Şimdi Ara

Araç kapısını yandaki araca çarparak açmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
32
Cevap
0
Favori
4.885
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dikkatsiz sürücüler ve yolculardan dolayı kapıda bir sürü çizik oluyor.ARkadaşlar su kapıları avm otoparklarında yada diğer aracın yanına park ederken ya biraz fazla mesafe bırakın ya da kapıyı açarken diğer araca değmemesine dikkat edin aracın kapı kolların çizik oluyo ben çok dikkat ediyorum ama başkaları hiç dikkatli değil aracımıza da acımıyolar üstüneoturan mı dersin yaslanan mı dersin kapıyı barzo gibi açanlar mı dersin

• Bu konuda zaten acayip doluyum,yakalarsam birini çok fena sevecem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ragnarok. -- 20 Kasım 2016; 19:18:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ragnarok.

Bu konuda zaten acayip doluyum,yakalarsam birini çok fena sevecem

milleti uyarsak hocam bu seferde aracın ne kıymetliymiş olayına girer hatta gıcık olup çizen haysiyetsizler bile olur.Ankaraya yeni tasındım millet aracın dibine park ediyor hocam adam nasıl araçtan iniyor işte bizim arabanın kapısını çize çize iniyor
  • Kapı kuşağı şart yoksa kapı hedef tahtasına döner.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • En sinir olduğum hareket

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cebocan

Kapı kuşağı şart yoksa kapı hedef tahtasına döner.

yok maalesef
  • Sırf bu yüzden geniş yerlere park ediyorum.gerekirse arabayı uzağa rahat bir yere koyup yürüyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rakipsiz Fırtına

Sırf bu yüzden geniş yerlere park ediyorum.gerekirse arabayı uzağa rahat bir yere koyup yürüyorum.

hocam büyük şehirlerde park büyük sorun hele oturduğunuz binanın otoparkı yoksa temelli sıkıntı
  • Aynen öyle.evin önü neyse de çarşıda umuma açık yerlerde daha korumasız kalıyor araçlar

• başkasının kapısına dokunmamak için çaba sarfediyorum sonra elin adamı çat diye kapı açar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arabama davranılmasını ıstedıgım gıbı davranırım her araca. Böyle bir durumda açtığım kapının deyeceği noktadan tutarım kapıyı böylece kapının ucu diğer araca değil elıme deyer ne karşıdakı araç ne bindiğim aracın kapısı zarar görmez.
  • Eskiden iki araçlık yer kaplayanlara fena söverdim fakat haklı olduklarını anladım.

Mümkün mertebe AVM'ye gitmiyorum aracımla, gidersem de en arkada boş alanlara iki araçlık park ediyorum. Buna rağmen geçen gördüm çarpmış öküzün biri. Yakalasaydım fena sevecektim ama
  • 150 km deki aracıma yapmış birisi.Araç park yerindeyken yerde çok müsayit olmasına rağmen birisi çok yanaşmıştı.Sanırım o araç kapıyı sert açıp kaportayı yamultmuş.Sövsen neye yarar.

• Benim karşı komşumdur o.Ev alma komşu al diyorlar ama,gel de bul iyi komşuyu koca şehirde.(Ankara)
    -İyi insanlar da az değil.İyilerle karşılaşmak dileğiyle.

• Hayvanliktan baska birsey degil.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ruhumun

Benim karşı komşumdur o.Ev alma komşu al diyorlar ama,gel de bul iyi komşuyu koca şehirde.(Ankara)
    -İyi insanlar da az değil.İyilerle karşılaşmak dileğiyle.

evimin olduğu yerin altında bir sürü dükkan var hocam günde 50 araç yanaşıyor arabamın yanına zaten kavsak noktasında ev işlek bir yer anlayacağın araç risk altında zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi real_madrid_ -- 20 Kasım 2016; 21:31:39 >
  • Ben avmlerde genelde kolon yanına iyice yakınlaştırarak park ederim.

En azından aracın bir tarafında araç olmamış oluyor hemde diğer tarafa parkedecek olan aracla aradaki mesafeyi genişletiyorsunuz.
  • Sürücüler değil, yolcular genellikle çok umursamazlar.

• genelde yolcular hiç dikkat etmiyor.
    2 sene önce kadar arkadaşla ege akdeniz turuna çıktık.arkadaş arkada uyuyordu haliyle etrafta ne var ne yok bilmiyordu. bende ihtiyaç molası için bi otoparka parketmiştim otoparkta kapının açıldığı yöne doğru baya bi eğimliydi. yanımızdada bi audi a4 vardı. benim araba panelvan arka kapısı zaten kalkan gibi baya ağır.
    saniyeler öncesinden uyarmama ramen. birazda uyku sersemliğiyle arkadaş arka kapıyı açıp bi saldı kapıdan taraf bayır olduğundan kapı ivmelenerek yandaki a4'ün kapısına çarptı sac delinerek yırtıldı. sonra sahibini bekledik benim arkadaşa maddi zarar girdi tabi baya uğraşmıştık.
  • Bütün firmaları bu sistemi yapmaya davet ediyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi real_madrid_ -- 20 Kasım 2016; 21:53:44 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.