Şimdi Ara

Evimin önündeki araca 20 dk arayla ceza!!(nasıl itiraz edebilirim)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
63
Cevap
0
Favori
7.368
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evim cadde üzerinde ve inanılmaz park sıkıntısı yaşıyoruz. Normalde park yeri olmadığından herkes yer bulabildiğinde evinin önüne yada karşı kaldırıma park ediyoruz. Karşı kaldırıma senelerdir park ederiz asla ceza yazılmadı bugüne kadar ayriyetten geceleri o kaldırımda hınca hınc park edilmiş araçla doludur. Her neyse,

Bana evimin önündeki kaldırıma parktan ötürü 5 günde 5 kere 108 TL ceza yazılmış. Bazı günlerde 20 dk arayla 2 kere yazmışlar!!! Uyarı kağıdı yok bir şey yok. Resmen fırsattan istifade yapıştırmışlar cezayı ard arda!!

Arkadaşlar nereye başvurayım itiraz için? Ne önerirsiniz bana?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ~Lion King~ -- 29 Eylül 2019; 15:0:22 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Senelerdir ceza kesilmiyor olması trafik polislerinin vs iş yapmamasından kaynaklı olur. Mecburi park diye bişey yok mecburi olarak ancak bekleme yapabilirsin süre sınırı vardır. Yeterli otoparkı olan veya kalabalık olmayan muhitlerde oturmanızı tavsiye ederim. İşin kısası kaldırıma park edeceksen cezaya katlanacaksın veya ya otopark bulacaksın olmadı yeni ev bakacaksın...
    kaldırıma park etmiş bir de ceza yedim diye gelmiş konu açmış

kurallar hepimiz için. kaldırıma park'a ceza yazdıklarını bilmiyordum. süper olmuş. kaldırımın yayalar için olduğunu öğrenmişsinizdir umarım. bir zahmet yürüyün de park yeri bulun, ille de evinizin önüne araba koymayıverin.
  • Yukarı lütfen.

• Kaldırıma park edip buna itiraz mi edeceksin? Park yeri sıkıntısı varsa oturduğun yerden taşın veya ücretli park yeri bul. Kaldırıma park eden araca elbetteki ceza kesilecek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: darthskywalker

Kaldırıma park edip buna itiraz mi edeceksin? Park yeri sıkıntısı varsa oturduğun yerden taşın veya ücretli park yeri bul. Kaldırıma park eden araca elbetteki ceza kesilecek.
    Oturulan yeri bilmeden mabaddan sallamak ne kolay dimi? Kaldırıma park yüzünden cezayı geçtim 20 dk arayla aynı park yeri yüzünden 2 kere ceza yazmalarına bişey dememişsin.

Aynısını sana yapsınlar. Müstehak sana.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ~Lion King~ -- 29 Eylül 2019; 14:33:59 >
  • İstanbul şişli Fulya'da 1 haftada 2 kez aracımı çektiler park sorunu had safhada, bir otoparkla anlaştım ayda 250 TL, ev alırken otoparkı da düşünmek lazım
  • evin önü olunca kaldırımı yolu da satın almış olmuyorsun, boşuna itirazla kendini yorma
    iki defa aynı şekilde cezaya itiraz edersin
  • Cezaları ödüyorsun sonra sulh ceza hakimliğine gidip 2. cezalar için itiraz ediyorsun. Kısa süre farkı olunca hakim 2. cezayı iptal ediyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kaldırıma park etmişsin bide hala itiraz diyorsun. Çekmediklerine dua et iyi yapmışlar.

Evinin önü olması kaldırıma park edebileceğin anlamına gelmiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Melikşah_38

evin önü olunca kaldırımı yolu da satın almış olmuyorsun, boşuna itirazla kendini yorma
    iki defa aynı şekilde cezaya itiraz edersin
    O zaman devlet 300 metre arayla aylık abonelik yaptırabileceğimiz katlı park alanları yapacak. Yok öyle hem araç satıp hem de mecburi park ettiğimiz yerlerden ceza kitlemek.

Herkes site hayatı yaşamıyor. İşlek cadde de yaşayan ve muhtemelen çevresinde en yakın özel otoparkın 10 km olduğu yerler de var.

