< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Yukarıda yazılan hiç bir mesajı okumadan bunu yazıyorum...
Audi'yi savunan kim varsa adım gibi eminim ki o da bu şekilde saygısızca aracını bırakıyordur...Ayrıca Audi sahibi bu muameleyi hak etmiştir... Alışveriş merkezinde kimsenin acele işi olmaz...Acele işi olan dakikalarca süreceğini bile bile alışveriş merkezi otoparkına girip oradan hizmet almayı aklına getirmez... Bu adamın yaptığı tek kelime ile diğer yüzlerce insanı aptal yerine koymaktır... LÜTFEN HATALI İŞ YAPANLARI,HATALI OLAYLARI SAVUNMAYI BIRAKIN ARTIK... |
Aslinda adam haketmis bu kendini akilli sananlar baskasinin hakkini gasp edenler, kendini diger insanlardan ustun ve oncelikli gorenler hic bir ceza almadikca bu davranislarina devam ediyorlar. Belki de bu olay biraz yola sokar.
Emniyet seridinden gecenler, araba gecmesini engelleyecek ya da zora sokacak sekilde park edenler, baskasinin cikmasini engelleyecek sekilde park edenler hepsi ayni kategoride. Daha once sokagin girisine araba gecemeyecek sekilde park etmis bir arabaya rastlamistim. Indim biraz bakindim bagirdim gelin cekin diye. Kimde gelmedi ben de hizlica silecegi cektim kirildi. Yine bekledim biraz kimse gelmedi gittim. |
Aracın sahibi olsam kırılan silecekleri Corolla'nın sürücü koltuğuna sabitlerdim. Süremiyorsa sedan arabayı piyasada kıvrak B segmenti bol ve daha ucuz.
|
Cinsiyetci bı mesaj olacak ama Audi sahibi kesin kadın
Hayır bı tanesiyle ben evliyim ondan biliyorum İçerde 37 saat boş boş dolaşırlar iki adım boş öteye park etmezler.ille kapıya en yakın yer olacak Ben yapmazdım ama yapanın eline sağlık.silecekleri kaldırsa bı sonraki sefer yine aynısını yapicak.en azından şimdi bu düşünür.. Adamın soforlugune laf edenler olmuş.size ne kardeşim.kimse usta şoför olmak zorunda diil ama doğru parka etmek zorundasin Dediğim gibi ben yapmazdım..yapanada iyi yapmış Bigun benimde bu sebepten arabama böyle zarar verirlerse kimseden davacı olmam.alt tarafı bı silecege iyi bı ders vermis |
Ben önceki mesajları okudum .
![]() Aynı fikirdeyim . Ne zaman Türk usulü üçkağıtçılığa dair bir konu açılsa , hırsıza hak verenler oluyor . Ekşi'de , AVM asansörüne doluşanlarla ilgili konularda , bebekli ailelere sövenler gibi tıpkı . |
Otoparkı dolu AVM ye giriyorsan acil işin olamaz, boş yer bulana kadar dolanacaksın. Başkasının çıkışını engellersen sileceğini de kırarlar aynanı da kırarlar lastiğini de indirirler kimse kusura bakmasın.
Video görüntülerinde öncesi yok, muhtemelen sinirlenen sürücü daha fazla manevra yapmak zorunda kaldı. Yoksa 1 dakika zaman kaybettiği için kimse bu kadar sinirlenmez. Ayrıca orada AVM güvenliği ne işe yarıyor? kameradan görür görmez plakayı anons edeceksin. Ekran başında geyik muhabbeti yapacağınıza azıcık işe yarayın. Bir de gitmiş görüntüleri ajansa vermişler aferin size. Esas AVM'yi şikayet etmek lazım. |
iyi yapmış
Ben böyle bir şey yapmam ama adam sonuna kadar haklı ya acemi olup onun yüzünden arabayı yanlışlıkla sürtseydi zararını karşılayacakmıydı tabiki hayır. |
bütün avm otoparkları 2 adım yürümemek ve afedersiniz kıçından 2 gr yağ eksilme kaygısıyla olmayacak yere park eden saygısız ve kural tanımaz insanlarla dolu. ve yine bazı arkadaşlar "yine " kuralsızlıga prim veren yorumlarla beni şaşırtmadılar. zaten burası Türkiye ortalaması.
silecekleri kıran kişi aşırı tepki göstermiş, ceza alırsa üzülürüm ama maalesef kural koyucular ve denetleyiciler görevlerini yeterince yapmayınca bazı insanlar duygularına yenik düşebiliyor. |
Hak hukuk diye diye adalet sistemi bu halde zaten. Bunun gibi her ıvır zıvır şeylerde mahkemeye gidersek o sistem haliyle düzgün işlemez. Silecek dediğin şey 50-60TL lık şey, gereken ders alınmış adalet yerini bulmuştur. Hukuk düzeni sağlanacak diye illa bir takım yerleri ayağa kaldırmaya gerek yok. Audi sahibi bunu dava konusu yaparsa astarı yüzünden pahalıya malolur. Sırf dava açılış harcı 150-160TL tutar herhalde.
|
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi D@rbeli M@tk@p -- 4 Nisan 2018; 12:20:7 > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |