Şimdi Ara

Evimin önündeki araca 20 dk arayla ceza!!(nasıl itiraz edebilirim) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
63
Cevap
0
Favori
7.374
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tüm büyük şehirler 80 daireli fakat 10-20 araçlık otoparkı olan sitelerle doldu taştı.
    Millet koşa koşa gidip bunları alıyor sonra "otopark yok" diye ağlıyor. Sokağı da işgal ediyor.

Üç kuruş ucuza ev alacağım diye otoparksız ev alırsanız sonra hiç ağlamayacaksınız.
  • Otoparklı ev aldım da ne oldu binada 120 daire var otopark max 50 araba alır akşam eve erken gelen kapıyor geç gelirsen sokağın ortasında kalıyor araç devletle alakalı bi durum bu aslında ona imar izin verende her daireye en az 1 araçlık otopark olsa hiç bir sorun olmaz da nerdeee

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kaldırıma park etmeyin
    sizin gibiler yüzünden kaldırımda yürüyemiyorum
    çocukla, bebek arabasıyla yola inmek zorumda kalıyorum
    ve çok yaratıcı okkalı şekilde anıyorum park edeni
  • İyi olmuş.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Çok iyi yapmışlar. Yayalara ait yeri işgal edip bir de şikayet etmeyi düşünüyorsun.
    Şu rahatlık bir bende olamadı.
  • Kaldırıma park etmek tabi ki doğru değil. Park etmiyorum edenlere de iyi sövüyorum. Ayriyeten burada arkadaş için başka yere taşın demesi kolay olay size dokunmuyor tabi ki. Daha sakin yerde otur demesi de çok kolay. Adam belkide evi satın aldı kredi çekti ne yapsın satsın mı kiraya mı çıksın? Çözüm yolları aranması gerekirken çekme diyerek kolayı tercih etmek neden hepinize kolay geliyor. Bugün bu olay birisinin başına geldi yarın öbür gün senin başına da gelebilir. Büyük konuşmayın olmaz diye öyle bir olur ki. Kiralık otopark bulmak öyle kolay da değil. Her dairenin birden fazla aracı var katlı otopark olayı her yerde yok. Sizin orada var diye başka bir semtte olmayabilir. Burada kaldırımların düzensiz ve büyük olmasını tartışmanız gerekiyor. Adama park etme diyerek bir yere varamazsınız ego tatmini yapmayın.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hocam kaldirima dediginiz kaldirimin usutne mi gercekten yoksa kaldirimin yanina mi park ediyorsunuz?

Sonucta her durumda ayni hatadan iki kere ceza yazilmasi yanlis. Ayrica cezanin amaci hatanin yapilmasini onlemektir. Ceza yazdiginiz kisiye cezayi haber vermezseniz ceza amacindan sasar. Bu durumda da oyle olmustur size gunlerce ceza yazmislar ama haber vermemisler. Eger ilk seferde makbuzu arabanin camina biraksalardi bir daha parketmezdiniz ceza amacina ulasirdi.

Goruldugu gibi burada amac sorunu cozmek degil cezadan para kazanmak. 20 dk arayla olani iptal edebilirsiniz sanirim. Ki bence digerlerini de yukari da acikladigim sebeple iptal ettirmeye calisabilirsiniz ama once bir avukat gorusu almak gerekir deger mi degmez mi ugrasmaya.
  • Delilleri yoksa hepsi iptal olur delilleri varsa 2 cezanın 1i iptal olur siz yinede indirimliyken ödeyin delilleri cıkarsa yasal faizi ile ödersiniz ayrıca 10gün icerisinde tebliğ edilmeyen cezaların delilleri bile olsa iptal edilebiliyordu sanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Massive07 -- 1 Ekim 2019; 15:47:15 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kaldırıma Park edene o tutar az bile, yakın zamanda 5e katlarlar umarım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok iyi yapmışlar, beyoğlunda bende başladım foto çekiyorum iş yerimin önünde ki polislere veriyorum hepsini, adamlarla kanka olduk.
  • Konu sahibi arkadaş diyor ki 20 dakikada 2 kez ceza yazılmış millet hala saçma sapan yorumlar yazıyor anlamak cidden güç.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mar00N -- 1 Ekim 2019; 21:1:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ~Lion King~

Oturulan yeri bilmeden mabaddan sallamak ne kolay dimi? Kaldırıma park yüzünden cezayı geçtim 20 dk arayla aynı park yeri yüzünden 2 kere ceza yazmalarına bişey dememişsin.

Aynısını sana yapsınlar. Müstehak sana.

Alıntıları Göster
    20 dakika ara ile yazılan para cezasından bir tanesini mükerrer olduğu için iptal ettirebilirsiniz, diğerleri iptal olmaz. İptal ettirmek istiyorsanız adliyeye gidin, müracaatınızı yapın, makbuzları da ek yapın, dilekçe yazın, örnekleri var internette, iptal olur.

Diğer cezalar iptal olmaz, indirimli ödeyin zaman geçmediyse.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi geng -- 1 Ekim 2019; 22:59:31 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Mar00N

Konu sahibi arkadaş diyor ki 20 dakikada 2 kez ceza yazılmış millet hala saçma sapan yorumlar yazıyor anlamak cidden güç.
    Mantıklısını yazdım, sonra bu mesajı gördüm.
  • 20 dk arayla yazilan cezalar farkli kodlarda mi ona bak. eger kaldirima koyduysan hem kaldirima koyma cezasi hem de park cezasini birlikte yazabiliyorlar. oyleyse durum normal itiraz etmek anlamsiz olabilir.
  • ne sebeple olursa olsun kaldırıma park etme hakkınız yok ama çoğu yerde yapılıyor
    arkadaş zaten ülkede düzgün kaldırım yok ,birde kaldırımlara araba park eden mi ararsın ,masa atıp çay kahve içen mi dersin ,mağazaların sergileri mi dersin ,hatta bisiklet ve motor kullananlar dahi var

tabi birde ufacık kaldırım yapıp ,bir köşesine çöp kutusu ,bir tarafına elektrik direği ve ağacı da ekleyince kaldırım diye bir şey kalmıyor
    ondan sonra yayalarda yolu kullanınca bu defa yolda araç kullananlar kızıyor
  • Kaldırıma park etmeyin yapacak bişey yok

• bu kaçıncı seviye yüzsüzlük yav. empati denmiş kaldırıma park etmenin nesini empati yapacağız siz hiç yaya olmadınız mı, anneniz babanız yaşlanınca yolda yürüsün banane demeyi kabul etmiş oluyorsunuz.

bugüne kadar ceza kesilmemesi bir şey ifade etmez işlerini yeni yapmaya başlamışlar/devlete para lazım neyse ne ama yaptığınız davranış yasak. bir de öküzlük. ben kaldırma park etsem ben de öküz olurum. ayrıca polis neden uyarı bıraksın anlamadım

20 dk arayla kesilen cezayı öderken itiraz edeceğinizi söyleyin üstüne itiraz yolu var gibi bir şey yazıyorlar.

• Hiç kusura bakmayın ama iyi olmuş, cadde üzerinde yaşıyorsan git otopark ile anlaş. Kaldırıma park ediyorsunuz, yürümek için yer kalmıyor insanlara. Bunun çocuğu var, yaşlısı var, engellisi var, var oğlu var.
  • Küçük şehirde yasamanin avantajları Çanakkale den slmlar

• Çözüm: Park yeri olan bir binaya taşınmak.

Zaten arabası olan adamın da başka seçeneği yok. Her gün nereye park edeceğim derdiyle mi uğraşacaksın?
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.