Şimdi Ara

Ds serisi kötü mü?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
39
Cevap
0
Favori
17.602
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ds 7 güzel evet ama diğer ds serilerine baktığımızda bu forumda kimse önermiyor yada hiç sözü geçmiyor acaba neden böyle ? Kötü araç mı? Yoksa kimsenin tercih etmediği bir araç olduğu içinmi kimse fikir sahibi değil?
    Ds serisi kötü mü?

• Citroen kesinlikle kötü araba değil en azından 2011 den beri üretilen modelleri kalitesiz değil. 3 yıl c4 hdi kullanmış biri olarak yazıyorum.

Ds4 modelini ve ds4 crossback modelini defalarca incelememe rağmen arka cam açılmama mevzusu beni vazgeçirdi maalesef. Ama tutulmama nedeni arka cam olayı değil corolla civic golf gibi bilinmediği sebebiyledir. Sorsanız çoğu kişi ds4 ün arka camlarının açılmadığını dahi bilmez.
    Ds7 crossback kullanıcısi olarak tavsiyem şudur, bu aracı standart araçlara bakarak (PSA grubu diğer modeller, vw C ve D segment araçları vs) kıyaslama yaparsanız "pahalı bu" deyip geçersiniz ve büyük hata edeesiniz..

Bu fiyata bu özellikleri barındıran ve içine oturduğunuz anda ve sürüşte Premium hissini sonuna kadar veren bir başka marka model yok. Bmw7 ve Mercedes S class ta olan akıllı süspansiyon bile bu araçta var..

Ds3 crossback e gelirsek, bu aracı da test ettim az olmayan bir süre ve kesinlikle çok başarılı. Rakipleri mini Cooper ve Q2 olsa da bu iki araçtan da bence daha güzel ve donanımı daha fazla..
    Motor ve sanzimanlar zaten ödüllü tasarımlar tartışmaya gerek yok.
    Ds7, başarı hikayesi olan 3008 platformunda ve ortak parçaları da fazla..

3008 ile ciddi başarı ve ivme yakalayan PSA grubu, DS markasıyla Ds7 ve Ds3 crossback araçlarıyla kendini farklı yerde konumluyor.

Bu iki aracı incelerken Citroën ve eski ds leri unutun.

Yeni bir markaymis gibi sıfırdan inceleyin
    Hak vereceksiniz

Not: ayni sitede yan yana iki ds7 gelebikiyrsa bence fena değil satış olarak :)

evet hocam öncelikle merhaba tekrar.

kayınbirader sıfır ds4 almıştı. 4 sene içerisinde de yaklaşık 140.000 km yaptıktan sonra sattık. Bende gerek şehir içi gerek şehirlerarası olmak üzere toplamda bi 30.000 km yol yapmışızdır.

kısaca belirtmek istersem eksi yanları artı yanları daha fazladır.detaylandıracak olursam.

Eksi Yanları:

Aracın arka camının açılmaması nedeniyle çok fazla klostrofobik ve belli bir zaman sonra arkada oturan insanlar sıkılmaya başlıyor. Ancak Mercedes CLA kadar arkası dar değil.

Yedek parçaları çok pahalı. Densizin biri evin önünde stopları kırmıştı tornavida ile. Birader kaskoyu bozdurmak istemedi kendisi yaptırdı. Verdiği ücreti söylemedi ancak canının yandığını söylemişti.

Araçta çok fazla elektronik aksesuar olması nedeniyle ve fransız oluşundan dolayı zamanla problem çıkabiliyor. Bizim araçta kronik olarak belli zamanlarda Sağ farı sönüyordu. İnip vurunca kendine geliyordu.

Araç otomatik vitesti yarı otomatik. Eğer o vitese alışkın olmayan birisi sürerse yolculuk gerçekten sancılı geçeçektir. İlk 3 vites çok sarsarak geçiyor. Ancak öğrenildikten sonra minimale indirilebiliyor.

Ds4 lerin lastikleri genelde dizayndan dolayı ince yanaklı oluyor jantları da büyük olduğu için çukurlarda geçişte böbrek taşı düşürülebilir.

Biz aracı 8 ayda sattık. 50-55 bin arasında bir rakama satabilmiştik. 2016 sonu 2017 başıydı. Tabi bunda bizim çok fazla kilometre yapmış olmamızında büyük bir nedeni var.

