Şimdi Ara

Yanlış yere park edilen aracın sileceklerini kırdı!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
58
Cevap
0
Favori
4.220
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• İstanbul'da bir AVM'nin otoparkında yanlış yere park eden bir araç yüzünden olduğu yerden çıkamayan sürücü sinirlerine hakim olamadı. Aracından inen sürücü yanlış yere park edilen aracın sileceklerini kırarken, o anlar saniye saniye güvenlik kameralarına yansıdı.

İHA'nın haberine göre olay geçtiğimiz günlerde İstanbul'da bir AVM'de meydana geldi. Bir sürücü yanlış yere park edilen araç yüzünden uzun süre olduğu yerden çıkamadı. Yaptığı manevralarla park yerinden çıkabilen kızgın sürücü ardından aracından indi. Yanlış park edilmiş aracın yanına giden şahıs, lüks otomobilin sileceklerini kırdı. Sinirini sileceklerden alan sürücü hızla AVM'den uzaklaşırken, o anlar saniye saniye güvenlik kameralarına yansıdı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yukarıda yazılan hiç bir mesajı okumadan bunu yazıyorum...
    Audi'yi savunan kim varsa adım gibi eminim ki o da bu şekilde saygısızca aracını bırakıyordur...Ayrıca Audi sahibi bu muameleyi hak etmiştir...
    Alışveriş merkezinde kimsenin acele işi olmaz...Acele işi olan dakikalarca süreceğini bile bile alışveriş merkezi otoparkına girip oradan hizmet almayı aklına getirmez...
    Bu adamın yaptığı tek kelime ile diğer yüzlerce insanı aptal yerine koymaktır...

LÜTFEN HATALI İŞ YAPANLARI,HATALI OLAYLARI SAVUNMAYI BIRAKIN ARTIK...
    Aslinda adam haketmis bu kendini akilli sananlar baskasinin hakkini gasp edenler, kendini diger insanlardan ustun ve oncelikli gorenler hic bir ceza almadikca bu davranislarina devam ediyorlar. Belki de bu olay biraz yola sokar.
    Emniyet seridinden gecenler, araba gecmesini engelleyecek ya da zora sokacak sekilde park edenler, baskasinin cikmasini engelleyecek sekilde park edenler hepsi ayni kategoride.

Daha once sokagin girisine araba gecemeyecek sekilde park etmis bir arabaya rastlamistim. Indim biraz bakindim bagirdim gelin cekin diye. Kimde gelmedi ben de hizlica silecegi cektim kirildi. Yine bekledim biraz kimse gelmedi gittim.
    Cinsiyetci bı mesaj olacak ama Audi sahibi kesin kadın

Hayır bı tanesiyle ben evliyim ondan biliyorum

İçerde 37 saat boş boş dolaşırlar iki adım boş öteye park etmezler.ille kapıya en yakın yer olacak

Ben yapmazdım ama yapanın eline sağlık.silecekleri kaldırsa bı sonraki sefer yine aynısını yapicak.en azından şimdi bu düşünür..

Adamın soforlugune laf edenler olmuş.size ne kardeşim.kimse usta şoför olmak zorunda diil ama doğru parka etmek zorundasin

Dediğim gibi ben yapmazdım..yapanada iyi yapmış

Bigun benimde bu sebepten arabama böyle zarar verirlerse kimseden davacı olmam.alt tarafı bı silecege iyi bı ders vermis
    Otoparkı dolu AVM ye giriyorsan acil işin olamaz, boş yer bulana kadar dolanacaksın. Başkasının çıkışını engellersen sileceğini de kırarlar aynanı da kırarlar lastiğini de indirirler kimse kusura bakmasın.
    Video görüntülerinde öncesi yok, muhtemelen sinirlenen sürücü daha fazla manevra yapmak zorunda kaldı. Yoksa 1 dakika zaman kaybettiği için kimse bu kadar sinirlenmez.
    Ayrıca orada AVM güvenliği ne işe yarıyor? kameradan görür görmez plakayı anons edeceksin. Ekran başında geyik muhabbeti yapacağınıza azıcık işe yarayın. Bir de gitmiş görüntüleri ajansa vermişler aferin size. Esas AVM'yi şikayet etmek lazım.
    bütün avm otoparkları 2 adım yürümemek ve afedersiniz kıçından 2 gr yağ eksilme kaygısıyla olmayacak yere park eden saygısız ve kural tanımaz insanlarla dolu. ve yine bazı arkadaşlar "yine " kuralsızlıga prim veren yorumlarla beni şaşırtmadılar. zaten burası Türkiye ortalaması.

