Şimdi Ara

Park Halindeyken Çarpmışlar (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
1.956
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: kubi lay

quote:

Orijinalden alıntı: buffon1987

ya yanlış anlamayında vuran kişi dürüst davranmış ben vurdum diye not bırakmış adını numarasını bırakıp abi ben vurdum zararını ödeyeyimmi dedi yoksa benmi okumadım yukarıda başlarım dürüstlüğüne

isim numara falan yazmadıysa ben çarptım dese ne çarpmadım dese ne aracın sahibi sanki anlamıyor araca çarpıldığını bizim arabayada vurmuşlardı park halindeyken dangalığın biri paralel park çalısırken vurmuş

telefonunu ismini soyismini plakasını iş yerinin adresini tarif ederek yazmış gitmiş

onun sigortası benim aracın hasarını karşılayacak cuma günü ihbar yolladık eksperin gelmesini bekliyoruz masraf 400 liraymış.Kendisinin aracı 89 model şahin kapısı ve ön camurlugu değişiyordu baktıgımda

Bu arada usta boyanmadan olmaz dedi ben ısrar edince düzeltirim beğenmezsen boyarım dedi eksper pazartesi günü gelir inş o gelmeden bişey yapamıyor araca

o zman helal olsun adama gerçekten ama çok can sıkıcı bir durum

• düzelttirdim böyle oldu

Park Halindeyken Çarpmışlar
  • Daha iyi şimdi.İlerde duruma göre yaptırırsınız belki.Njoy galiba araba?
  • 1 çamurluk için bu kadar korkulduğunuda ilk defa görüyorum özellikle istanbul trafiğinde boyasız araç yok öyle yamuk yumuk çizik gezeceğime boyatırım en güzeli.komple pasta cilada attım mı renk farkıda görünmeyecek duruma gelir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: historiyst_45

Daha iyi şimdi.İlerde duruma göre yaptırırsınız belki.Njoy galiba araba?

evet araba njoy
  • boyaya gerek yok bence,
    pasta cila da yaptırınca iyice yola gelir gibi...
    bana da şerefsizin biri vurup kaçmıştı, allahtan vurma değilde sürtme de denebilir, ama sonuçta masraf - sıkıntı,
    resimlerini çektim ve bir karış kadar bölgeydi zaten boyattım..
  • Gayet güzel olmuş, hiç olmazsa vuran kişi dürüst birisiymiş . . .
  • Not biraz komik olmuş madem ben vurdum diyosun dürüst bir şekilde tel no bırakıp hasarı karşılarım demesi daha güzel olurdu
  • quote:

Orijinalden alıntı: __Luria__

Not biraz komik olmuş madem ben vurdum diyosun dürüst bir şekilde tel no bırakıp hasarı karşılarım demesi daha güzel olurdu

adresini ve telinide yazmıştı adam
  • Geçmiş olsun.
  • Yaptırmadan önce fotosunu çek diyecektim sonra foto çekmeden bize nasıl bize gösterebileceğin aklıma geldi,kısaca demek istediğim bu fotoları sakla ileride satarken sıkıntı çımasın.
  • Geçmiş olsun...

Vuran adam dürüstmüş insanlık hali kazadır olabilir,not bırakması güzel bir davranış...

Düzeltince güzel olmuş,boyaya hiç gerek yok,yazık olur...
  • sağolun
  • Geçmiş olsun...

Dünden önceki gün arkadaşımın başına geldi ne not ne birşey öyle bir küfür saydık ki...Not bıraksa bu kadar sinir olmayacaktık.Sonuçta araba bu binlerce TL sayıp kapının önüne parkediyoruz herşey olabilir çocuklar taş atar,köpek sıcak diye kaputa oturur tırnakları çizer vs...Canınızı sıkmayın satarken sorun olmaz sonuçta böyle şeyler olabiliyor...İyice kıllatan adamlara satmamak lazım zatenHor kullanır 1-2 sene sonra arar "Senin araç dandikmiş birader" diyebilir
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.