Şimdi Ara

Evimin önündeki araca 20 dk arayla ceza!!(nasıl itiraz edebilirim) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
0
Favori
7.374
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Belediye kesmiştir kabahatler kanunagöre

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Polis çok iyi yapmış, yasak yere/dönemeçe/saçma sapan yerlere park anca burada olur zaten. Git japonya amerika'ya yap bakalım.
  • Evet aynen kota var yoksa ne uyacaz trafik kurallarına dimi. Adamlar kota için ceza yazıyor yoksa 200 ile giderim e5'te
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-CC005D310

Evet aynen kota var yoksa ne uyacaz trafik kurallarına dimi. Adamlar kota için ceza yazıyor yoksa 200 ile giderim e5'te
    Yorum atıcam diye yorum atınca böyle mal gibi bir cevap çıkıyo.

Olum dediğinin dediğimle alakası ne?
  • Valla dürüst olmak gerekirse kaldırımın ortasına çeken insanlara uyuz oluyorum. İnsanlar yolda kaldırım dibine çekiyor zaten girip çıkmak zor

kimi de tüm aracı kaldırıma çekiyor, hiç mi sizlerin anası babası kardeşi abisi vs geçmiyor oradan?

Bizim burada bi jazz vardı abi utanmaz insan yol varken koca kaldırımın yüzde yetmişini engelliyordu bu ne ya? Bu kadar da utanmaz olmayın abicim.

İlla ayna katlayıp silecek mi kaldıralım? Bir de görseler üstümüze yürürler hayırdır birader diye..
  • Otopark sorunu bir çok semtte var özellikle eski yapılaşmanın olduğu yerlerde bina yapılırken projelerde otopark zorunlu kılınmalı Misafirliğe gittim bazı yerlerde araçı park etmek için 10 dakika dolaşıyorum geçmiş olsun.
  • Gebze'deki Atatürk caddesi ( yeni çarşı ) 4 şeritli bir cadde.
    en sağ şeridi ve en sol şeridi belediye park mafyası kaptı, sonra 4 şeritli yolun en solu park olur mu deyip buraya parkı yasakladılar.
    ama insanlar buraya parka devam ettiler. (ücretsiz)
    şimdi yurdum devlet memuru işkembecideki mesaisinden arta kalan zamanlarda buradaki araçlara ''en az 100 araç park ediyor buraya'', canı sıkılınca, işgüzarlıktan ceza kesiyor, kaldırmaya çalışıyor.

dipnot: sadece bir anektoddu.
  • Boğaz’da Aşiyan’dan Baltalimanı’na kadar yürüyün ve fotoğraflayın. En az yüz araç fotoğraflarsınız kaldırımda. Bu kesime hiç kimse hiç bir şey yapamıyor. Elit zengin kesim always wins. Yoksa devletin gazabı standard paket.

Kısa aralıklarla olanın bir tanesini yetkili mahkemeye itirazla sildirebilirsiniz- yazmış zaten bir arkadaş.

• ~Lion King~ kullanıcısına yanıt
    Senelerdir ceza yazılmaması yaptığınız işin doğruluğunu göstermiyor. Evinizin orda park yeri olup olmaması kimseyi bağlamaz. Kaldırıma park yapamazsınız. Devlet size park yeri falanda yapmak zorunda değil. Nereden uydurduysanız bunları anlamadım. Otoparklı bir evde oturabilir, yürüme mesafesini göze alarak arabayı uygun bir yere çekebilirsiniz. Ama yasağı çiğneyip üstüne pişkin pişkin haklı olduğunu iddia etmek hoş olmamış.

Art arda yazılan cezalar iptal edilebiliyor lakin sizinkinin arasında 24 er saat varsa iptal işi sıkıntı olabilir. 20dk lık olan iptal edilir muhtemelen ama diğer cezalar için hakimin insafındasınız. Umarım tek cezayla yırtar, bir daha kaldırıma park etmezsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusuf24 -- 30 Eylül 2019; 10:29:3 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ~Lion King~

Sağolun hocam. Diğer cezaları da iptalini deneyeceğim.

