Şimdi Ara

parlak Yumurta z) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
1.294
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

DemiDevimon ve Gotsumon Yumurtalari.Kirdirma Pahali Ama.Hediyeye Deyer.

Bana Set Cikti Onlardan.Kolye Kupe Ayakkabi 1milyon Ceki Chip.
  • o isikli egg değilde babna etrafı KIRMIZI ISIKLI ORTASINDA SORU İŞARETİ olan bi digitama ( digi yumurtası) çıktı

bide harbi bazı görevleri anlaşılmıo yaw benim 990 exp verecek görevins adece 1 tanesi kaldı ama bulamıom
  • Arkadaşlar bakın parlak yumurtayla sizin dediğiniz görev itemi arasındaki fark :D
    Bu arada ikiside benim çantam trade filan değil :D2 oldu bi ara ama ne zaman 2 ye cıktı fark etmedim :D
    Chipte cok kolay düşüyor yumurta kırdırarak...bende 9 tane vardı bu yumurtayı patlattığımda :D
    üzerinde D olan item yani sizin tamer elbisenizi almanızı saglayacak item görevinindir.5 tane toplayacaksınız

parlak Yumurta z)

parlak Yumurta z)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kem733 -- 19 Temmuz 2009; 16:35:47 >

• bendeki aşağıda sağdan 4. olan yumurta ben bunu acmaya calışıyorum nerden buldumu bilmiyorum ama bu var bende yarın bi ss alıp buraya koyarım ve sen cip leri hangi yumurtadan cıkardın
  • onun içinden digimon cıkıyor.chipler ise 33 - 35 lwl li digilerden düşen egg lerden cıkıyor
  • ben şuan 24 lvl lim 35 lvl olana kadar beklicem mi şimdi

ve o yumurta hangi diginin yumurtası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BuRockTR -- 19 Temmuz 2009; 17:08:52 >
  • Oyun Suan Acik.Ama Tek Server var
  • biyomon ypatım ama nası oyuna sürecem
  • chipleri nerdne ansıl buluyoz arkadaslar yardım
  • KonuyLa alakasız mesaj Yazmayın beyLer konu sapıtıyor sonra
  • quote:

Orjinalden alıntı: kem733

Arkadaşlar bakın parlak yumurtayla sizin dediğiniz görev itemi arasındaki fark :D
    Bu arada ikiside benim çantam trade filan değil :D2 oldu bi ara ama ne zaman 2 ye cıktı fark etmedim :D
    Chipte cok kolay düşüyor yumurta kırdırarak...bende 9 tane vardı bu yumurtayı patlattığımda :D
    üzerinde D olan item yani sizin tamer elbisenizi almanızı saglayacak item görevinindir.5 tane toplayacaksınız

parlak Yumurta z)

parlak Yumurta z)

knka hiç yeri değil ama bende de o DATS ceket görevi var ne yapınca veriyo onu

• quote:

Orjinalden alıntı: TakaishiTakeru

quote:

Orjinalden alıntı: kem733

Arkadaşlar bakın parlak yumurtayla sizin dediğiniz görev itemi arasındaki fark :D

parlak Yumurta z)

parlak Yumurta z)

knka hiç yeri değil ama bende de o DATS ceket görevi var ne yapınca veriyo onu

5 Tane DATS(O üzerinden D harfi olan mavi item) toplaman lazım. DATS lar da bazı görevlerin sonucunda veriliyor.

• bende 1 tane var diğerlerş için uğraşıyorum da bişi daha sorcam
    mesela pantalon içinde mi 5 tane toplicam yoksa daha toplamicam mi?
  • Hastanenin önündeki kızdan görev aldım benden 5 tane bandaj istiyor.Bu görevi yapan varmı?Nerden bulcam ben bandajı ya?
  • Ben Yaptım FeYYaZ. Onu Beyaz Bir tuvalet kagıdı iStiyor Bandaj DeğiL. :D

O AyiLarda Yada iSkeletlerden düsüyor hediye paketi oLarak.
  • ayi derken sanırım bearmon demek istedin de iskelet hangisi oluyo?? SkullSatamon mu
  • quote:

Orijinalden alıntı: /!\MHERTY/!\

Yumurtaya sağ tıklayın

• quote:

Orijinalden alıntı: Dujo

Ben Yaptım FeYYaZ. Onu Beyaz Bir tuvalet kagıdı iStiyor Bandaj DeğiL. :D

O AyiLarda Yada iSkeletlerden düsüyor hediye paketi oLarak.

İngilizce forumdan çevirmiştim.Bandaj yazıyordu.Her neyse, sağol
  • Rica ederim.. Ama görünüşü Tuvalet kagıdına benziyor :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dujo

Rica ederim.. Ama görünüşü Tuvalet kagıdına benziyor :)

Hastanenin önündeki kadının bandaj veya yara bandı istemesi normal tuvalet kağıdı olmaz o.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.