Şimdi Ara

Park Halindeki Aracımıza Vurup Kaçtılar. YAKALADIK!!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.557
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • kırmızı araç neresiyle vurmuş pardon ? birde 15.000 TL ikinci el araç parası. ya servis sizi, yada siz adamı.
  • Ben bu forumu anlamıyorum.. Arkadaş fiyatı servisten aldığını söylwmiş, ayrıca başka bi arkadaş da ufak bi hasar için 10 bin tl masraf çıkarıldığını belirtmiş ama hala tutarı belirleyen arkadaşmış gibi yorumlar yapılıyo...

Ayrıca 15 bin tl masraf çıksa da vuran adam hak etmiş yani. Milletin malına zarar verip kaçmakda neymiş?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • alan memnun, satan memnun forumdakilerin tepkisi anlamsız, servisler bu tarz kazalarda inanılmaz yüksek rakam çıkarırlar, sigorta da kabul eder. opel'in tamponuna arkadan vurmuştum, 4500 tl masraf çıkartmış servis. (tampon kırılmadı sadece vurdum adam ısrar edince tutanak tutmuştuk.)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ufuk-34JD58 kullanıcısına yanıt
    Araç VW Crafter. Doğuş adamın kanını emer.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Be Happy

Arkadaşlar fiyat benimle alakalı değil, bize söylenen rakam ve kesin değil. Bu yüzden tepkilerinizi biraz daha makul noktada tutalım lütfen. Sanki ben istiyormuşum gibi bir algı oluşmasın 15000 TL'yi. Ek olarak yukarıda ki arkadaşa aynı araç için 10000 TL servis ücreti çıkarmışlar.

Doğuş Grubu ile alakalı bir durum var demek ki.. Bize kızmayın lütfen.

Çok önemli değil, neticede ne olsa karşı tarafın sigortası ödeyecek de, şunu da unutmayalım: yetkili servislerin bu kazıkçılığı sebebi ile, kasko/sigorta primlerimiz yükseliyor. Gene son ütülen biz oluyoruz. O yüzden yetkili servisin sigortayı soymasına göz yummamak lazım. Bu komşunuzun evinin soyulduğunu görüp susmak gibi bir şey. Nihayetinde de bir yıl içinde kendi evimize de hırsız giriyor.

O yüzden tavsiyem bir arkadaşınız yetkili servise gitsin, crafter'ın arka sol kapısı ve arka sol stopu kaç para imiş sorsun. Araçta hasarlı başka ne var? Fotoğrafta bu ikisinden ibaret gibi duruyor.

Ancak sonuç gene 14.000TL olacaksa dert etmeyin. Karşı tarafın sigortası ödüyor.

Yukarıdaki araçta 10.000TL normal. Far dedin mi, 2000TL far tutuyor zaten. Benim farların tanesi 2 yıl önce 3500TL idi. 1000TL tampon, 1000'er TL kaporta parçaları desen, kalanı da işçilik zaten. Radyatör çok pahalı değil, ama bazı araçlarda radyatörün çıkması için çok parçanın sökülmesi gerekiyor. Radyatörün işçiliği çok olabiliyor. Özellikle Turbo dizellerde. Radyatörün önünde intercooler oluyor. Koca Crafter'da kaput içinde yer sorunu var mıdır bilmem; ama mümkün...

• Anlamlandıramadığım kaza. Öncelikle crafter'a o hasarı vermek için yüksek bir araç olmalı ve oldukça sert vurmalı. Tabi daha önce o bölgede herhangi bir darp yoksa.
    Bu sekilde bir hasar verip kendinde bir hasar olmayacak tek araç da kamyon kasası filandır herhalde.
    Ama sonuncu foto, temsili değilse kazaya karışan araç. E çizik bile yok
    Diğer taraftan crafter'ın arka sol kapı ve stoplar değişecek gibi duruyor. Buna 15 bin tl diyen servis ne güzel bir servismiş öyle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wind06 -- 16 Şubat 2015; 12:58:44 >
  • Öncelikle geçmiş olsun...

Anlamadığım bir nokta var. Vuran araç olarak fotoğrafını koyduğunuz araçta hasar yok ama sizin arka kapı ciddi hasar almış. Vuran araç neresiyle vurmuş?
  • blackcat_745 kullanıcısına yanıt
    Üstadım vuran araç kömür taşıyormuş ve aracın alabileceğinden fazla yük koyabilmek için ekstra kapak yaptırmışlar, bir nevi kasaya ek yaparak hacimini yükseltmişler. Bu kapaklardan birinin mehmetçiğinin yani pimimin tam geçirilmemesi sebebiyle kapak açılmış ve ivme kazanıp bizim aracın arka kısmını çarpmış.

Edit: Biz aracı nasıl tespit ettik, öncelikle aracın sahibi ben vurdum falan demedi. Boyadan anlaşılacağı üzere çevrede kırmızı boyalı araç arıyoruz, traktör aklımıza geliyor o yükseklikte acaba traktör müdür diye ? Sonra bu aracı bulduk yanına gittiğimizde aracın içinde bizim camlardan bir iki parça düşmüştü. Sonra aracın sahibi bulduğumuzda evet ben yaptım dedi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tour Guide -- 16 Şubat 2015; 14:01:13 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.