Merhabalar, park halindeki aracımın tamponuna sürtüp kaçmışlar. tamponun sağ tarafı boyayla beraber yüzülmüş. bu başıma üçüncü gelişi. artık üzülmüyorum bile. aracın sağı solu hep başkalarının verdiği hasarlarla dolu. kaskodan yaptırmak mantıklı mı. arabamı yeni bir araç bulursam satmak istiyorum. sizin tavsiyeniz nedir. |
park halinde aracıma sürtüp kaçmışlar.
-
-
Aracınız neydi ? Merak ettim
-
kia picanto 2020 model
-
Kaskoya gerek yok. İyi bir kaportacihya goturun tamponun yuzde 25 ine lokal boya atsin. -
geçmiş olsun hocam arabayı imkan olsa balkona çıkaracağım ben de :)
-
son benzin zamlarindan sonra arabaya binmez oldum, ama bu sefer başka takıntı çıktı. her dışarı çıktığımda arabayı kontrol eder oldum, biri sürttü mü diye. lanet olsun. -
Son dizel zamlarından sonra arabayı 24 saat polis korumalı kapalı otoparka terkettim, kafam rahat... -
nerede hocam polis korumalı otopark bende oraya bırakayım
-
kes kurtul, şey pardon sat kurtul işte... 2023 haziranından sonra yeni iktidarın getireceği bayram havası nedeniyle yakıt fiyatları düşer ama o zamana kadar kim öle kim kala dersen, elden çıkarıp kafayı rahatlatman daha iyi
-
hiç üzülme, aksine daha çok sevin. Çünkü ahırette bunların getireceği sevapları gördüğünde, keşke her gelip geçen arabamı çizseydi de daha çok sevap kazansaydım dersin. Her başa gelen benzer durumlarda bu şekilde düşünmen, strese girmeni engeller ve içini rahatlatır
-
Yıllar önce ilk defa başıma geldiğinde çok garip hissetmiştim. O zaman bir tane aracımız vardı. Daha sonra işler değişti onlu rakamlara çıktık ve devamı geldi. Sürtme artık benim için bir kriter değil. Kaza konusunda sayısız tecrübe yaşadıktan sonra birisi uyarmasa artık gözüm bile takılmıyor sürtme, çizme, çatlak vb detaylara...
Komşumuzda 2012 yılından beri çok nadiren kullandığı bir tane Chevrolet Lacetti arabası vardı. Öyle bir konuma park ediyor ki karşıdan gelen uzun araçların ya önü ya da arkası Lacetti'nin bir yerlerine değiyor. Fiat Egea Cross çıkana kadar yıllar içinde aracın yeri değişmediği için sayısız yeri sürtüldü. Lokal boya artık kurtarmaz oldu. Lacetti'yi komple boyatıp Fiat'a verdi yerine sıfır Egea Cross aldı. Aracın yol kenarındaki park yerini değiştirmediği için geçen gün yine denk geldi konuştuk. Egea'yı da sürtmüşler, yapan belli değil. Uzun araç sürücüleri bazen sürttüğünü bile anlamıyor. Çözüm: Aracını yol ağınıza koymayacak ama yapmıyor. Hala aynı konumda...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RoyWalsh -- 24 Mayıs 2022; 21:48:58 >
-
bende bu tür durumlar için evin önünde park ettiğim yere kamera koymuştum. ama işte başka park ettiğim yerde sürtmüşler. Sakınan göze çöp batar misali.
-
Adaket Sarayı' nda,
Plaka tanıma sistemine tanımlı olmayan araçları almıyorlar....
-
hasarın resmi varmı?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X