Şimdi Ara

park sensörü, navigasyon ve tablet

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
1
Favori
2.647
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • başlık biraz ilginç oldu farkındayım ama Yardımınıza ihtiyacım var. ilk arabamı bugün almış bulunmaktayım ve arabaya park sensörü navigasyon ve teybi yerine de tablet(led ekran adı neyse bilmiyorum) taktırmak istiyorum. ne almalı nereden almalı ve kime taktırmalı hiç bir bilgim yok. bir arkadaş navigasyonlu ve radyolu tabletler olduğunu söyledi var mıdır böyle bir şey ve bunlar tahmini ne kadar tutar?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• yok mu yardımcı olacak ???

• Tabletten ziyade in-dash denilen kızaklı multimedia sistemleri var, bir araştırın isterseniz bluetooth+park sensörü+geri görüş+navigasyon+TV dahil olanlar var, ben de şu an araştırma aşamasındayım, kararsız kalma daha çok fiyatla ilgili çünkü fiyatları yüksek.

Şu an kaliteli ve özellikleri doyurucu olan bu indash teypler en az 1500-2000 TL arasında, bir de daha ne kadar güvenilir belli olamayan markalar var bunlarda 500-1000 TL arasında. Bi araştırın, bilgi sahibi olun derim.

• İstediğin şey arabanın modeline göre değişir, genelde bu uygulamaya Hyundai'nin modelleri yatkın oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sahinksk

Tabletten ziyade in-dash denilen kızaklı multimedia sistemleri var, bir araştırın isterseniz bluetooth+park sensörü+geri görüş+navigasyon+TV dahil olanlar var, ben de şu an araştırma aşamasındayım, kararsız kalma daha çok fiyatla ilgili çünkü fiyatları yüksek.

Şu an kaliteli ve özellikleri doyurucu olan bu indash teypler en az 1500-2000 TL arasında, bir de daha ne kadar güvenilir belli olamayan markalar var bunlarda 500-1000 TL arasında. Bi araştırın, bilgi sahibi olun derim.

1000 - 15000 liralık modellerden örnek verirmisiniz.
  • Aracınızın kendi forumundan daha sağlıklı bilgi alırsınız hocam. Burda ağzı olan konuşur kafanız karışır.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Tabletten ziyade in-dash denilen kızaklı multimedia sistemleri var, bir araştırın isterseniz bluetooth+park sensörü+geri görüş+navigasyon+TV dahil olanlar var, ben de şu an araştırma aşamasındayım, kararsız kalma daha çok fiyatla ilgili çünkü fiyatları yüksek.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Aracınız için üretilmişi varsa ve fiyatları da uyarsa kesinlikle Android sistemli olanları tavsiye ederim.

• Aradiginiz urun double dinn olarak gecer. 1000 tl civarina, bluetoothlu, usb li, navigasyonlu, geri gorus kamerali ve tv li bir model bulabilirsiniz. Park sensorunu ayri taktiracaksiniz.
    Aracinizda hayirli olsun, kazasiz belasiz...

• quote:

Orijinalden alıntı: MESUT52_34

quote:

Örnek olarak buna bakabilirsiniz.
    http://m.n11.com/navitech-mx-170p-navigasyon-ve-multimedya-oto-teyp-P85751524
    Bu ve buna benzer çok ürün var ancak kalitesi hakkında bilmeceler olduğu kesin, ben de sizinle aynı konumdayım aracıma tam aradıklarınızı istiyorum. Şu an telefon tutacağı ve teyp ile idare ediyorum...

Kaliteli markaların da in-dash ürünleri var Alpine - Pioneer vb. ya fiyatları yüksek ya da mesela navigasyon uyumlu değil, mesela benim arabada direksiyondan kontrol var bazı in-dashlerin uyumu yok vs.

Bilen diğer arkadaşlar var ise yardımcı olurlarsa konunun ben de takipçisiyim an itibari ile.

• hepinize çok teşekkür ediyorum. Allah hepimizi kazadan beladan korusun.

• Hocam senin dediğin double din teypler galiba, bunlar orta konsola dahil olan ekranlılar ve gizlenir ekranlılar var arkadaşların dediği gibi. İnternette direk bir tableti arabaya bağlayan, navigasyon, geri görüş kamerası olan versiyonları da var. Hayırlı olsun bu arada hocam araban kazasız belasız inşallah.

• Bende arıyorum maks 1,000 tl ye ama daha kafama yatan montaj dahil satan bulamadım.
  • Bu sistemler stabil olmuyor ve en uygunu 1000tlden başlıyor.Bu sebepten tercihen gps barındıran orta karar bi tablet alıp onu bağlamak çok daha mantıklıdır.Direkt ipad bağlayanlar bile var.
    Montaj konusunda da forumda çok güzel örnekleri var.Kullanımı çok daha stabil ve uzun ömürlü olur.
    istenirse müzik sistemi de bu cihazlara adapte edilebiliyor.
    ayrıca kablosuz bir obd cihazı bağlayıp aracı anlık izlemek de ayrı bir güzel yanı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Divide et impera -- 4 Şubat 2016; 0:52:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Divide et impera

Bu sistemler stabil olmuyor ve en uygunu 1000tlden başlıyor.Bu sebepten tercihen gps barındıran orta karar bi tablet alıp onu bağlamak çok daha mantıklıdır.Direkt ipad bağlayanlar bile var.
    Montaj konusunda da forumda çok güzel örnekleri var.Kullanımı çok daha stabil ve uzun ömürlü olur.
    ayrıca kablosuz bir obd cihazı bağlayıp aracı anlık izlemek de ayrı bir güzel yanı

örnek varmı
  • quote:

Bu sistemler stabil olmuyor ve en uygunu 1000tlden başlıyor.Bu sebepten tercihen gps barındıran orta karar bi tablet alıp onu bağlamak çok daha mantıklıdır.Direkt ipad bağlayanlar bile var.

Ben de merak ettim, konunun linkini atabilir misiniz?

• Arama bòlümüne araç ve tablet yazsanız geliyor zaten konular

• quote:

Arama bòlümüne araç ve tablet yazsanız geliyor zaten konular

Ooo çok sağol kardeşim

• sahinksk kullanıcısına yanıt
    Tabi afiyet olsun.

• https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=96475859&p=2&f=428

Buradaki konu ve uygulama beni etkiledi, paylaşayım ki insanlar bilgilensin, 2 dakikalık iş :)

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.