silecekleri kıran kişi aşırı tepki göstermiş, ceza alırsa üzülürüm ama maalesef kural koyucular ve denetleyiciler görevlerini yeterince yapmayınca bazı insanlar duygularına yenik düşebiliyor.
    Hak hukuk diye diye adalet sistemi bu halde zaten. Bunun gibi her ıvır zıvır şeylerde mahkemeye gidersek o sistem haliyle düzgün işlemez. Silecek dediğin şey 50-60TL lık şey, gereken ders alınmış adalet yerini bulmuştur. Hukuk düzeni sağlanacak diye illa bir takım yerleri ayağa kaldırmaya gerek yok. Audi sahibi bunu dava konusu yaparsa astarı yüzünden pahalıya malolur. Sırf dava açılış harcı 150-160TL tutar herhalde.
  • Adam bulunup, gereken cezaya carptirilip birde zarari karsilamasi gerekiyor. Sonuçta onun yolunu engelleyecek şekilde bırakmamış aracı oraya, iki yada tek hamlede cikilabilecekken kendi yeteniksizliginin sonucunda uzun uğraşlar sonucu çıkmıştır.

Bende arada yapıyorum aynısını, telefonum yazıyor üzerinde aracın, yapma nedenim ise kuru temizlemeye birşey vericek oluyorum yada marketten hemen birşey alıp cikicaksak yapıyorum en fazla 5dk durucaksam yapiyorum.

Hepimizin başına gelebilir forumdaslar, mal canın yoncasidir unutmayalim..

• Aracın sahibi olsam kırılan silecekleri Corolla'nın sürücü koltuğuna sabitlerdim. Süremiyorsa sedan arabayı piyasada kıvrak B segmenti bol ve daha ucuz.

• Sofor cok amator. Kac manevra yaptı oyle.

• Sana ehliyet verenin...

Sedan kullanamıcaksan en ufak bişeyden nem kapıp kendi beceriksizliğinden adamın malına zarar verceksen alma kardeşim kullanma beceriksiz

• Bence kırmadı. Sadece kaldırdı.

• biri sorumsuz diğeri beceriksiz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bu tipler arabasına çok iyi bakar 1cm çizikte günlerce dert eder.başkasının aracına zarar vermekten çekinmez.bana denk gelir inşalla nişanlım avukat 200tl dosya masrafıyla 2-3bin kaldırırım
  • o adam haklı aynı olay başıma geldi ve benimki daha da yakın park etmişti... geri geri çıktım 2 sağ kapısına bir güzel geçirdim aracın arkasıyla öyle çıktım zira başka türlü çıkamazdım göz göre göre park etmiş 4 lü yanmıyor ki kısa işi var gelicek diye bekliyim. not mot yok ..

Trafikte herkez usta şoför olacak tek hamlede araba kaldırıcak diye birşey yok biraz düşünceli olmak gerek.. ben niye kimsenin arkasına aracı park etmiyorum.? adamın acele işi olabilir ve acemi olabilir

umarım ders olmuşturda birdaha etmez o şekilde park

5 metreye yakın aracımın uzunluğu, d segment arac ben nasıl çıkayım oradan ?
  • İkisini de bulup birine mala zarar vermekten birine hatalı parktan ceza yazmak lazım

• Suç kavramından habersiz bir vatandaş.

• Aslinda adam haketmis bu kendini akilli sananlar baskasinin hakkini gasp edenler, kendini diger insanlardan ustun ve oncelikli gorenler hic bir ceza almadikca bu davranislarina devam ediyorlar. Belki de bu olay biraz yola sokar.
    Emniyet seridinden gecenler, araba gecmesini engelleyecek ya da zora sokacak sekilde park edenler, baskasinin cikmasini engelleyecek sekilde park edenler hepsi ayni kategoride.

Daha once sokagin girisine araba gecemeyecek sekilde park etmis bir arabaya rastlamistim. Indim biraz bakindim bagirdim gelin cekin diye. Kimde gelmedi ben de hizlica silecegi cektim kirildi. Yine bekledim biraz kimse gelmedi gittim.
  • Bu ülkenin en büyük sorunu herkesin ufacık aklıyla başkasını kandırdığını düşünmesi, daha akıllı olduğunu sanması ve iyi niyetli insanları enayi gibi görmeleri.

Bugüne kadar 1 kişinin dahi çıkışında zorluk yaratacak şekilde park etmedim. Yeri geldi AVM de aynı yeri 6 defa 10 defa geçtim. Yeri geldi gittim 500 metre ileriye park ettim kaldırıma çıkmadım.