Gelelim artı yönlerine.

Araç dizayn olarak farklı ve piyasada çok fazla olmadığı için meraklı gözler çok fazla . (rengi sedefli beyazdı)

Araç inanılmaz az yakıyor. Şehir içi (istanbul) şehirlerarası ortalama yakıt yalan söylemiyim 4,7-4,8 litreydi.

Donanım olarak inanılmazdı. Araçta 220 V priz. var koltuklar masajlı ve ısıtmalı o zamanın standartlarına göre start-stop ve ses sistemi gerçekten çok başarılıydı.

şu an için aklıma gelenler bunlar. Beklettiğim için özür dilerim.
    Açılmasa ne oluyor? Sanırsın sürekli arka camı açıp kapatıyoruz?

Coupe araçlara ön kapıdan büzülerek giriyorsun, buna da kapı koymuşlar rahatça girilir. Zaten arka kapı normale göre küçük/dar, dikkatli bakın.

100-120TL ye uyduruk araba alınacağına DS4 Crossback tam alınacak araç.
    Yapay Zekanın Yanıtı

DS Otomobiller: Kapsamlı Bir İnceleme

DS Automobiles Yorumları:

DS Automobiles, 2014 yılında Citroën'den ayrılarak kurulan lüks bir Fransız otomobil markasıdır. DS modelleri, benzersiz tasarımları, konforlu iç mekanları ve gelişmiş teknolojileriyle tanınır.

DS Otomobil Yorumları:

DS otomobilleriyle ilgili kullanıcı yorumları genellikle olumludur. Kullanıcılar genellikle araçların şık dış görünümünden, lüks iç mekanlarından ve akıcı sürüşlerinden bahseder. Bazı kullanıcılar, araçların yüksek yakıt tüketimine ve potansiyel güvenilirlik sorunlarına dikkat çekerken, diğerleri bakım maliyetlerini yüksek bulabilir.

DS Araba Yorumları:

DS arabalarının yorumları, kullanıcıların deneyimlerine ve beklentilerine bağlı olarak değişir. Bazı kullanıcılar araçların benzersiz stilini ve sürüş keyfini takdir ederken, diğerleri yüksek fiyat etiketinden ve sınırlı bayi ağından dolayı hayal kırıklığına uğrayabilir.

DS Nasıl Bir Araba:

DS otomobiller, lüks ve konforla şıklığı birleştiren premium araçlardır. Geniş iç mekanları, yüksek kaliteli malzemeleri ve gelişmiş sürüş destek sistemleriyle bilinirler. Ancak, yüksek yakıt tüketimi ve pahalı bakım maliyetleri bazı kullanıcılar için bir dezavantaj olabilir.

DS Alınır Mı:

Bir DS otomobil almayı düşünüyorsanız, yaşam tarzınızı, bütçenizi ve beklentilerinizi dikkatlice değerlendirmek önemlidir. Şık bir tasarım, konforlu bir iç mekan ve ileri teknoloji arıyorsanız, bir DS otomobil sizin için iyi bir seçenek olabilir. Ancak, yakıt verimliliği, güvenilirlik veya uygun fiyatlı bakım sizin için öncelikliyse, başka seçenekleri araştırmayı düşünebilirsiniz.

DS Nasıl Araba:

DS otomobiller, benzersiz tasarımları ve lüks özellikleriyle öne çıkan premium araçlardır. Rahat iç mekanları, güçlü performansları ve gelişmiş güvenlik özellikleri sunarlar. Ancak, yüksek yakıt tüketimi ve pahalı bakım maliyetleri bazı kullanıcılar için bir endişe kaynağı olabilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Bence tasarımı mükemmel nadir arabalardan ama citröen grubundan ayrılıp satışı tek bir galeride olduğu için pek alan yok
  • 4 kapılı bir araç alacaksam arka camları da açılacak
  • Malesef pek satılmıyor, fiyatıda çok yüksek.
    DS3 zaten B segmentinde adı bile duyulmadı, DS4'ün arka camı açılmıyor diye kimse tercih etmiyor, DS5 ise çok pahalı.
    DS7 Crossback ise zaten ölüm pahası.
  • Ds 7 rüya gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gunpower-storm