20 dk arayla ceza yazmak devletin milleti kucağa çekip fantezi yapmasıdır. Bunun açıklaması olamaz. Ceza yazıyorsan da ya ikaz kağıdı yapıştıracaksın yada ceza kağıdı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Storm Raider

Cezaları ödüyorsun sonra sulh ceza hakimliğine gidip 2. cezalar için itiraz ediyorsun. Kısa süre farkı olunca hakim 2. cezayı iptal ediyor.
    Sağolun hocam. Diğer cezaları da iptalini deneyeceğim.

Çünkü senelerdir ceza yazılmayan yerde son 1 haftadır 5 kere ceza yazmışlar.

• Senelerdir ceza kesilmiyor olması trafik polislerinin vs iş yapmamasından kaynaklı olur. Mecburi park diye bişey yok mecburi olarak ancak bekleme yapabilirsin süre sınırı vardır. Yeterli otoparkı olan veya kalabalık olmayan muhitlerde oturmanızı tavsiye ederim. İşin kısası kaldırıma park edeceksen cezaya katlanacaksın veya ya otopark bulacaksın olmadı yeni ev bakacaksın...

• quote:

Senelerdir ceza kesilmiyor olması trafik polislerinin vs iş yapmamasından kaynaklı olur. Mecburi park diye bişey yok mecburi olarak ancak bekleme yapabilirsin süre sınırı vardır. Yeterli otoparkı olan veya kalabalık olmayan muhitlerde oturmanızı tavsiye ederim. İşin kısası kaldırıma park edeceksen cezaya katlanacaksın veya ya otopark bulacaksın olmadı yeni ev bakacaksın...
    Bir ürün aldığında fişini istersin, kağıda dökümünü görmek istersin. Ceza kesildiğinde de ceza dökümü olur, ne kadar ceza ve ne sebepten ceza kesildiğini yazan kağıt olur ki sürücü bilgilensin bir daha yapmasın.

Cezayı ödemeyi düşünmüyorum, mahkemelik bir durum. Muhtemelen’de kışın ceza filan kesmeyecekler. Keyfe keder bi durum.

Ev öneriniz içinde teşekkürler. Park problemi yüzünden taşınabilecek gücüm olsaydı şahsi otoparklı bir yer alırdım kendime.

• Şöyle bir duyum aldım. Polisler yeteri kadar ceza kesmezse meslekleri tehlike altına girebiliyormuş

Arabada sıgara yasağı şimdi bu, devlet ceza kesilmesi için uğraşıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E94B9CA23 -- 29 Eylül 2019; 15:56:15 >
  • Şimdiye kadar ceza kesilmemiş olması kaldırma park etmenin doğru olduğu anlamına gelmez park yeri yoksada 2-3 Sokak alta park edeceksin yada şikayetini belediyeye aktaracaksın.İstediğin kadar şikayet et sonuç değişmez.
  • Cezayı ödemeniz indirimli olması için sizin yararınıza ama iptal edileceğinden eminseniz ödemesinizde olur. Benim bilgim eskisi gibi plaka yazıp ceza kesip geçmiyorlar. Fotoğrafta çekiliyor artık delil olduğu içinde hakimler iptal etmiyor. (Üst üste ceza yazılırsada 2. ceza iptal) Ama delil yoksa hepside iptal edilir sıkıntı yok.

• quote:

Cezayı ödemeniz indirimli olması için sizin yararınıza ama iptal edileceğinden eminseniz ödemesinizde olur. Benim bilgim eskisi gibi plaka yazıp ceza kesip geçmiyorlar. Fotoğrafta çekiliyor artık delil olduğu içinde hakimler iptal etmiyor. (Üst üste ceza yazılırsada 2. ceza iptal) Ama delil yoksa hepside iptal edilir sıkıntı yok.
    Ben dediğiniz şekilde bu olayı kovalayım hocam. Teşekkürler verdiğiniz bilgiler için

• ~Lion King~ kullanıcısına yanıt
    bana yapmazlar çünkü ben asla kaldırıma park etmem :)
  • Bu nasıl bir olay olmuş anlamayamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-218469438

Bu mesaj silindi.
    Hocam cumhurbaşkanın araba içinde sigara içme yasağından sonra bu olaylar her yerde baş göstermeye başladı.

Baktılar hazinedeki para çekiyor, milletin 3-5 lirasına göz dikiyorlar.

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.