< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ~Lion King~ -- 29 Eylül 2019; 15:0:22 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ~Lion King~ -- 29 Eylül 2019; 15:0:22 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Kaldırıma park edip buna itiraz mi edeceksin? Park yeri sıkıntısı varsa oturduğun yerden taşın veya ücretli park yeri bul. Kaldırıma park eden araca elbetteki ceza kesilecek.
|
Senelerdir ceza kesilmiyor olması trafik polislerinin vs iş yapmamasından kaynaklı olur. Mecburi park diye bişey yok mecburi olarak ancak bekleme yapabilirsin süre sınırı vardır. Yeterli otoparkı olan veya kalabalık olmayan muhitlerde oturmanızı tavsiye ederim. İşin kısası kaldırıma park edeceksen cezaya katlanacaksın veya ya otopark bulacaksın olmadı yeni ev bakacaksın...
|
evin önü olunca kaldırımı yolu da satın almış olmuyorsun, boşuna itirazla kendini yorma
iki defa aynı şekilde cezaya itiraz edersin |
bana yapmazlar çünkü ben asla kaldırıma park etmem :)
|
Şimdiye kadar ceza kesilmemiş olması kaldırma park etmenin doğru olduğu anlamına gelmez park yeri yoksada 2-3 Sokak alta park edeceksin yada şikayetini belediyeye aktaracaksın.İstediğin kadar şikayet et sonuç değişmez.
|
İstanbul şişli Fulya'da 1 haftada 2 kez aracımı çektiler park sorunu had safhada, bir otoparkla anlaştım ayda 250 TL, ev alırken otoparkı da düşünmek lazım
|
kaldırıma park etmiş bir de ceza yedim diye gelmiş konu açmış
kurallar hepimiz için. kaldırıma park'a ceza yazdıklarını bilmiyordum. süper olmuş. kaldırımın yayalar için olduğunu öğrenmişsinizdir umarım. bir zahmet yürüyün de park yeri bulun, ille de evinizin önüne araba koymayıverin. |
Polis çok iyi yapmış, yasak yere/dönemeçe/saçma sapan yerlere park anca burada olur zaten. Git japonya amerika'ya yap bakalım.
|
Ne öneririz sana ?
Mesela “medini bir insan” olarak kaldırıma park etmemekle başlayabilirsin. |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ~Lion King~ -- 29 Eylül 2019; 14:33:59 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E94B9CA23 -- 29 Eylül 2019; 15:56:15 > |
|
|
|