Malesef pek satılmıyor, fiyatıda çok yüksek.
    DS3 zaten B segmentinde adı bile duyulmadı, DS4'ün arka camı açılmıyor diye kimse tercih etmiyor, DS5 ise çok pahalı.
    DS7 Crossback ise zaten ölüm pahası.
    DS3 çok güzel bir araba aslında ama eleme sebebim Mito gibi onun da asi bir tasarımı olmamasıydı. Mito, DS3, Guiletta TCT falan bakıyordum
  • Bir ara ilgilendiğim bir araçtı DS4. Arka camlarının açılmadığını öğrenince vazgeçmiştim. Bunu hangi mantıkla yapmışlar anlayamadım. Dört kapılı mükemmel tasarımlı bir araç yapıyorsun ama camı açılmaz hale getiriyorsun. Resmen defolu ürün bu yahu.

Biradere DS5 almıştık sıfır km. Araç defalarca servise gitti. Sürekli arıza yaptı. Zor bela sattı da kurtuldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sorrento -- 23 Temmuz 2019; 23:49:21 >
  • TheCaliph_ kullanıcısına yanıt
    Bende DS4'ü merak etmiştim ama arka camının açılmadığını öğrendiğim anda araba arama listemden çıkartmıştım.
  • Arka camlar açılmıyor diye satılmadı.Fakat çok konforlu kaliteli bir araba.Aynı konforda cam mevzusu olmasın isterseniz Citroen C4 olabilir.Neredeyse aynı sayılır
  • Uzun seneler kullanmayi dusunmuyorsaniz alin . Ancak citroen malesef uzun seneler kullanilacak arac degildir . Sorunlariyla basa cikamazsiniz .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gunpower-storm

Bende DS4'ü merak etmiştim ama arka camının açılmadığını öğrendiğim anda araba arama listemden çıkartmıştım.
    Su anki aracimin da arka camlar acilmiyor ama tek kapi. Gerci DS4 de alabilirmisim ama onda kesin niye sorusu 40 kere sorulur
  • TheCaliph_ kullanıcısına yanıt
    40 az kalır, gittiğin mekânda aynı paraya şu vardılar ile beraber 100'ü bulur
  • Citroen kesinlikle kötü araba değil en azından 2011 den beri üretilen modelleri kalitesiz değil. 3 yıl c4 hdi kullanmış biri olarak yazıyorum.

Ds4 modelini ve ds4 crossback modelini defalarca incelememe rağmen arka cam açılmama mevzusu beni vazgeçirdi maalesef. Ama tutulmama nedeni arka cam olayı değil corolla civic golf gibi bilinmediği sebebiyledir. Sorsanız çoğu kişi ds4 ün arka camlarının açılmadığını dahi bilmez.
  • Kötü olduu için değil, sıradışı oldukları için satılmıyorlar. DS3 B segmentinde, 4 kapılı versiyonu yok, direkt rakibi A1'in 4 kapılı versiyonu da var, ayrıca iç mekan ciddi kalitesiz ve buralardan kaybediyor. DS4 iç mekan olarak C4'ten çok ayrışamadı, farklı hissettirmiyor ve en önemlisi arka cam mevzusu. DS5 güzel araba, D segment içinde tasarım olarak bence rakipsiz ama hem çok pahalı hem de parça/kasko fiyatları insanları korkutuyor.

DS4 alacağıma gider C4 alırım, nitekim aldım da.
  • Ne arka cammıs arkadas, benım aracımda hıc acılmıyor
  • millet ds4 e yüklenmiş ds5 diye bi arabası daha var camları acılan:)
  • Açılmasa ne oluyor? Sanırsın sürekli arka camı açıp kapatıyoruz?

Coupe araçlara ön kapıdan büzülerek giriyorsun, buna da kapı koymuşlar rahatça girilir. Zaten arka kapı normale göre küçük/dar, dikkatli bakın.

• Citroen C4 2012 modeli 6 sene kullandım.Ne bir arıza ne bir parça sorunu yaşadım.Şu an eşim kullanıyor araba halen ilk gün alındığı gibi.Acaba benim kullandığım araba “Citroen” değil mi ?(!)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Panthér

Açılmasa ne oluyor? Sanırsın sürekli arka camı açıp kapatıyoruz?

Evet
  • Ds4 kullandım uzun süre. Akşam detaylı bir şekilde yazıcam.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.