Bildirim
1 Ay Kapının önünde yatacak araba nasıl bırakılmalıdır
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Hocam eğer hiç kimse yoksa, akü kutup başlarını çıkarıp gitmeniz yeterlidir. 1 Ay lastiklere zarar vermez zannedersem.
Ama eğer sadece marş edebilecek kadar da olsa bilen birisi varsa, o da haftada bir kere marş etse, 15 dakika çalıştırıp stop etse, aküyü sökmeye de gerek kalmayacaktır. -
en kötü güvendiğiniz birine bırakın anahtarı haftada bir kez marş etsin 2-3 dakika çalıştırsın birşey olmaz tekerleride 36psye çıkartıp bırakın -
ben araba kullanmayı babamlar seyahat ettiklerinde öğrenmiştim bilmem anlatabildim mi dikkat edin -
Arkadaşların söylediklerine ek olarak, mümkünse ağaç altı olmayan yerde, aynı zamanda günün büyük çoğunluğu gölge düşen yere bırakın. Eğer güvendiğiniz komşunuz vs varsa anahtarı mutlaka ona bırakın. Bu ülkede neyin ne zaman olacağı belli değil, mekanı tam olarak bilmiyorum fakat belediyenin işi düşer dikkatsizce aracı otoparka çekebilirler. Hem aracınıza yazık olur, hem maddi olarak sürprize neden olur. -
Evinizin önüne en sakin ve kullanılmayan rahatsız edilmeyecek top çarpmayacak bir yere park edin eğer varsa örtü falan geçirin araca komple lastik havaları falan hakkında bilgim yok ama lastikleri düz şekilde bırakın yani direksiyon düz olsun falan akü konusundada diğer forumdaşlarım gerekeni söylemişler.. :))
Eğer örtü yoksa koltuklara göğüse falan birşeylerle kapatın zarar görmesin :) -
bildiğin otopark varsa orayada bırakabilirsin. -
Tek yaşıyorsanız önce evinizde maddi değeri yüksek eşyaları, takıları güvendiniz birine bırakın, arabanın anahtarı ve ruhsatıyla beraber.
Ailenizle yaşayıp arabayla ilgilenecek kimse yoksa, çizilir, hırsız çalabilir vs. düşünüyorsanız.
2 durum içinde geçerli olarak, aracınızı bir alışveriş merkezinin kapalı otoparkına park etmenizi önerebilirim. Kimse neden bu araba 1 aydır burda demez. Hem hava hem de güvenlik için iyi olur.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
akünün kutup başlarını cıkartırsan iyi olur. ayrıca arabayı en güvenli noktaya bırak malüm hırsızlık cirit atıyor ortalıkta ve anahtarıda araba kullanmayı bilmeyen ama güvendiğin kişiye bırak bir sorun çıkarsa illaki birini bulup çektirir arabayı. -
vw bus vardı bende 2 hafta once geri verdi 6 ay boyunca hep aynı yerde durdu = ) lastikleri inmişti geldiginde şişirdim gönderdim... akü 6 ayda boşalmadı... lastiklerde yarıklar vardı ama genede lastikler hava tutuyordu... motorda 3 marşta aldı...
sıkıntı olmaz yani... -
bir ay da bir şey olmaz aksiyona gerek yok :) -
ile semte göre atraksiyon yapılıabilir. daha dün akşam yan binaya hırsız girmeye kalktı. 1 sene sokağımızda 10 dan fazla bizim apartmanımızda 3 ev soyuldu. adamlar iyice kontrol edip, boş evlere giriyorlar. -
quote:
Orijinalden alıntı: Be Original
ile semte göre atraksiyon yapılıabilir. daha dün akşam yan binaya hırsız girmeye kalktı. 1 sene sokağımızda 10 dan fazla bizim apartmanımızda 3 ev soyuldu. adamlar iyice kontrol edip, boş evlere giriyorlar.
ben mekanik olarak söylemiştim. senin dediğin gibi hırsızlar büyük bir etken bu yazın bende çok hırsız kovaladım elektrik direğinin altına çekmek belki bir çözüm olur. -
garajın varsa garajına yoksa güvenlik bulunan kapalı bir garaja duvar dibine 0 aynalar kapalı olsun güvenlikçiye de söyleyiver seyahate gidiyorum diye -
Lada samara vardı bende 2 ay kadar bırakmıştım kapının önünde akü kutup başlarını sökerek . bir sorun olmadı dönünce -
1 ayda bişey olmaz ya.. Alarmınız falan çok akü bitiren cinsten değilse direkt bırakın dursun..
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Hiç bir şey olmaz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Güneşe dikkat edin gölgede yatmazsa boya zarar görebilir üstüne branda çekin ama brandalar bazen boyaya yapışabiliyor kaliteli branda alın.. -
aga, senin araba bıraktığın yerde durmuyor -
quote:
Orijinalden alıntı: niirvana
quote:
Orijinalden alıntı: Be Original
ile semte göre atraksiyon yapılıabilir. daha dün akşam yan binaya hırsız girmeye kalktı. 1 sene sokağımızda 10 dan fazla bizim apartmanımızda 3 ev soyuldu. adamlar iyice kontrol edip, boş evlere giriyorlar.
ben mekanik olarak söylemiştim. senin dediğin gibi hırsızlar büyük bir etken bu yazın bende çok hırsız kovaladım elektrik direğinin altına çekmek belki bir çözüm olur.
Ondan bahsetmiyor hocam. Araba yatıyor, ev sahibi seyahatte. Ev yayla gibi boş. :)
Benzer içerikler
- yeni alınan araba için kan akıtmak diyanet
- arabadan bant izi nasıl çıkar
- evimin önüne araba park ediyor nereye şikayet edilir
- e sınıfı ehliyet hangi motorları kullanır
- 06 bg 0912
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X