Şimdi Ara

Park Halindeki Aracımıza Çarptılar/Sürttüler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
869
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Konu başlığında da belirttiğim gibi aracımıza sağ taraftan arka çamrluğa doğru sürtmüşler. Baya bir çizik var. Allah'tan görgü tanıkları var da aracın plakasını almışlar ve bize ilettiler. Yaşadığımız muhitte park inşaatı içn harfiyat taşıyan kamyonlardan biri yapmış. Adamı hemen bulduk amirinin numarasını aldık ve aradık. Yarın geleceğiz o zaman halledelim dedi.

Şu anda yapmamız gereken bir işlem var mı? Bu durum nasıl sonuçlanır. Araçta hiçbir hasar yoktu değer kaybı yaşar mıyız bilemiyorum. Polise haber vermek icap eder miydi? Böyle evhamlı gibi oldum ama durumu ilk kez yaşadığımız için hata yapmak istemiyoruz. Bilgilendirme yaparsanız minnet duyarım. Teşekkürler.

• Adi şerefsiz kamyoncular
  • Kesinlikle kendi ustamız var aramızda halledelim laflarına inanmayın çünkü ya ileride safa yatacaklar yada beş para etmez bi yere götürecekler.Hemen tutanak tutun gerekirse görgü tanıkları var çarpıp kaçtığına dair polise gitmedigimize dua edin diye gözlerini korkutun.Tutanağı alın adamlarla işiniz biter zaten

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hsn_33

Kesinlikle kendi ustamız var aramızda halledelim laflarına inanmayın çünkü ya ileride safa yatacaklar yada beş para etmez bi yere götürecekler.Hemen tutanak tutun gerekirse görgü tanıkları var çarpıp kaçtığına dair polise gitmedigimize dua edin diye gözlerini korkutun.Tutanağı alın adamlarla işiniz biter zaten

Anladım hocam. Yüksek ihtimal dediğiniz şekilde yapacaklar. Bizim yapmamız gereken polisi aramak mı peki? Ya da kaza tespit tutanağını kendimiz tutup öyle mi polisi arayalım.
  • Polis yaralanmalı olmadığı sürece kazalara gelmiyor zaten tutanağı kendi aranızda tutup ehliyet,ruhsat,trafik sigortası fotokopisini alın ama vermemek için çok direneceklerdir haberiniz olsun çünkü bu kazayla bile adamın trafik sigortası belkide 2000-3000 arası yükselecek

• quote:

Orijinalden alıntı: hsn_33

Polis yaralanmalı olmadığı sürece kazalara gelmiyor zaten tutanağı kendi aranızda tutup ehliyet,ruhsat,trafik sigortası fotokopisini alın ama vermemek için çok direneceklerdir haberiniz olsun çünkü bu kazayla bile adamın trafik sigortası belkide 2000-3000 arası yükselecek

Anladım hocam. Peki dediğiniz evrakları vermemekte direnirlerse ve sonuç olarak vermezlerse ne yapayım. O durumda elim kolum bağlı bekleyecek miyim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • o zaman karakola gidip bu şahıs aracıma çarpıp kaçtı diyebilirsiniz ama oda cok cetin ve zorlu bir süreç maalesef suçlunun korunduğu bir ülkede yaşıyoruz

• Dikkat et de karakola başvurunca seni suçlu bulmasınlar burası Türkiye

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.