Çünkü senelerdir ceza yazılmayan yerde son 1 haftadır 5 kere ceza yazmışlar.

Alıntıları Göster
    Umarım 5 yılın yazılmayan cezalarını da kitlerler mahkemede. 20 dk arayla yazılan ceza haksız olduğunu belirtmek isterim.

• kaldırıma park etmiş bir de ceza yedim diye gelmiş konu açmış

kurallar hepimiz için. kaldırıma park'a ceza yazdıklarını bilmiyordum. süper olmuş. kaldırımın yayalar için olduğunu öğrenmişsinizdir umarım. bir zahmet yürüyün de park yeri bulun, ille de evinizin önüne araba koymayıverin.
  • Ardı ardına yazılan cezalar için itiraz edebilirsiniz. Firsatciliktan başka birşey değil.

• geçmiş olsun arkadaşım. kimsede empati yok, herkes sana saydırmış. senin evinin otoparkının olmaması, sanki sadece senin suçun, devletin, belediyenin kabahati yok bu işte...cezası da sadece sana kesiliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Navi

geçmiş olsun arkadaşım. kimsede empati yok, herkes sana saydırmış. senin evinin otoparkının olmaması, sanki sadece senin suçun, devletin, belediyenin kabahati yok bu işte...cezası da sadece sana kesiliyor.
    Aynen öyle hocam. Ondan dolayı cevap bile vermeyip moralimi bozmuyorum. Adamın çözüm önerisi evini sat, siteden ev al. Muhtemelen hayat zorluğundan bir haber arkadaşımız kendisi. Bekara karı boşamak kolay diye boşuna dememiş atalarımız.

Tebliğ gelince adliyeye dilekçeyle başvuracağım 20 dk arayla yazılan cezanın iptali için. iptal olur diyorlar. Diğer cezalar içinde sulh mahkemesine başvuracağım, vicdanlı bir hakime denk gelirsem cezasız çıkabilirim olmadı tek bir ceza ile kurtarırım durumu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cemsinan

Boğaz’da Aşiyan’dan Baltalimanı’na kadar yürüyün ve fotoğraflayın. En az yüz araç fotoğraflarsınız kaldırımda. Bu kesime hiç kimse hiç bir şey yapamıyor. Elit zengin kesim always wins. Yoksa devletin gazabı standard paket.

Kısa aralıklarla olanın bir tanesini yetkili mahkemeye itirazla sildirebilirsiniz- yazmış zaten bir arkadaş.
    Aynen öyle hocam elinizi sağlık

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • saat kaça kadar ceza kesiliyor arkadaşlar bizimde evin önü karşı kaldırım hep kaldırımlar araba dolu saat kaça kadar ihbar edebiliyoruz, genelde akşam 7 gibi evde oluyorum o saate ihbar etsem ceza keserlermi ?
  • Aynı gün aynı yer için kesilen cezalara itiraz etmeniz sonuç getirir. Diğerlerine itiraz ederseniz, itirazınızın reddedildiği her dosya için karşı taraf olan idareye "karşı vekalet ücreti" ödemek durumunda kalırsınız. O yüzden onların üstüne soğuk bir su için

• Böyle konuları gördükçe halime şükrediyorum...evimin önünde 150 mt sokak var komple bana ait.. istediğim saatte gelip istediğim yere parkediyorum..

• Ne öneririz sana ?

Mesela “medini bir insan” olarak kaldırıma park etmemekle başlayabilirsin.

• Konu sahibi dua etsin aracını yerinde bulabilmiş. Kaldırıma park edilmiş aracı gördüğüm an çekici çağırırım. Ne olduğunu bile anlamaz park eden öküz. Bu davranışı kaldırıma park eden bir araç yüzünden yola çıkmak zorunda kalan bir bedensel engelli vatandaşa araba çarpmasından sonra edindim. Herkese tavsiye ederim. Siz hakkınızı aramazsanız bu konuyu açanlar gibi tepenize binerler. Kaldırımlar yayanındır. Bitti.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.