Şimdi Ara

park ve sis yakma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.284
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar benim sorum olacak arabayı ilk kumandadan açarken normal farlar yanıyor aracımda bunları kapıları açtım mı park ve sis lambasının yanmasını nasıl sağlarım ? birde hata lambası yakarmı böyle bir şey yapsam aracım 2012 caddy comfortline 1,6 tdı dsg. şimdiden teşekkür ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: minione

Arkadaşlar benim sorum olacak arabayı ilk kumandadan açarken normal farlar yanıyor aracımda bunları kapıları açtım mı park ve sis lambasının yanmasını nasıl sağlarım ? birde hata lambası yakarmı böyle bir şey yapsam aracım 2012 caddy comfortline 1,6 tdı dsg. şimdiden teşekkür ederim

comıng home ve leavıng home adıyla anılır o dedıgınız lambaların yanması. vagcom ıle kodları degıstırılerek sıs lambaları ayarlanabılıyor. herhangı bır arıza lambası yakmasıda mumkun degıl.
    vagcom dıye aratırsanız sıtede daha bırcok seyın olabıldıgını goreceksınız. derdınıze çare olacaktır
  • çok teşekkür ederim bilgileriniz için :)
  • Aracı vagcom kablosu ile ECDS programının kurulu olduğu bir bilgisayara bağlayacaksınız.
    daha sonra aracın kontağını açıp bilgisayardan da programı çalıştıracaksınız, program aracı
    görecektir, daha sonra programın içindeki menülerden CENTRAL ELECTRONİCS'ti yanlış hatırlamıyosam
    orada coming home leaving home özelliği hakkında bazı kutucuklar işaretlenecek böylece aracı açtğınızda
    direk sisler yanacak farlar değil, ben jetta'mda yapmıştım ama beğenmedim geri düzelttim.
  • çok teşekkür ederim benim sislere ayrı bi sevdam olduğu için beğenirim gibime geliyor sisler ve parklar sarı olduğu için hoş durur gibime geliyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.