Tam benzinlikçiden çıktım, benden az önce çıkan doblo araç önümdeydi. Bölünmüş, işlek bir yoldayım. Bir tünele girdim. Görüş alanımda sadece doblo var. Yol kaymak gibi, 1 tane bile taş yok yerde. Bir anda çat diye ses geldi. Ön camda 1 TL genişliğinde çatlak. Çatlağın altındaki yarım daireye 1 TL yi koyduğumda tam oturuyor. O yolda taş gelmesi imkansız diye düşünüyorum. Öndeki aracın şoförü, benzinlik çıkışı 1 TL madeni parayı camdan atmış olmalı. Orada kamera olduğuna eminim.Eğer böyle bir şey yapmışsa ben bu adamın ceza almasını istiyorum. Camın parası umrumda değil. Şikayet etsem yardımcı olunur mu? Sırf şüphe temelli bu şikayet için uğraşır mı sayın kolluk kuvvetlerimiz? |
Öndeki Araç Sebebiyle Aracımın Ön Camı Çatladı
-
-
Yok artık fantazi olmuş biraz bu olay, geçmiş olsun -
Geçmiş olsun, Aracınızda kasko varsa ücretsiz cam değişim hakkını kullanın çok kanıtlanabilecek bir durum değil, şikayetçi bile olsan adam taş gelmiştir yoldan der geçer.
Otobanda önümdeki kamyondan seken taş ön camımı çatlattı, ilyas salman sarı mercedes hakiyesi gibi olucaktı adamı durdurmak, kaskodan ücretsiz orjinalle değiştirdim yetkili serviste.
-
Benzetmeler süper
Daha önce 3 kere camım taş sebebiyle kırıldı. Onların hiçbirine kafayı takmadım. Usulca değiştirttim. Artık uzmanı sayılırım :) bu taş değil gibi geldi biraz sinir bozdu cidden.
Neyse vazgeçtim. Kolluk kuvvetlerini devreye sokmuyorum -
aklıma şu baklavacılar geldi arabadan inip cam yumruklayan, sahi noldu onlara?
-
benim de aracım daha 3 haftalıkken ön camına öndeki araba yüzünden taş geldi otobanda 170le giderken, ufak bir iz bıraktı tam da gözümün önüne gelen kısma. araç şuan 2.5 aylık. sanki eski bir arabaya biniyormuşum gibi hissettiriyor o iz araç yeni olmasına rağmen.
yeni aracı kurcalatmak istemiyorum. bazen cama ufak kum ve taşlar geliyor ara ara. cam zaten çatlak değiştiririm kaskodan ilerde diyorum. en azından kafam rahat.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Meticulous -- 11 Aralık 2022; 22:31:46 > -
Geçen gördüğüm en güzel en pürüzsüz asfaltta önümde kamyon vardı aramızda mesafe de vardı ama çat diye bi ses geldi önde 1 TL boyutunda çatlak oluştu yıldız gibi. Muhtemelen önceden tekerin arasına sıkışan bi taş fırladı geldi kamyondan. Ne yapalım yani adamın yakasına mı yapışayım bu naısl olur diye. Tekere takılan taşı da takip edemeyiz ya
-
eğer 1 lira büyüklüğünde bir çatlak ise fazla büyümeden ve vakit kaybetmeden bir carglass şubesine gidin, o şekilde olan çatlakları tamir ediyorlar hocam. sonrasında elemanın peşine düşersiniz, karşı tarafla bi şekilde anlasirsaniz cam tamir faturasını karşılamasını istersiniz. -
Hocam tekerin arasına sıkışacak taş o kadar küçük olmaz. Muhtemelen yolda vardı, e adam da her taş parçasını kollayacak değil ya. Sağlık olsun deyip geçmek lazım.
-
Yok hocam kamyon lastiğine sıkışır. Nohut kadar bişeydi yani. Öyle ya da böyle olabiliyor işte böyle şeyler bu kadarı nasip. Bizden de başka araca olabilir
-
Hocam bu tamir kalıcı oluyor mu, siz yaptırdınız mı? Bir süre sonra eski haline döndüğünü iddia edenler vardı diye hatırlıyorum. -
quote:
Orijinalden alıntı: BPG2004
Hocam bu tamir kalıcı oluyor mu, siz yaptırdınız mı? Bir süre sonra eski haline döndüğünü iddia edenler vardı diye hatırlıyorum.Çatlak tamiri işe yararmı bilmem ama cama gelen taş için içe doğru delik şeklinde bir sıkıntı varsa yaptıkları dolgu hiçbir işe yaramıyor ve zamanla düşüyor, ben arkadaşın tavsiye ettiği carglass isimli firmada yaptırdım 3-4 ay sonra dolgu yerinden çıktı, firmada yaptığı işi kabul etmedi bir sürü mazarete uydurdu yani tamir işi yalan...
-
Hiçbir şey yapamazsınız. Aracın fırlattığı taşı kim kontrol edebilir ki?Benim de bir sürü öndeki araçtan gelen taş yüzünden camım çatladı.1 tl olacağını da zannetmiyorum.Taş değdiği yerin etrafına doğru dalga dalga büyür. -
Oluyor öyle şeyler. Ben 3 kere taş yüzünden cam değiştirdim. -
10 yıl kadar önce karşı şeritteki kamyon tekerinden ceviz büyüklüğünde bir taş geldi, belki de daha büyüktü. Kamyonun tekerinin üst kısmından bana doğru mermi gibi gelişini gördüm. Camın sol alt köşesini 10 cm çapında bir daire şeklinde tuz buz etti ama cam delinmedi. Bir süre o şekilde kullandık başka bir yöne doğru çatlak yürümedi. Büyük ihtimalle sizde de lastik dişlerinin arasına sıkışan taşı fırlatmıştır araç. Hattan geçen sekizsilindir kanalında kaymak gibi yolda cama çıt diye taş geliyor. Dişlerin arasında sinsice bekliyorlar anlayacağın. Araçları arkasına pek yanaşmamak lazım. Para atılma ihtimali çok düşük bence. Geçmiş olsun.
-
Çok iyi ya
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Yok artık fantazi olmuş biraz bu olay, geçmiş olsun
|
Geçmiş olsun, Aracınızda kasko varsa ücretsiz cam değişim hakkını kullanın çok kanıtlanabilecek bir durum değil, şikayetçi bile olsan adam taş gelmiştir yoldan der geçer. Otobanda önümdeki kamyondan seken taş ön camımı çatlattı, ilyas salman sarı mercedes hakiyesi gibi olucaktı adamı durdurmak, kaskodan ücretsiz orjinalle değiştirdim yetkili serviste. |
Benzer içerikler
- değişenli araba alınır mı
- hak mahrumiyeti olan araç satılır mı
- honda civic 1.5 182 hp kullanıcı yorumları
- adblue kaç km gider
- altın bozdurup araba almak mantıklı mı 2024
- dacia jogger otomatik vites
- seat arona fiyat listesi
- volkswagen fiyat listesi 2024
- byd manisa iş başvurusu
- jaecoo nasıl okunur
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X