Arkadaşlar benim sorum olacak arabayı ilk kumandadan açarken normal farlar yanıyor aracımda bunları kapıları açtım mı park ve sis lambasının yanmasını nasıl sağlarım ? birde hata lambası yakarmı böyle bir şey yapsam aracım 2012 caddy comfortline 1,6 tdı dsg. şimdiden teşekkür ederim
quote:
Orijinalden alıntı: minione
Arkadaşlar benim sorum olacak arabayı ilk kumandadan açarken normal farlar yanıyor aracımda bunları kapıları açtım mı park ve sis lambasının yanmasını nasıl sağlarım ? birde hata lambası yakarmı böyle bir şey yapsam aracım 2012 caddy comfortline 1,6 tdı dsg. şimdiden teşekkür ederim
comıng home ve leavıng home adıyla anılır o dedıgınız lambaların yanması. vagcom ıle kodları degıstırılerek sıs lambaları ayarlanabılıyor. herhangı bır arıza lambası yakmasıda mumkun degıl. vagcom dıye aratırsanız sıtede daha bırcok seyın olabıldıgını goreceksınız. derdınıze çare olacaktır
çok teşekkür ederim bilgileriniz için :)
Aracı vagcom kablosu ile ECDS programının kurulu olduğu bir bilgisayara bağlayacaksınız. daha sonra aracın kontağını açıp bilgisayardan da programı çalıştıracaksınız, program aracı görecektir, daha sonra programın içindeki menülerden CENTRAL ELECTRONİCS'ti yanlış hatırlamıyosam orada coming home leaving home özelliği hakkında bazı kutucuklar işaretlenecek böylece aracı açtğınızda direk sisler yanacak farlar değil, ben jetta'mda yapmıştım ama beğenmedim geri düzelttim.
çok teşekkür ederim benim sislere ayrı bi sevdam olduğu için beğenirim gibime geliyor sisler ve parklar sarı olduğu için hoş durur gibime geliyor
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme