Şimdi Ara

Bu şekilde park eden var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
702
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • KİA'nın araba kullanma hakkında videosuna denk geldim. Daha önce hiç böyle park eden görmedim. Dar yerlerde böyle park etmeyi öneriyor sizce normal mi? Bana saçma geldi, araba ben yokken kayar gibi...

[DHVIDEO=63189]

Youtube videosunda 8:39'dan izleyebilirsiniz

Bu şekilde park eden var mı?KIA Motors - Iraq North NIMyoutube
    Learn safety and confidence in driving through Kia's driving guide animation video!
    https://www.google.com/sorry/index?continue=https://www.youtube.com/watch%3Ft%3D520%26v%3DPfnGJ5gOaNI%26feature%3Dyoutu.be&q=EgQuLZpEGKSr7okGIhB8cPxpm682ZkXnMTLyIZhJMgFy

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Neovarium -- 10 Eylül 2021; 21:20:26 >

• Sürücü kurslarıda paralel parkı bu şekilde öğretiyor, geri geri parkta çok farklı değil aslında teoride gayet güzel park ediliyor ama 2 manevra ile kafadan ve geri geri park etme işi kullanışsız geldi arkada araba varken trafiğin içinde bu kadar manevra alanı yok doğaçlama park ediliyor.

Aracı boşa alıp indikten sonra iteleme işi iyiymişBu şekilde park eden var mı?  bu hariç videonun kalanı faydalı olmuş eşime atıyım izlesin.Bu şekilde park eden var mı? 

• Böyle dar yerlere park edeceğim zaman, park yerine girmeden araçtakilere siz inin diyorum. Rahatça herkes indikten sonra, geri geri park edeceksem, sağımdaki aracın sürücü kapısı benden taraftaysa, araya kapı açılacak kadar mesafeyi mecburen koyacağım. Yok o düz girmişse, o yana neredeyse kapı açamayacak ve sadece park manevrası yaptıracak kadar fazla yanaşabilirim. Sonuçta sürücünün araca binebilmesi ve park manevrası yapması işi çözüyor. Herkes videodaki gibi geri geri girdiyse, şartları çok zorlamaya gerek yok. İlla başka bir park yeri bulursunuz. Ayrıca çok yakın parklarda genelde kapılar çarpar ve kaportayı çizer.

Aracın otomatikse P moduna almadan aracını zaten terk etmemen gerekir. Manuel ise viteste bırakabilirsin. Düz zeminde dahi el freni çekilmeli. Park halindeki aracın konumundan siz sorumlusunuz. Ayrıca bazı zeminler düz görünür, fakat araç zamanla yerinden oynayabilir. Bizzat arkadaşımın başına geldi. El frenini çekmediği için araç sokağın başında kilitli halde duruyordu. Neyse ki biri şikayet etmemiş ve polis gelmemiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Huan8 -- 14 Eylül 2021; 15:20:53 >

• oha, dar yere girerken arabayı boşa alıp arabayı içeride sürücü yokken itin demiş. Hayatımda duyduğum en saçma şey. Arabayı öyle park ettin, peki kapı açılamayacak kadar dar yere iterek park ettin diyelim, nasıl el frenini çekeceksin? Arabaya tekrar binerken nasıl bineceksin? Bu şekilde arabayı iterken oluşabilecek sorunlardan bahsetmiyorum bile, arabayı iterken üstüne gelebilir, fazla gidip arkadaki arabaya çarpabilir, direksiyon tam düz değilse diğer arabaya sürtebilir... Ne olursa olsun kontrolün olmayan araç itilir mi ya? Manyak mı bunlar?

Bu şekilde park eden var mı?

• komedi gibi..

trajı komik.

• Reklamın kötüsü olmaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: synthesizer

oha, dar yere girerken arabayı boşa alıp arabayı içeride sürücü yokken itin demiş. Hayatımda duyduğum en saçma şey. Arabayı öyle park ettin, peki kapı açılamayacak kadar dar yere iterek park ettin diyelim, nasıl el frenini çekeceksin? Arabaya tekrar binerken nasıl bineceksin? Bu şekilde arabayı iterken oluşabilecek sorunlardan bahsetmiyorum bile, arabayı iterken üstüne gelebilir, fazla gidip arkadaki arabaya çarpabilir, direksiyon tam düz değilse diğer arabaya sürtebilir... Ne olursa olsun kontrolün olmayan araç itilir mi ya? Manyak mı bunlar?

Hayır arabayı geri çekersin bir şekilde de, diğer aracın sürücüsü gelirse adama binecek yer bırakmamış adamın arabasının el freni de çekili. Bu şekilde park eden var mı? 

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • saçmalık

• quote:

Orijinalden alıntı: synthesizer

oha, dar yere girerken arabayı boşa alıp arabayı içeride sürücü yokken itin demiş. Hayatımda duyduğum en saçma şey. Arabayı öyle park ettin, peki kapı açılamayacak kadar dar yere iterek park ettin diyelim, nasıl el frenini çekeceksin? Arabaya tekrar binerken nasıl bineceksin? Bu şekilde arabayı iterken oluşabilecek sorunlardan bahsetmiyorum bile, arabayı iterken üstüne gelebilir, fazla gidip arkadaki arabaya çarpabilir, direksiyon tam düz değilse diğer arabaya sürtebilir... Ne olursa olsun kontrolün olmayan araç itilir mi ya? Manyak mı bunlar?

hocam bu viral bence.

• Arabayı iterek park etmedim ama iterek yerinden çıkardığım oldu. Sığırın biri öyle bir park etmiş ki içeri girmem imkansız. Yanımda küçük kız kardeşim vardı, onu arka kapıdan içeri soktuk. İki eliyle el frenini indirdi de arabayı iterek öne çıkardım da gidebildim.

Bu şekilde park eden var mı?mohamad Solahuddinyoutube
    Prank failed BMW 7 series
    https://www.youtube.com/watch?v=1Py2IEdp2xI
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.