Şimdi Ara

Sürekli Depomun önüne park eden aracı nasıl engelleyebilirim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
0
Favori
3.280
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sürekli depomun önüne araba parkediyor. Depoda uzun süre durmadığım için engel olamıyorum. Adamla resmen kavga edecek duruma geldik. Deponun camını falan kıracak biraz daha ileri giderse. Bunu nasıl engellerim. Polisi falan arasam bir şey yaptırabilir miyim? Ne yapabilirim başka. Bir şekilde engellemek istiyorum.

• asfalta yerden çıkan engellerden koyacaksın..araba mı geldi bas arabaya havaya kalksın
  • Deponun önüne parketmeyiniz diye tabela yaptırmak aklına gelmedimi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheBearGrylls

Deponun önüne parketmeyiniz diye tabela yaptırmak aklına gelmedimi.

ona uyacağını zannetmem aksine daha çok koymaya başlar. Adam resmen bana düşman, durup dururken depomun camını kırıyor diyorum anlamıyorsun galiba. Adam çingenin teki, uğraşamıyorum.

Adam depomun önüne çöplerini atıyor, pisliklerini atıyor. Beni bıktırmak için elinden geleni yapıyor.
  • polise şikatet et
  • Depo önüdür filan tabelası yaptır. Adam sen görmeden koyarsa arabasını o tabelayı tam şöför kapısının yanına koy. Kapıyı açarken görür
  • araba al sen parket o zaman parkedemez
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Buraya araba koyanı
  • tabela yaptır as...onu görüpte yapıyorsa sülalasini...... yaptır onuda as...
  • Tabela diktiğin halde park ederse hemen polise git.
  • Eğer park ettiği alan sana ait bir yerse yasal yolları kullanabilirsin.Ama park ettiği alan kamuya aitse birşey yapamazsın.Tek çare :

Sürekli Depomun önüne park eden aracı nasıl engelleyebilirim?
  • Önce belediyeye gidin bir danışın.

Adamın biri deponun önüne parkederek ticari olarak iş yapmamı engelliyor. Ne yapabilirim?
    Parketmesini engelleyecek sökülebilir-takılabilir ve kilitlenebilir özellikli bariyer takabilir miyim? Bunun için resmi nasıl izin alabilirim?

Anladığım kadarıyla adam biraz inat olduğu için sizin izinsiz yaptığınız bir şeye de mutlaka zarar verecektir. Bu şekilde resmi bir şey olursa bir zarar verse bile tazmin etme hakkınız doğar ve mahkemeye kadar gidebilirsinz...

Bu arada deponuzun camlarını sökün ve yerlerine saç levha taktırın. Her girdiğinizde elektrik masrafınız olur ama en azından bu adamın zarar verebileceği bir cam olmaz.
  • İsmini hatırlamıyorumda hani yol çalışmaları yaparken araç girmesin diye kırmızı koni şeklinde engeller var ya onlardan aşır bir yerden, park etmesini istemediğin yere koy 3-4 tane
  • kimse söylememiş. adblock plus
  • Deponun önüne koyunca arabasını çiz lastiklerini patlat camlarını kır direksiyonunu kemir plakasını kır tamponunu bıçakla. sonrada adamı yumruğunla öldürüp yan yatır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CΛRNIVΛLE

quote:

Orijinalden alıntı: TheBearGrylls

Deponun önüne parketmeyiniz diye tabela yaptırmak aklına gelmedimi.

ona uyacağını zannetmem aksine daha çok koymaya başlar. Adam resmen bana düşman, durup dururken depomun camını kırıyor diyorum anlamıyorsun galiba. Adam çingenin teki, uğraşamıyorum.

Adam depomun önüne çöplerini atıyor, pisliklerini atıyor. Beni bıktırmak için elinden geleni yapıyor.

Başka yolu yok ilk olarak laf ile dalaşacaksın baktın anlamıyor mecburen kavga gözüküyor
  • Ya olum seninde sorduğun soruya bak ben olsam ilk adamı uyarırdım baktım anlamıyor aracayı cizerdim adam bişey dersede ya depoya eşya taşırken yanlışlıkla çizilmiş kusura kalma derim. Baktın yine anlamadı arabaya zarar vermeye devam
  • forumdan adam topla
  • Sahibinden de yale mi ne bi ilan vardi.

Boyle kucuk bisey; 1 Tona kadar hareket edemiyo L seklini dusun ust cubugu uzaktan kumanda ile acilip kapaniyo

onlarda 2-3 tane al araba koyamaz.
  • Buraya park edenin.... tabelası koy bas küfürü işte
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.