Şimdi Ara

Araç kapısını yandaki araca çarparak açmak (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
32
Cevap
0
Favori
4.886
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Potansiyel teyzeler var arkada oturan. Onlardan tırsıyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben çarpmasın diye araya elimi koyuyorum acıyorum, elim kalıyor arada, ama çarpmiyorum.

Bu biraz dikkat değil saygısızlıktan kaynaklanıyor. İnşallah denk gelmem birine.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bunlar yuzunden arabanın camurluklar da dahıl olmak uzere butun kapılarında nokta nokta gocuk var. surucu kapısında noktayı gectım 4 cm uzunlugunda cızgı halınde gocuk var nasıl becerdıyse artık. oyle cok umursamasam da ınsanların bu bencıllıklerı benı delı edıyor. hadı cocuk olur bılmeden ıstemeden vurur bunu anlarım ama ozellıkle arabayı kullanan kısı kapısını carpınca botları gıyıp tekmeyı koyasım gelıyo kapının ortasına
  • real_madrid_ kullanıcısına yanıt
    Hocam bu sistem çizik önlemek için bizde artık çizik olunca şükür ediyoruz göçük engelleyen yokmu ?

• bu sistemi istiyoruz
  • Bugün arabayı silerken en az 10 tane çizik,ufak göçük ve boya dökülmesi gördüm.Ayı nasıl bi güçle kapısını açmışsa göçüğü geçtim kazıyıp boyayı koparmış,alttaki sac görünüyor.Bizde kendi kapımızın kenarına elimizi koyuyoruz açarken milletin arabasına değmesin kapımız diye

Birde komşumuz var lada vega marka aracı var,her gece içip içip geliyor 3 arabalık yere çapraz giriyor.Yöneticide pısırık ses etmiyor ikisinide az kaldı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mendieta58 -- 20 Kasım 2016; 22:40:12 >
  • Komşumun eski arabası vardı ve ben ondan uzağa çeksemde bu konuya dikkat etmezdi şu anda yeni araç aldı ve tüm araçlardan 5 metre ileriye çekiyor empati cahillere yaramıyor

• Öküz insan dolu hocam.

• en sonunda yapacağım iş. sağlam bi sivri çelik bıçak alıp o şekilde davrananın kapıya saplayacagım

hele o kadar geniş yer varken dap dar park edeıp carpa carpa ınenlere uyuzum
  • şirket arabaları arttıkca daha cok yasanacak durum

• Ne yaparsan yap biri gelip çarpıyor, bu ülkede normal bir şekilde yaşamak için çok sağlam sinirlere sahip olmanız lazım. Kural takıntısı olan durmasın, kaçsın buradan. Ne komşu ne iş arkadaşı ne de akraba... Herkesle ilişkileri minimum seviyede tutacaksın, başka türlü başın her türlü sıkıntıya giriyor. Kimseye de yüz vermemek lazım, ne yaparsa karşılığını vereceksin.

• alperlp A kullanıcısına yanıt

Forum ahalisi sana hooorrrtttt yapar şimdi  

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.