Şimdi Ara

Parkeler kabarmış salon çok garip bi halde (SS'li)[İlginç] (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
130
Cevap
6
Favori
15.694
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ilk önce şaka filan sandım da dikkatlice bakınca şuan baya şaşırmış durumdayım nasıl oldu acaba

• quote:

Orijinalden alıntı: dj batuhan

@-Liseli- Hocam resimler s image'de yamuk görünüyor ama açtığımda düzgün açılıyordu bende böyle oluyor yani. Neden yamuk yüklendi bende anlamadm kusura bakmayın

@Lopster Tam anlayamadım hocam

@erkahn Uzun süredir eve kimse girip çıkmadı hocam havalandırma yapılmadı. Anca cam aralarından falan gelen az miktarda rüzgar o kadar. Onun dışında perde bile açılmadı uzun zamandır. Havasızlık buna etki edebilir mi?

Etki eder.
  • yatır vardır
  • Bismillahhh

• Bune abi ya korku filmi gibi :D
  • @erkahn Büyük ihtimal havasızlıktan oldu o zaman

@Furkanİpek Hocam bide birden bu durumla karşı karşıya kalan bizim halimizi düşün
  • Hamam böceklerine dikkat et

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Parkeyi kötü ruhlar ele geçirmiş. Bi hoca bulup üfletin.
  • o ne lan fakir misiniz siz
  • quote:

Selam arkadaşlar uzun süredir kullanılmayan bir ev vardı. Ev sahibi geleceği için kaloriferleri falan yakmak amacıyla gittiğimizde bu manzarayla karşı karşıya kaldık. İlk defa böyle birşeyle karşılaştım. Altta su borusu falan patlamış diyeceğiz ama suya dair hiç bişey yok. Soğuktan bu kadar kabarma meydana gelebilir mi? Üstünde koltuklar, halı, sandalyeler falan olduğu halde bu hale gelmiş. Gerçekten çok şaşırtıcı. Daha önce böyle bişeyi yaşayan gören oldu mu?

SS'ler:
     Parkeler kabarmış salon çok garip bi halde (SS'li)[İlginç]

Parkelere parke cilası atılması gerekiyor en azından senede 1 kere atılmalı kullanılmadığı zaman. cila atmadığınız içln eml ceknıs

• dj batuhan D kullanıcısına yanıt
    Hocam üstüne çıkınca iniyo mu ? Merak ettim

• quote:

Orijinalden alıntı: byob

o ne lan fakir misiniz siz

bu eski tip ağaç akasya veya çam parkeler eskiden zenginlik göstergesiydi. şimdi yaptırmaya kalksan dandik laminantın 3 katı pahalıya gelir.

arkadaşın evi sağlam su almış en almış
  • O parkeleri söküp at çöpe. Tesisatları kontrol ettir. Eve su giriyor bir yerden.
  • ağaç herzaman çalışır yani hareket eder, parke üretilirken çok kuru ağaç olması hatta fırınlanmış ağaçtan işlenmesi gerekir, zaten büyük ihtimal öyledir..gelelim çakma işlemine, Ahşap sıcak veya soğuk hava değişimlerinde herzaman genleşir, alt komşunun ve üst komşunun ev sıcaklıkları bile buna neden olabilir, işte bu genleşme hareketleri için parke çakılırken duvar diplerinde boşluk bırakılır, çok sıkı sıkı çakılmaz..genleşme payları bırakılır...birde evin uzun süre boş bırakılmasıda etken olabilir sıcaklık,rutubet,nem..ama ben ömrümde böyle kabarma görmedim:)
  • parke dalgasııııı

• Üfff ne böcekler birikmiştir orda şimdi

• @umut_baris Öyle yapılıcak hocam ama su girişi bulamadık. Su olsa diğer odalarada taşmaz mıydı? Diğer odalar sapasağlam hiç bişey yok.

@pick-nick Detaylı bilgi için teşekkürler hocam. Parkelerin kabardığını biliyordum ama bende ilk defa bu kadarını görmedim. Hadi oda boş olsa kabarsın tamamda üstünde yük olduğu halde bu kadar kabarabiliyorsa boş olsaydı neler olucaktı merak ediyorum.

@Furkanİpek Hayır hocam üstüne basıldığında çökme veya alçalma yok gayet sert ve sağlam biçimde duruyorlar. Çatırtı yapıyor o kadar fazla durmadık üstünde kırılır yaralarız sağımızı solumuzu hiç gerek yok
  • quote:

@umut_baris Öyle yapılıcak hocam ama su girişi bulamadık. Su olsa diğer odalarada taşmaz mıydı? Diğer odalar sapasağlam hiç bişey yok.

@pick-nick Detaylı bilgi için teşekkürler hocam. Parkelerin kabardığını biliyordum ama bende ilk defa bu kadarını görmedim. Hadi oda boş olsa kabarsın tamamda üstünde yük olduğu halde bu kadar kabarabiliyorsa boş olsaydı neler olucaktı merak ediyorum.

@Furkanİpek Hayır hocam üstüne basıldığında çökme veya alçalma yok gayet sert ve sağlam biçimde duruyorlar. Çatırtı yapıyor o kadar fazla durmadık üstünde kırılır yaralarız sağımızı solumuzu hiç gerek yok

Sızıntı o odadadır.

Diğer odalara geçinceye kadar emmiş olabilir?

• Kesin ip var

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.