Güzelim parkı bu nereden geldiği belirsiz kişiler rezil ediyor.
nereden geldiği belirsiz derken ne demek istiyorsun sen? söyle gerçek niyetini
Yoksa bu Cocuklardan ßir tanesi sen misin ?
quote:
Orjinalden alıntı: YourMotherWasAngel
quote:
Orjinalden alıntı: Angry Angel
Geleceğin apaçi timi .
bencede
Hiç ilgisi yok beyler ilerde nasıl olacaklarını bilemezsiniz. İnanki o an aldıkları keyfi dünyaları size verseler alamazsınız.
Bende böyle bi ortamda büyüdüm arada sırada kaçardık park havuzlarına. Hemde bütün mahallece büyüklü küçüklü giderdik. Şimdi ben apaçi mi oluyorum. Üstelik ailemde karşı çıkardı öyle parklarda fln don gömlek yüzmeye. Ama hiç bi zaman yasak koymadılar Allah'a sukur mükemmel bi çocukluk yaşadım. Şimdi hatırlıorumda o havuzda beraber yüzdüüm arkadaşlarımın çoğu çevresinde söz sahibi olmuş ve geleceğin seçkin insanları olma yolunda gidiolar.
quote:
Orjinalden alıntı: Giray Han
quote:
Orjinalden alıntı: :HAKAN:
Abartmayın arkdaşlar nihayetinde onlar çocuk, yaşları ilerledikçe bu davranışları yapmazlar.
niye gelişmiş ülkelerde göremiyoruz böyle çocuklar peki ? onlarda çocuk sonuçta... EĞİTİM ve AİLE !
Beyler bu kadar büyütmeyin onlar daha çocuk çok zevkli geliodur böle şeyler yapmak. Aileme gelince herkes öğretmen eğitime gelince okul 1.liğinde yarışıorum. Ama dediğim gibi ailem hiç bi zaman yasak koymadı. Yine olsa yine yaparım aynı şeyleri asla pişman olmam... yaş 17
ah hocam ah bu parkta cok anılarım gectı...yıne içimi yaktın nerden koydun resmi yaaa
Çorapları bari çıkartın
bırakın cocuklar eglensin,ona bile laf buluyosunuz oldu cocuklar ot ot yaşasın onu yapmasın bunu yapmasın cocuklugunu yaşayamasınlar zaten büyüyünce haddinde fazla dertleri olacak ona bile laf yapıyosunuz..
quote:
Orjinalden alıntı: c0ss
bırakın cocuklar eglensin,ona bile laf buluyosunuz oldu cocuklar ot ot yaşasın onu yapmasın bunu yapmasın cocuklugunu yaşayamasınlar zaten büyüyünce haddinde fazla dertleri olacak ona bile laf yapıyosunuz..
Elektrik çarparsa sen mi üstleneceksin onun sorumluluğunu?
dün bende ortaydım iyi ortam oluyor. kız bile düşürüyoz bazen
Adana Atatürk parkına benziyor vay veletler vayy
quote:
Orjinalden alıntı: Emre654
quote:
Orjinalden alıntı: YourMotherWasAngel
quote:
Orjinalden alıntı: Angry Angel
Geleceğin apaçi timi .
bencede
Hiç ilgisi yok beyler ilerde nasıl olacaklarını bilemezsiniz. İnanki o an aldıkları keyfi dünyaları size verseler alamazsınız.
Bende böyle bi ortamda büyüdüm arada sırada kaçardık park havuzlarına. Hemde bütün mahallece büyüklü küçüklü giderdik. Şimdi ben apaçi mi oluyorum. Üstelik ailemde karşı çıkardı öyle parklarda fln don gömlek yüzmeye. Ama hiç bi zaman yasak koymadılar Allah'a sukur mükemmel bi çocukluk yaşadım. Şimdi hatırlıorumda o havuzda beraber yüzdüüm arkadaşlarımın çoğu çevresinde söz sahibi olmuş ve geleceğin seçkin insanları olma yolunda gidiolar.
Haklısın bende cocuklugumu o kadar güzel yasadım..Pis kanallarda yüzdüm cevremdeki cocuklarla çöp toplamaya giderdimAnnem benı cok pis dovmustu cop toplamaktan geldıkten sonra ama cocuklugum süper gecti kendimi evde cürütmedim hey gidi gunler heyyy yüzün cocuklar yüzün
sen nasıl cocukluk geçirdin bilmem ama süper bi cocukluğun olmuş yaş 15 olmasa bende girmek isterdim bu yaşta en fazla kışın kızılayda süs havuzuna arkadaşını atmıştık işte bizde kuçükken cocukluğu yaşamadık şimdi yaşamaya çalışıyoz
quote:
Orjinalden alıntı: Hazan
quote:
Orjinalden alıntı: c0ss
Elektrik çarparsa sen mi üstleneceksin onun sorumluluğunu?
Senin gibiLer hayatta mutLu oLamaz.
bi şehirde havuzlara mavi gıda boyası katmışlardı çocuklar girmişler bi bakmışlar aaaaa her yerleri mavi bi daha da girmemişler ama sonra yine ona da alışmışlar masal anlatır gibi oldu biz çıkalım kerevetine