yetkili servise yönlendirdi. Park ederken dikkat etmek lazımmış pahalı bir ders ile öğrendik. Allah herkesi kazalardan belalardan emin kılsın inşallah.
Alıntıları Göster
vallahi bu tarz olaylar okadarçok başıma geldiki vurup kaçan ayna kırıp kaçan....
hastane parası yapsın
quote:
Orijinalden alıntı: nyagiz
vallahi bu tarz olaylar okadarçok başıma geldiki vurup kaçan ayna kırıp kaçan....
hastane parası yapsın
Alıntıları Göster
memleket öküz dolu.Benimde en çok sinirlerimi bozan şey araca geri döndüğümde aynanın arkaya doğru yamulması oluyor.Yayalar aracın yanından geçerken çarpıyorlar ama zahmet edipte düzeltmiyorlar
quote:
geçmiş olsun,park ederken ne kadar dikkat etsenizde olacağı varsa oluyor ben de eski kullandığım aracı sokağa parketmiştim, iki arabanın arasında kaldırıma sıfırdı ve sokak geniştir tek sıra parktan sonra bile iki araba yanyana geçer.sizin yine ayna gitmiş ben sabah gittiğimde sağ ön arka kapı paramparça olmuştu ne uğraşmıştım polis tutanakta tutmamıştı bir dünya olay oldu:((( insan bir özür mesajı yazar
quote:
Orijinalden alıntı: nyagiz
hastane parası yapsın
Alıntıları Göster
Geçmiş olsun aracınız yeni olmasının size bir devantajı allah beterinden saklasın...
quote:
Orijinalden alıntı: Delgado
Geçmiş olsun aracınız yeni olmasının size bir devantajı allah beterinden saklasın...
Alıntıları Göster
Öncelikle geçmiş olsun. Günlük hayatta başa gelebilecek olaylardan birini yaşamışsınız. Kasıtlı ya da kasıtsız kırılmış artık aynanız. En iyisi park ettikten sonra aynaları kapatmak ama işin içine kasıt girince kapalı aynayı bile kıran öküzlerin bulunduğu bir dünyada yaşıyoruz maalesef. Bana kalırsa kaskodan yaptırtın. Bu gibi hasarlarda da kaskoyu kullanmazsak ne zaman kullanacağız kaskoyu. Az değil 350-450 TL arası bir meblağ.
quote:
Orijinalden alıntı: xprtg
Öncelikle geçmiş olsun. Günlük hayatta başa gelebilecek olaylardan birini yaşamışsınız. Kasıtlı ya da kasıtsız kırılmış artık aynanız. En iyisi park ettikten sonra aynaları kapatmak ama işin içine kasıt girince kapalı aynayı bile kıran öküzlerin bulunduğu bir dünyada yaşıyoruz maalesef. Bana kalırsa kaskodan yaptırtın. Bu gibi hasarlarda da kaskoyu kullanmazsak ne zaman kullanacağız kaskoyu. Az değil 350-450 TL arası bir meblağ.
Alıntıları Göster
Geçmiş olsun.
quote:
Orijinalden alıntı: bangsuui
Geçmiş olsun.
Alıntıları Göster
kasko bunun için var...zaten seneye alacağınız indirim kadar masraf çıkmış...
quote:
kapalı aynayı bile kendi arabasına rahat binmek için senin görmediğini sanıp otopark ta ittirerek zorlayarak kırmaya çalışan ruh hastaları bile var ama kendi arabası oldumu kapısını bile yavaş kapatırlar
quote:
Orijinalden alıntı: unixslax
quote:
kapalı aynayı bile kendi arabasına rahat binmek için senin görmediğini sanıp otopark ta ittirerek zorlayarak kırmaya çalışan ruh hastaları bile var ama kendi arabası oldumu kapısını bile yavaş kapatırlar
Alıntıları Göster
Ben caddeye çektiğim zaman , hiç olmazsa aynalardan birini kapatırım .
quote:
Orijinalden alıntı: toz-koparan
kasko bunun için var...zaten seneye alacağınız indirim kadar masraf çıkmış...
Alıntıları Göster
350-450 az para değil, bozdur kasgoyu yaptır, geçmiş olsun.
quote:
Orijinalden alıntı: forbidden_man
350-450 az para değil, bozdur kasgoyu yaptır, geçmiş olsun.
Alıntıları Göster
Geçmiş olsun arkadaşım, bende yeni araç aldım, yılı dolmadan 4 kez hasar oluştu, bir kez kaskoyu bozdurdum ama sonra pişman oldum, çünkü her hasar sende puan kaybına yol açıyor, o yüzden bence sende çıkma parçacılara bir sor derim. Belki bulursun.