Arkadaşım sen en iyisi filmleri ve spoileri söktür dikil amcaların karşısına öde cezanı paşa paşa sonrada tekrar gidip spoileri taktırırsın aracına...
quote:
Orjinalden alıntı: Jojoned
geçmiş olsun benim merak ettigim camların koyulugu ne derece heralde içerisi görünmeyecek derecede film çektirdin ondan bu kadar ısrarcı olmuşlar yoksa sokaklarda binlerce film camlı araba var
+1 filmle gezen bi dünya arkadaşım war ama gel gelelim açık renk öyle zift gibi yaparsan olacağı bu maalesef ..
quote:
Orjinalden alıntı: eradnan
Arkadaşım sen en iyisi filmleri ve spoileri söktür dikil amcaların karşısına öde cezanı paşa paşa sonrada tekrar gidip spoileri taktırırsın aracına...
öylede yaptim filmi ve spoyler i soktum muayneye gittim.Ruhsati aldiktan sonra ilk isim spoiler i takmak oldu.Renkli cam olayina girdim.TSE li oldugu icin agizlarini acamiyolar.Siparis verdim gelince onlari takcam.Spoiler ida ruhsata isletecem..Bir daha cevirirlerse al kardesim herseyim tamam..Hadi eywalla...
quote:
Orjinalden alıntı: Lakerman
quote:
Orjinalden alıntı: eradnan
öylede yaptim filmi ve spoyler i soktum muayneye gittim.Ruhsati aldiktan sonra ilk isim spoiler i takmak oldu.Renkli cam olayina girdim.TSE li oldugu icin agizlarini acamiyolar.Siparis verdim gelince onlari takcam.Spoiler ida ruhsata isletecem..Bir daha cevirirlerse al kardesim herseyim tamam..Hadi eywalla...
hehe işte olay bundan ibarettir geçmiş olsun ii çözmüşsün...
lokosit arkadasima:
Adam oyle birisiki bir insan bu kadar serefsiz olur.Ben 80 cikarabildim 100 istedi serefsiz degilde ne bu?Insan demeye dilim varmiyo.Kac kisi durdurdugu arabaya ....... KOYIM NE LAN BU der??? Peki kac kisi milletin icinde elini organina atip kasir.Tam bir AYI...Yaptiklarini gorsen sabir tasi olsa catlar..Bir tane patlatayim dedim zor tuttum kendimi ya..
quote:
lokosit arkadasima:
Adam oyle birisiki bir insan bu kadar serefsiz olur.Ben 80 cikarabildim 100 istedi serefsiz degilde ne bu?Insan demeye dilim varmiyo.Kac kisi durdurdugu arabaya ....... KOYIM NE LAN BU der??? Peki kac kisi milletin icinde elini organina atip kasir.Tam bir AYI...Yaptiklarini gorsen sabir tasi olsa catlar..Bir tane patlatayim dedim zor tuttum kendimi ya..
Patlatsaydın kardeş emin ol o zaman akıllanırdı ancak yanan sen olurdun...
geçmiş olsun arkadaşım bu gün bende filmleri söktürdüm ama daha koyu rnkli olanını taktırdım içi görünüyor ama çok hoş oldu kırmızı ışıkta durdum baktım trafik bekliyor. yanımdaki arkadaşa dedim bunlar bizi durdurur dediki olm sen polisin arabasına bak bi baktım polis bi film çektirmiş içini görmek mümkün değil yani anlayacağın onları arabalarını görsen şaşarsın
abi zaten soyle normal bir yerde karsima ciksa varya ben onu iyi akillandiririm..
quote:
Orjinalden alıntı: selcuk44
geçmiş olsun arkadaşım bu gün bende filmleri söktürdüm ama daha koyu rnkli olanını taktırdım içi görünüyor ama çok hoş oldu kırmızı ışıkta durdum baktım trafik bekliyor. yanımdaki arkadaşa dedim bunlar bizi durdurur dediki olm sen polisin arabasına bak bi baktım polis bi film çektirmiş içini görmek mümkün değil yani anlayacağın onları arabalarını görsen şaşarsın
hehe bu daha komik
polisde caddeci çıktı o zaman desene
quote:
Orjinalden alıntı: selcuk44
onlara her sey serbest ve bana ne diolar biliyomusun.Makam araci olsa yine yasak cezayi keserim..bende aynen yapsana g.t ister dedim..Herifin rengi degisti millet kahkahalarla guldu
yaw insanlar bu kadar şerefsiz olabiliyomu yaa. geçmiş olsun Lakerman. ben bi şey sorucam spoyler taktırdık diyelim bunu ruhsata nasıl işleticez? ne yapmamız gerekli? rüşvet falan isterler heralde yine...
quote:
Orjinalden alıntı: expo
yaw insanlar bu kadar şerefsiz olabiliyomu yaa. geçmiş olsun Lakerman. ben bi şey sorucam spoyler taktırdık diyelim bunu ruhsata nasıl işleticez? ne yapmamız gerekli? rüşvet falan isterler heralde yine...
eywalla kardesim.. 122 milyon bir para yatirman gerekiyo ama spoyleri onlarin begenmesi lazim.Buyukse yada onlara buyuk gelirse rusvetle halledersin dtm tarzi spoyler lar islenmiyo yalniz..
simdi ben orj.dısı teyp taktırdım onu yarın cıkartıyimmi ceza yeeermiyim.
quote:
Orjinalden alıntı: Shafter
simdi ben orj.dısı teyp taktırdım onu yarın cıkartıyimmi ceza yeeermiyim.
cidden ya bak biz de klima taktirmistik aman polisler gormesin
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: expo
eywalla kardesim.. 122 milyon bir para yatirman gerekiyo ama spoyleri onlarin begenmesi lazim.Buyukse yada onlara buyuk gelirse rusvetle halledersin dtm tarzi spoyler lar islenmiyo yalniz..
anladım kardeş sağol...
teyp den bısey olmaz :) aracın ıcıne karısmıyorlar.
yazıları okudukca sınır oluyorum. ılerde bı gun kendı arabamı ıstedıgım sekle sokamcıaksam kendı arabam dememe ne gerek var.
Oha bir spoyler 122 milyon a işlenio demek... Peki body kit falan takınca onları da ruhsata işletmek mi gerekiyor ben anlamadım bu işi yav... Ben 206 alacaktım baya bir modifiye işine girecektim şimdi siz böyle diyince çok soğudum ya , nasıl olacak aracı modifiye edip sonra herşeyi bir bir ruhsata mı işleteceğim?122 milyona patlayacak yani...Sokakta modifiyeli 206 dolu halbuki
valla hocam spoyler ve renk isleniyomus dis aksesuar olarak.(Benim arabam icin konusuyorum).Body kit islenmiyor maalesef
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme