Şimdi Ara

Park yasağı olan yerde olan aracı yandan sıyırmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
2.481
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikler merhabalar. Bugün Başımdan talihsiz Çok şükür sadece maddi bi kaza meydana geldi.
    Üç şeritli yoldan Orta şeritte ilerlerken İlerde bulunan göbekten Sağdan ineceğim için, Kendimi sağ şeride attım. Tam o sırada 40 metre ötemde sağ şeritte durmuş sol kapısı açık araç önümde belirdi. Ve tam karşısındada park yapılmaz tabelası bulunuyordu. Ben frene basınca araç oraya kadar kaydı ama refleksimden dolayı araca arkadan değil açık olan kapısından sürtüldü. benim aracım boydan boya çizildi ve göçük meydana geldi. Bu durumda Suçlu kim?

Park yasağı olan yerde olan aracı yandan sıyırmak

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• edit edit : açık kapı herşeyi değiştiriyor - eğer düzgünce raporda belirtildiyse

her ne olursa olsun duran araca vurmak %100 kusur

diğer şahıs en fazla hatalı park cezası yer

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ka7 -- 22 Haziran 2018; 22:35:10 >
  • Ama benim kaza yapmama sebebiyet veriyor ve ben fren yapmama rağmen duramadım

• quote:

Orijinalden alıntı: a.akkayaa

Ama benim kaza yapmama sebebiyet veriyor ve ben fren yapmama rağmen duramadım
    boşuna yorulma , hiçbir şansın yok , kaldı ki fotoda 4lüleri yanıyor zaten
    adam 'aracım arıza yapmıştı' der geçer
  • Kapının açık olmasıda ayrı bi konu

• quote:

Orijinalden alıntı: Ka7

edit edit : açık kapı herşeyi değiştiriyor - eğer düzgünce raporda belirtildiyse

her ne olursa olsun duran araca vurmak %100 kusur

diğer şahıs en fazla hatalı park cezası yer
    Böyle kuralları kim çıkartıyor Allah aşkına

Birde "arkadan vuran her zaman suçludur" tayfası var onlar tam evlere şenlik

Sizde bir kusur yok hocam sinyalinizi verip şerit değiştirmiş normal seyir halindesiniz. Diğer araç durmanın yasak olduğu yerde durup trafigi tehlikeye sokmuş
  • Zaten kapısına sürttüm hocam yoksa gene paçayı sıyırıyordum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu şekilde park eden var mı?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Yukarda söylemişler ama bizim bir arkadaşın da başına geldi duran araca vurmuştu o da kendinden emindi yanlış yer vs... 100% o çıktı geçmiş olsun kaskodan mı yaptırcaksınız siz bu arada karşıda hasar var mı acaba o da sizin sigortadan olacak trameriniz kabaracak gelecek sigortalarınızda yüksek gerilimli primlere hazırlıklı olmak dileğiyle hayırlı akşamlar diliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • defiant82 kullanıcısına yanıt
    Böyle saçma birşey olamaz ya Hem anayolun ortasında dur hemde suçsuz ol

• Sağdaki aracın şeridine girmeden kapısına çarpsanız kusur %100 ona çıkardı, park yasak veya serbest bir bölgede kapı açılması nedeniyle oluşan kazalarda suç kapıyı açana çıkıyor. Ama siz şahsın şeridine fazlasıyla girmişsiniz, muhtemelen kusur size çıkartılır diye düşünüyorum. Gerçi mantıken o kapıyı açmasa siz kapıya vurmazdınız ama şerit ihlali işin rengini değiştiriyor, son kararı tramer verir biz ne desek boş.
  • Diablo kullanıcısına yanıt
    Ben o kişinin şeritte olduğunu görmemin imkanı yoktu çünkü önümde araba varda zaten girdiğimdede frene asıldım ancak bu kadar kurtarabildim.. Teşekkürler

• Hangi kurala göre durmanının yasak olduğu yerde durmuş? Tabelaya göre park etmek yasak. Kısa süreli duraklamak serbest.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakkinen

Hangi kurala göre durmanının yasak olduğu yerde durmuş? Tabelaya göre park etmek yasak. Kısa süreli duraklamak serbest.
    koyunu açan şahıs sağ şeritteki araç duruyordu SOL KAPISIDA AÇIKTI demiş. yani oraya park etmiş
  • hakkinen H kullanıcısına yanıt
    Park etmiş sol kapı açık ve iki şahısta arabanın önünde

• Geçmiş olsun hocam, cana bir şey gelmesin. Sonucu merak ettim.

• Dörtlüleri yakmış durmuş. ölsende durmayacaksın gibi bir tabela değil o. Araç arıza yapar, hararet yapar, sürücü rahatsızlanır vs gibi nedenlerle otobanda bile durursun. Araba önü sohbet yeri değil, belki gözü karardı daha fazla sürüp insanların canını tehlikeye atacağına aracı durdurup Dörtlüleri yakıp biraz hava almaya çıktı. İleride müsait yerde dursun demeyin, Bazen öyle an geliyor ki insan 1 metre süremez hale geliyor sağlık sebebi ile.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilhdmr -- 24 Haziran 2018; 11:19:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: a.akkayaa

Böyle saçma birşey olamaz ya Hem anayolun ortasında dur hemde suçsuz ol
    Birader dalga mı geçiyorsun sen.. Düpedüz suçlusun işte..

• ilhdmr kullanıcısına yanıt
    Hocam orada kamera var adamlar şöför değiştirmek için orda durmuşlar o aradada başka birini bekliyorlar. 3 şeritli yol başka beklencek yermi yok

• sert3333 kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle teşekkür ederim..

• Rapora kapiyi dikkatsiz actilar derseniz %100 onlar suclu cikar. Kapi trafik yonune acilirken kontrol etme yukumlulugu acan sahista.
    Yalniz su da var ki, 40 metre otenizdeki araca nasil vurdunuz anlamadim? Bana kusur trafigi izlemediginiz icin sizdeymis gibi geliyor.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.