Şimdi Ara

Park Halindeki Arabayı Çizmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.377
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Kız arkadaşım yeni ehliyet aldı. Birkaç defa benimle birlikte trafiğe çıktı ve bugün sabah tek başına çıkmak istedi. Kendini denemek için, hem de bayram olduğu için yollar boş ve bende izin verdim.

Sıkışık bir caddeden geçerken karşıdan da araba gelmiş. Sevgilim iyice sağa yanaşmış yol vermek için ve bu sırada sağda park halinde olan arabayı iyice çizmiş. O araçta çizik var mı bilmiyoruz ama seslerden anladığı üzere iyi çizmiş İlk önce durmuş ama yolun kenarında arabasında bulunan başka bir adamın olayı büyük bir şokla izlediğini görünce sevgilim paniklemiş ve kaçmış.

Aradan 2 saat geçti bana yeni itiraf etti ve gittik birlikte lakin araç yoktu, adam gitmiş.
    Ben bizim arabadaki çiziğin %80'ini elimle sile sile geçirdim ama bazı yerlere diğer arabanın rengi geçmiş, onlar gitmedi. (bi 5-6 cm çizik var)

Şimdi sorum şu arkadaşlar; ne yapmam lazım. Adamı bulsam zararı karşılayacaktım ama öyle bir imkan yok. Olaylara şahit olan arkadaş plakamızı aldıysa neler olabilir? Yani ne gibi işlemler uygulanır bize yardımcı olursunuz sevinirim zira ben de panik oldum. Oysa ki adamı bulsak ne güzel rahatlayacaktım.

• Olayın olduğu yerde işyeri vs varsa soruşturun yoksa hangi bina önünde olduysa apartman görevlisine veya yöneticiye sorun aracın rengi marka modeli aklınızdaysa.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O bolgedeki varsa kamera veya oturanlara görüş bence usta. Illaki tanıdık birileri vardır.

• Deneyeceğim ama adamı bulmam şunun için zor dedim: büyük bir alışveriş merkezinin tam arkası. Yani pek yakınında ev yok o bölgenin. Muhtemelen alışveriş yapan bir adamdı. Kamerayı deneyeceğim ama bulmam zor gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spiansoc -- 6 Temmuz 2016; 17:46:10 >
  • Çevreden gören, bilen, duyan kişi veya esnaf varsa onlara bir sorun. Olmadı güvenlik kameralarından soruşturmun, geçmiş olsun şimdiden.

• Şikayetçi olursa plakadan size tebligat gelebilir, sizde karşılıyıcağınız için bir sorun olmaz gidip anlaşırsınız.

• Anladım, yardımcı olmaya çalışan herkese teşekkür ederim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.