Şimdi Ara

Garaj kapımın önüne park edip gitin mahlukata ne yapabilirim ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
1
Favori
133
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Az önce eve geldim, tam motosikletimi bahçeye sokucam bir göreyim ki tam kapımın önünde davarın teki arabasını boydan boya bırakıp gitmiş, ne bir numara var ne bir şey, hemen polisi aradım plakayı aldılar uyarıyı yaptık 10-15 dakika içinde gelmezse tekrar arayın dediler, gelmedi bidaha aradım bidaha aynı şeyi dediler en son bi 45 dk falan sonra davar geldi, biraz laf saydım, özür dilerim falan dedi, hani özür dilenecek şey var dilenmeyecek şey var, bir insanın garaj kapısına park edip gitmenin ne özürü ne hatası olabilir demi, neyse yolladık aracı ancak şu sıcakta 1 saat kapının önünde beklemek zorunda kaldım, işimden oldum. Merak ettiğim bu arkadaşı bir yere şikayet etme, ceza aldırma gibi bir şansım var mı şu an ? Video, resim falan çektim, bildirsem bir yaptırım uygulanır mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Felurian -- 14 Ağustos 2024; 18:17:41 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Kamera yoksa bir sürpriz yapabilirdin.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • rayli82 kullanıcısına yanıt

Başına bela olursa. Yoldan geçeni tanımasa bile durduk yere bıçaklayan var bu devirde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tekerleri indirecen knk ne temizi bu bi daha yapmaz o zaman

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • rayli82 kullanıcısına yanıt
    Valla o kadar sinirlendim ki alttan almayıp ters falan konuşsa ona da hazır bekliyordum yani. Hani bir hata olur anlarız insalık hali, trafikte falan akşama kadar başımıza geliyor özür dilenir geçilir ama bu resmen kafasına göre geliyor umursamaz umursamaz davar gibi kapının önüne bırakıp aracı bi sokak ilerdeki kafeye gidiyor, tamamen keyfi yani…

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Felurian -- 14 Ağustos 2024; 19:10:8 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Felurian kullanıcısına yanıt

Özür dilemiş hocam konu kapandıysa ardından tekrar şikayet vs ayıp olur

• Özellikle garaj kapısının önüne park ettiğine yemin edebilirim ama ispatlayamam

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.