Bu babadan dededen görme değil insanın kendini yetiştirmesi ile alakalı. Bir insan, başkasını enayi sanıyorsa esas enayi kendisidir. Bu insanların da hepsinin ortak özellikleri benzerdir bunları 2-3 cümlede tanırsınız zaten. Sileceklerini kırmak ne kadar doğru orasını bilemem ancak geçenlerde biz de hatalı park yüzünden 20 dk bekledik. Adam geldi sadece özür dilerim dedi peki 1 özür ile bitiyor mu ?

Aynı şey geçen sene sitede 1 doktorun arkasına park eden adam yüzünden de oldu. Kavga çıkmadı baya bağırış falan oldu ama adam doktor ve 15 dakika bir aptal yüzünden gecikti. Peki bu cinayete teşebbüs değil mi ? Bir insanın zamanını çalmak da hırsızlık değil midir ?

• arkadaslar adamin cikmasi 1 dakika bile surmuyo ya, hemde o acemilikle. neyin intikami neyin tepkisi bu boyle? normal bir surucu rahat rahat cikar ordan, sanki dibine parketmis gibi yorum yazan arkadaslar olmus. tamam audi yanlis parketmis haksiz ama corolladan inen arkadas daha mi hakli?

• Buradaki asıl eksiklik empati. İki sürücününde empati eksikliği çektiğini görüyoruz.

Park eden adamı değerlendirecek olursak : belki hızlı bir işin vardı koydun oraya neyse, orada araba koyulsun diye gerekli alanlar bırakılmış işin ne kadar acil olabilir? Yada bu kadar hızlı görülecek işin var ama o çıkmaya çalışan adama acil bir haber gelse basıp gitmesi gerekse o acele ile ordan çıkmak için verdiği çabayı ve paniği bir düşünsen..

Sileceği kıranı değerlendirecek olursak: Senin aracın çok değerli senin için de başkasının aracı at arabası mı ? Aynı hareketi ssenin arabana yapsalar ne hissederdin veya yapılmasını istermiydin ?

Her ne şekilde olursa olsun bir davranışı sergilemeden önce kendinizi karşıdakinin veya çevredekilerin yerine koyun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zincirkıran

arkadaslar adamin cikmasi 1 dakika bile surmuyo ya, hemde o acemilikle. neyin intikami neyin tepkisi bu boyle? normal bir surucu rahat rahat cikar ordan, sanki dibine parketmis gibi yorum yazan arkadaslar olmus. tamam audi yanlis parketmis haksiz ama corolladan inen arkadas daha mi hakli?

aynı olayı adliyenin kapalı otoparkında yaşadım 4-5 manevra ile çıkabildim ama vatandaşın yer bulamadığından oraya parkettiğini bildiğimden sadece sövmekle yetindim

• Yukarıda yazılan hiç bir mesajı okumadan bunu yazıyorum...
    Audi'yi savunan kim varsa adım gibi eminim ki o da bu şekilde saygısızca aracını bırakıyordur...Ayrıca Audi sahibi bu muameleyi hak etmiştir...
    Alışveriş merkezinde kimsenin acele işi olmaz...Acele işi olan dakikalarca süreceğini bile bile alışveriş merkezi otoparkına girip oradan hizmet almayı aklına getirmez...
    Bu adamın yaptığı tek kelime ile diğer yüzlerce insanı aptal yerine koymaktır...

LÜTFEN HATALI İŞ YAPANLARI,HATALI OLAYLARI SAVUNMAYI BIRAKIN ARTIK...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi D@rbeli M@tk@p -- 4 Nisan 2018; 12:20:7 >
  • Kurallara uymaya uymaya uymayanlar artıyor. Hep anlayışlı olalım deniyor o zaman kurallara ne gerek var? Herkes kafasına göre takılsın. Kurallara uyulacak arkadaş ben uyuyorum başkası da uyacak bu kadar net

• 2 sürücüde hatalı.Adam hata etmiş ama malına zarar vermeye gerek yok.Yaz biseyler camına bırak bak yoluna

Audi sürücüsü kesin avm nin giriş kapısına yakın diye oraya çekmiştir.Boyle yapanlarla dolu avm otoparkları.2 dk yürüme mesafesi olan park alanlarına bakiyosun bomboş.Gider 10dk yürüme mesafesi olan yere çekerim yinede böyle milletin aracının arkasına çekmem

• Videoyu izleyemedim ama bazen insan kendine hakim olamıyor 😀

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.