Şimdi Ara

park sensörü, navigasyon ve tablet (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
1
Favori
2.647
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: sahinksk

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=96475859&p=2&f=428

Buradaki konu ve uygulama beni etkiledi, paylaşayım ki insanlar bilgilensin, 2 dakikalık iş :)

Teşekkürler.
  • Android tabanlı multimedya cihazları araca uygun olarak takılabilir. Ancak seçim yaparken ekran çözünürlüğü ve ram kapasitesine dikkat etmek gerekiyor
    Ben önceki vw golf aracıma 10 inc lik android tabanlı geri görüş kameralı böyle bir sistem taktırmıştım 2000 TL maliyetle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chemsin -- 4 Şubat 2016; 23:25:41 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Marka ve model belirtmemişsiniz.

Sıfır aldıysanız bayiide garantisi bozulmadan taktırabilirsiniz.Yada beğendiğiniz uyumlu modeli satın alıp bayiie taktırabilirsiniz.

Bu navigasyonlu multimedia ürünler Çinden geliyor markaları ise burada ekleniyor.

Tavsiye olarak Analog radyo yerini dijital yayın özelliği olalara bakın çünkü Karasal yayın kalkacak.

Marka olarakta NAVİTECH ve NECVOX ürünlerine bakabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zarinca -- 5 Şubat 2016; 0:58:36 >
  • Bazzzingaaa kullanıcısına yanıt
    hocam şimdilerde moda araca tablet bağlatmak oldu,kullanışlıda oluyorlar ,double din ,dash yerine daha orjinal ve kullanışlılar. . .
  • marka modeli google'a yazsan sahibinden ilanları çıkacaktır
  • linkini paylaşacağım kanaldaki videolara göz atın ne isterseniz adam yapıp gönderiyor bende e46 ya bişeyler düşünüyorum bugüne kadar gördüğüm en mantıklısı bu oldu.

https://www.youtube.com/channel/UCNURZjfkL_XCT8ssqO-DjcA
  • düşünürseniz yardımcı olabilirim bu konuda
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.